Lucia .

Idag var det Lucia då, det är faktiskt hon som har namnsdag idag också ^^   Men i alla fall. Var och lussade med musikklassrerna i skolan idag. 7:an, 8:an, 9:an.  Första gången var på morgonen och då var det för skolan, då svimmade lucian av, hon bara svajade till, sen låg hon på golvet. Som tur var så hade lärarna som satt lite längre fram hunnit fram till henne så att de fick tag i kronan. Alla slutade sjunga, men sen så började vi igen det var precis i slutet på den sista låten, så fick alla tärnor gå ut i hallen.

Sen så skulle vi ha tre lektioner till bara. SO, studier och språk. Så alla musikklassare slutade vid 14:00. Men jag och Sanna fick gå lite tidigare för att hinna med bussen hem, hade vi sagt till våran musik lärare hade vi fått gått till bussen 11:50, men när han fick reda på att vi skulle hem och äta osv, så hade den precis gått.

Eftersom att vi skulle lussa en gång till på kvällen så tog vi bussen in vid 15:38 ungefär, så var vi inne i stan vid 16 - tiden. På bussen träffade vi Tilde och Patrik också. Aja. Vi kom fram, och gick till kyrkan för att kunne börja öva igenom låtarna. Sen så började det hela vid 18:30 eller 19:00. Jag är inte riktigt säker faktiskt >.<   Nu så hade vi en annan lucia som blivit framröstad i kommunen, men hon svimmade inte. Och nu så har vi ingen skoldag imorgon, så det blir lite sovmorgon - härligt :DD

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0