Härligt med helg (y)

Hejsan svejsan.

Har ni tänkt på hur himla skönt det det är helg? Särskillt nu när det börjar bli riktigt varmt om dagarna och sommarlovet bara är några dagar bort. Eller vad söger ni? Ska det inte bli skönt med ledighet? :)


Shopping

Hej bloggen :))
Idag så åkte jag och shoppade lite med Emma och Sanna efter skolan :) Vi slutade ju tidigt idag. Jag tog inte med någon kamera, så det blir inte några bilder därifrån. Hur som hellst. Jag köpte det här: Ett par svarta shorts, en klänning, ett par skor, halsband, örhängen. Det kommer bilder lite senare. Kul var det i alla fall, men nu är jag helt slut också, så jag är helt.. lamslagen typ :p


Men ni får ha det så bra :) Hejdå


Onsdagsfika

Hej bloggen! :))
Ska snart iväg för att möta upp Jonna vif busshållsplatsen, vi ska gå och ta en glass hade vi tänkt :) Ska gå nu, hejdå.

Linnen från forever21.com

Här kommer det lite fönstershoppat från forever21 :)


Jag är ovan

Hej bloggen :)
Nu äntligen har jag fått min blogg flyttad till det nya kontot. Allt känns så himla ovant, fast samtidigt ser det ut precis som förut, bara några knappar och färgen som är ny. Men det är fortfarande väldigt ovant att se det så här :)

Men jag vill att man ska kunna se sina kontakter på sin profil. Jag använder mig mycket av den spalten när jag kolla om mina vänner har skrivit någonting nytt.

Dagen så här långt (i bilder)

Tänkte att jag skulle berätta om vad jag har haft för mig idag, jag har ju fotat lite och sånt :)

I morse så gick jag ju på promenad med Stina. Jag brukar släppa henne på en väg där det aldrig åker bilar (någon enstaka gång kan det komma en, men det är väldigt sällan). Och hon sprang omkring och luktade på massa växter och sånt. När vi kom hem så fick hon bli lite badad, hon måste ha tyckt att det var riktigt skönt, för och la' sig ner i vattnet och drack för att inte bli så varmt. Det var ju redan riktigt varm vid 9-tiden, så det var inte så kontigt att hon svettades!
image464

Efter allt badande så gick jag in och satte igång ugnen, plockade fram ingridienserna och började baka lite :) Muffins blev det som fick komma ut ur ugnen efter ett tag.
image465

Under tiden som jag väntade på att det skulle bli klart så började jag diska lite. Tog den här bilden för att jag tyckte att vattnet såg lite roligt ut när det "vällde upp" så där :)
image466

När bullarna väl stog på avsvalning så tog jag fram florsockret och blandade till lite glasyr :D Så här såg det ut när allt var klart (fast skulle torka lite så att det inte skulle kladda så mycket):

image467

Voila! Klart och redo för att bjudas på :)
image468image469


Dagens (mys)outfit

Så här går jag omkring i detta varma sommarväder idag. Haha :p
image463


Godmorgon alla bloggare

Godmorgon bloggen!
Hoppas att ni har sovit gott :) Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle gå upp tidigt idag. Och så sant som det var sagt - tidigt (för min del). Det ringde när klockan var 08:00 imorse, låg och snoosade en kvart, men sen så blev det fart. :) Byta om, äta frukost och snart så ska jag ut med hundarna på promenad. Fast jag tar nog bara med mig Stina.. för Rasmus är så långsam (särskillt om man ska cykla som jag tänkte göra idag). Så jag ska sticka snart.


bara så att ni inte tror att jag skolkar så ska jag berätta att lärarna till "de riktiga ämnerna" är på föreläsning idag, hade jag åkt till skolan idag så hade jag bara haft en bildlektion, så vi fick hoppa över den i stället. Så jag har ledigt idag :)


Och idag ska jag baka har jag bestämt mig för :D Det ska bli muffins, sen så ska jag försöka mig på lite glassyr till det också, vi får se hur det går :)


Men nu måste jag gå ut med hundarna, vi hörs senare!


Baksugen

Åhh, jag känner mig så himla baksugen just nu. Har tittat runt på en massa cupcakes sidor, recept, bilder etc. Man blir verkligen, verkligen riktigt inspirerad till att själv sätta igång ugnen för att göra ett par muffins att deckorera. Bloggerskan bakom Blixman gör otroligt söta cupcakes, man blir helt tagen av dem.

image462


Uppdatering

Hej igen.
Har fått nya uppdateringar angående shoppingen imorgon, det blir inte någonting av att åka buss för att handla imorgon, det blir helt inställt, så flyttar vi det hela till fredag istället :)

Imorgon blir det skoj :))

Hej bloggen ! :)
Igår blev det inte av att blogga någonting alls. Jag var hemma igår föresten, hudvudverk + att jag pluggade till provet som jag hade idag. Hoppas att jag är ursäktad :p

Imorgon har jag ledigt från skolan :) Lärarna skulle på något möte. Så det är lite tjejer som ska träffas och shoppa lite. Gud vad kul det ska bli! :D Jag tar bussen på morgonen in till stan' med Sanna för att ta en annan buss när vi kommer fram :p Där ska vi möta upp Emma, så vi åker dit tillsammans. Lite senare kommer Linnéa och Mickis också :))) Dessvärre så kunde inte Carro komma ;(( Vilken tur att imoron inte blir jordens undergång, utan att det kommer fler shoppingdagar.


Detta är min shoppinglista
(som jag har tänkt handla in):
♥ Långt linne från GinaTricot
♥ "Flugglajjor"
♥ Virkade ballerina's
♥ Pärlörhängen

Hoppas att jag hittar det jag vill ha :))


Plugg'plugg

Hej på er :))
Här sitter jag vid datorn igen, fast nu gör jag faktiskt lite nytta :) Jag pluggar med Emma över msn (y). Kemi är det - det ska vi ha prov i på tisdag också. Så det är nog på tiden att jag pluggar lite till det. Det här med syror tycker jag är knepigt, det är så mycket vi ska kunna till provet. Och enligt vår lärare så är det ett svårt prov också :s

Fast nu pausar vi lite från all plugg. För mig har det blivit för mycket i skolan nu. Med läxor och sånt, jag vill ju ta det luugnt och inte gör någonting typ :p

Snart är sommaren här

Hej bloggen!
Nu är det inte långt kvar till det härliga sommarlovet. Tycker ni som jag, så kommer det att bli riktigt skönt när skolan är över för terminen. Sen så har man 10 undersköna veckor med solsken, värme, glass, bad och cyklingsturer för att träffa vännerna. Att bara ta det lugt och inte behöva tänka på en massa läxor.

Nu tjatar lilla systeryster på mig att jag ska komma så att vi kan gratta våran kära mor på morsdag, vi ska överraska henne med en liten morsdagspresent :) (hon kommer säkert att läsa det här senare, men då har vi redan hunnit ge henne vår present ^^)

Det kommer säkert att dyka upp någre fler inlägg lite senare idag, men ni får ha en fortsatt bra dag :)


Dagens låt: Jason Mraz - I'm yours


Morsdag - grattis mamma <3

Godmorgon bloggen :-)
(Haha, idag kände jag för att göra en glad gubbe med näsa :p) Idag är det morsdag, så grattis mamma :D ♥ Det har inte blivit något speciellt på morgonen i år (alla vaknar olika tider och sånt), men ikväll så ska vi gå och äta middag på något ställe, så det ordnar sig :)

Igår var det Eurovision songcontest, jag såg inte klart på det. Men jag fick höra i morse att det var Ryssland som vann. På vilken plats kom Sveriges bidrag på då? Jag såg inte x)


Nu ska jag kolla på lite andra bloggar - ha det så bra! :3


Ny design :)

Hejsan :) Nu var det nytt och fräscht på bloggen igen :) Nytt namn har det fått bli också: Från att det från början stod "'elinor" - helt upp och ner, så har jag bytt till "Elinor's hörna" som (i alla fall) jag tyckte kändes lite.. roligare :p Det blev lite ljusare nu i alla fall, och det gör ju också att det känns lite mysigare nu till sommaren :)

En glad hund

Hej bloggen.
Har varit ute en stund nu, jag fotograferade betydligt mer än vad jag studsade studsmatta (som jag från början tänkte att jag skulle göra). Tog några kort på Pluttis när hon var som galnast :p Åååh, så himla supergullig är hon - på alla sätt och vis ^^

image458

Nu ska jag ut

Hej vänner! :)
Har ni det bra? Hoppas det i alla fall. Nu ska jag gå ut för att studsa lite studsmatta (haha, på våran lilla pluttmatta ^^). Solen skiner och det är superskönt ute, det blåser lite - men det gör inget.

Vi hörs!

Tee's från GoJane.com

Kollade lite på GoJane.com idag, hittade lite roliga tee's :)

image455image456image457


Hur blir det idag?

Godmorgon!
Idag lyser solen på utsidan av huset. Det ser ut att vara riktigt varmt också *hoppas*, med det är nog fortfarande rätt så kallt ute nu på morgonen, så ser det ut som att det blåser lite också. Men det blir nog varmare lite senare under dagen :)

Vad jag ska hitta på idag vet jag inte alls. Kanske ska försöka att fota lite, det var ett tag sedan senast nu :) Japp, det här var min dag så här långt, vi får se lite senare mot kvällen om det är någonting som har ändrat sig :p

Ha det bra!

En trötter

Hej bloggen!
Nu börjar jag faktiskt bli rätt så trött av mig, ska nog snart gå och lägga mig. Fast samtidigt vill jag stanna uppe längre bara för att det är helg, haha :p

Ha en bra kväll :)

Bilder från idag

Här kommer det lite bilder från utflykten med klassen idag :)

image451
image452
image453
image454


Ha det bra :)

Dålig uppdatering

Hej bloggen!
Det har blivit lite dåligt med uppdatering den senaste tiden, men jag har faktiskt inte vetat vad jag ska skriva om (det gör jag inte nu heller). Faktiskt så har det inte hänt så mycket under veckan.

Igår fick vi sluta lite tidigare för att våran sista lektion gick bort så jag kunde åka hem tidigt. Idag var klassen på lite "utflykt", så vi hade inga lektioner alls - vilket var riktigt skönt :) Kul dag var det i alla fall :)

Efterfrågan

Idag nör jag loggade in så såg jag att jag hade fått en kommentar. Som vanligt så klickade jag på det för att kolla vad det stog. Det var nämligen en efterfråga om jag skulle kunna hjälpa till att fixa med en bloggdesign - gissa om jag blev glad då? :D

En Rebecca var det som skrev till mig, hennes blogg hittar du på http://rgobel.blogg.se/. :)

Och vinnaren av designen är...

...Isabell och hennes blogg heter http://sockerconny.blogg.se/.
- Grattis :D

Här kan du se designen

Hur ska jag orka?

Hej bloggen.
Kom just hem för inte så länge sedan. Har varit på träning idag och jag är HELT slutkörd. Det kan knappast vara bra att köra så hårt som vi blev tränade idag precis efter ett tags uppehåll o.o Men jag kommer ju annars att sova hur bra som hellst inatt :p

Idag så ska jag åka på lite shopping :) Ska försöka hitta ett par tygskor att ha nu på våren, vi får hålla tummarna att jag hittar dom. Sen så får vi se om det blir någonting mer som blir inhandlat till garderoben.

Ha det bra! ♥

Träning imorgon - äntligen :)

Hej på er.
Imorgon ska jag äntligen få träna lite igen efter ett tag. Anledningen till att jag inte varit och simmat under den här tiden är att jag har varit sjuk i två veckor till en början, efter det så gick jag 1 eller 2 gånger, sen blev det stopp igen. Jag sov inte så bra på natten, eller så orkade mina föräldrar inte skjutsa in mig till stan' på söndagarna. Om inte det så hade jag inte någon skjuts hem efteråt, så då åkte jag hem med bussen jag brukar ta. Ja, det har varit en hel del krångel med det hela helt enkelt. Men imorgon (som dessvärre är den sista söndagsträningen innan sommarlovet) ska jag äntligen få simma lite :D


Det går nästan inte att beskriva hur roligt det ska bli, fast hoppas bara inte att det blir någon småtävling - I hate it! Kanske för att jag lyckades göra bort mig riktigt rejält första gången det blev en sådan tävling -.-' Jag hade verkligen missförstått det hela. Jag lyckades bli den enda som simmade en sträcka medans alla tittade på - och sådant får mig att må dåligt, att tänka på hur alla måste ha stått där och skrattat åt mig. Jag lovar, när jag kom fram och en tjej berättade att det bara var jag som simmade, med skratten lite nedklämd i halsen, så tryckte jag verkligen ned gråten i magen och skrattade själv åt det. Usch, jag ville bara gå upp och åka hem.


Men nog pratat om det. Jag längtar ändå väldigt mycket efter morgondagen. Så kanske jag ska åka och handla lite kläder imorgon också, så det ska bli sjukt roligt. Det var så himla länge sedan. Vad jag redan nu har planerat att titta efter är ett par tygskor som finns på H&M, hoppas att det finns kvar :) Godnatt


Imorgon slutar tävlingen!

Imorgon så slutar tävlingen och det är då som en vinnare ska koras och få sin nya bloggdesign :)
Klicka här för att se alla inlägg om tävlingen, där finns det även bilder om hur det ser ut. Annars går det att titta bloggen där designen finns :)


Snö i Maj

Usch, det värsta jag kan komma att tänka på just nu är det kalla vädret just nu. Jag vill ju ha det varmt  när det inte är så långt kvar till sommarlovet. :/ Vi får hålla tummarna för att det blir bättre nästa vecka i stället :)

Idag när Mamma och Mikaela kom hem så hade dom lånat lite filmer, så jag har suttit och tittat på film med familjen på eftermiddagen :) Fast när den andra startades så orkade jag inte titta mer, så nu sitter jag här :p Det är "Elisabeth", jag kan höra alla ljud från mitt rum - fast det är ju inte så konstigt, jag har ju mitt rum precis bredvis vardagsrummet + att jag har dörren öppen just nu, haha x)

Här är en bild som jag knäppte på Stina lite tidigare den här månaden, den lilla plutten är så fruktansvärt sööt ^^ Fast det är ju alla hundar i och försig :)
image450

Godmorgon :)

Godmorgon. Vaknade runt 12-tiden idag, så än har det inte hänt så mycket för mig. För det mesta så har jag bara fastnat vid datorn och kan inte sluta lyssna på den här helt underbara låten "Hilf mir fliegen" av Tokio Hotel. Det GÅR inte att sluta lyssna på den helt enkelt :p

Nej, nu ska jag gå och byta om till myskläder :)

Puricute.com

image449Det här kan jag verkligen lova att det är riktigt roligt :D På puricute.com kan du fixa till dina egna bilder med stickers gulliga ramar mm. Haha, jo, det är faktiskt roligt , så passa på att testa för du behöver inte ens vara medlem för att göra en egen bild :D

Så här blev bilden som jag gjorde ^^

[Fast bilderna blir ganska små när dom är klara, som min t.ex - den var aldrig större än vad den är här. Sen så klippte jag bort en rosa kant som fanns på båda sidor av bilden - det var inget fint :p]

Jag fryser till döds

Hej bloggen.

Nu tänker ni säkert att jag bara överdriver lite när jag säger att jag fryser ihjäl här i mitt eget rum, men så kallt är det faktiskt, kanske inte så att jag dör, men jag fryser jättemycket i alla fall. Jag har en filt över mig, tjocktröja - men fryser fortfarande.

Fast värre var det nog i morse, det hade regnat då så det var säkert lite kallare då. Och jag hade bara min tunna vårjacka till skolan :s


Och hemma hos Amanda hade det tydligen snöat lite i natt. Nej, jag vill inte ha snö! Jag har bestämt mig för värme!


Tokio Hotel-frossa

Här sitter jag och suger i mig en massa låtar med Tokio Hotel. Jag förstår inte hur dom kan göra så bra låtar :o Det är samma sak med My Chemical Romance - det går bara inte att förstå. Sen så kommer det ju en rad med fler band om skriver bra musik. Men i alla fall så fick det bli ett inlägg med bara TH-låtar idag :) {Som ni ser så är det bara låtar på tyska som lagts upp}

Frei im frein fall


Heilig


Hilf mir fliegen


Spring nicht


1000 meere


Übers ende der welt


Så där, 6 stycken underbara låtan (som det självklart finns fler av :D)

Ge mig (a)

image448

Linne: Monkigirl
Skjorta: Monkigirl
Hoodie: Forever21
Väska: Urban Outfitters
Halsband: Urban Outfitters
Sko: Delias

Glow duck från etrendstore.se

Denna söta lilla badanka hittar du hos etrendstore.se. Förutom att den är helt underbart söt så ger den perfekt mysfaktor i badkaret då den lyser i olika färger när den nuddar vattenytan. Ett tips till alla er som har en egen liten prinsessa inom er :)

image446
image447

Konst

Guud, det här måste ju vara världens sötaste bilder, haha, men vem tycker inte om musiserande grodor? :p De här bilderna kommer från devinart.com och det är användaren faboarts som har fixat det hela :)
image445image444

Konst'timme

Vad säger man? Jo, att jag älskar deviantart.com :D Man hittar alltid någon snygg bild som man önskar att man själv knäppt ^^

image441image443image442

Det här är bilder från Tobias Zeising.


Haha :'D

Det hände en sjukt kul grej i skolan idag när vi hade slutat x)) Jag tänker inte berätta vad som hände, kan vara lite pinsamt för dem båda ^^. Men jag kan citera en kommentar av en av dem - alltså av Emma.

-Mina tååår

Och emellan allt detta så blev det en massa asgarv, haha, det gick verkligen inte att sluta :p

Få fler besökare till din blogg

Det här är den jättebra sida för dig som vill ha fler besökare till din blogg. Mer-trafik.se heter sidan som hjälper dig lite på traven :) det är helt gratis att bli medlem och det kostar heller ingenting när du får dina besökare :) Med andra ord, allt är helt kostnadsfritt :D

image440
{Bilden är klickbar}


Hur mycket är din blogg värd?

Hittade en lite rolig sida där man kan räkna ut värdet på sin blogg. Bloggvarde.se heter sidan. Min blogg är värd 2 102 kr, hur mycket är din? :)

Design till Elin

Fick en eferfrågan om att fixa en bloggdesign idag av supersöta Elin :) Det är lika roligt varje gång som någon frågar om jag vill hjälpa till med designen. Här är en liten titt på hur den blev, vill du titta lite närmare på det hela så är bilden klickbar :)

image439

Orientering

*Börjar med att tänka "men vad heter det? När vi joggade runt i skogen?" Erika: Orientering!*

Haha, japp, som det syns så har jag lite kort minne just nu x) 7:orna hade sin orienteringsgrej idag, kan inte direkt påstå att det gick så väldigt bra för mig - 25 poäng (av.. 195 typ -.-'). Nu ska jag låta Erika ha datorn :)

Hejsvejs.

Vårshow :D

Hallojsan :)
Idag är det Vårshow på min gamla skola. Ska gå och titta klockan 19:00 ikväll. Det är så sjuukt kul. Det är som.. En blandning mellan Talang 2008 och Idol nästan x) Ni vet, när det är folk audition ^^ Jag längtar ;)

Nu har jag nominerat en bild till tävlingen på bilddagboken också, hoppas att den går vidare att rösta på :)

Meen vad jag älskar er (v

Just detta inlägg tänkte jag tillägna alla personer som betyder väldigt mycket för mig. Till dom som hjälper mig att må bättre när de sämre dagarna kommer. De som får mig att skratta och må bra och som jag trivs med. Alltså, det här är till mina allra närmaste.

Mamma och Pappa, Syster, Släkten, Vännerna (nu tänker jag inte nämna några namn). Tack för att ni finns, ni gör mig till världens lyckligaste flicka (idag tänker jag använda ordet flicka, för jag känner mej så liten idag ^^). Jag vet inte vad jag skulle göra utan er - för, liksom, vad gör man utan sina nära och kära?

Vill bara säga att jag älskar er


Armband från cocoo.se

Jag är ett riktigt armbandsfreak som bara älskar att titta runt på fina armband, idag hittade jag lite söta armband på cocoo.se som jag tänkte visa er :)

image433image434image435image436image437image438

Jag hinner inte!

Uuuh, som ni säkert redan vet (om ni har läst bloggen lite tidigare idag), så är jag helt slutkörd. Det har blivit för mycket. Massa prov osv. Imorgon har vi sovmorgon, men något nådant blir det ikke för mig som bor ute på landet och måste ha skjuts in till stan' på onsdagar för att komma till skolan om jag inte vill åka buss på morgonen för att sitta och vänta i en timme. Imorgon blir det att åka buss (vilket suger). Jag har en massa saker att göra idag, men jag hinner verkligen inte om jag ska klara av morgondagen, även jag behöver min sömn. Nu struntar jag att spela igenom pianogrejset, jag hinner inte med, jag får hitta på någon ursäkt imorgon.

Nej. Det här går ju bara inte.
Hoppas att ni har haft än bättre dag än vad jag har haft.

Boktips: "Den du inte ser"

image432Vad ska man säga? Jag älskar den här boken. Den är så himla spännande! (Nu ser min bok lite annorlunda ut på omslaget, men det spelar ingen roll ^^) Här kommer lite beskrivning av den :)

"Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten med vännerna går Helena Hillerström ut med hunden. På den dimmiga stranden möter hon någon. Hon återfinns brutalt mördad. När småbarnsmamman Frida Lindh efter en kväll på krogen hittas mördad på ett liknande sätt, också hon med trosorna intryckta i munnen, står det klart för kriminalkommisarie Anders Knutas att han har med samma gärningsman att göra. Mediaupploppet är stort. Paniken sprider sig och är på väg att lamslå hela ön. Väljer mördaren slumpvis, eller finns det en plan - och i så fall, vem blir nästa offer?".

Jag verkligen älskar riktiga deckare som man blir riktigt fast vid så det nästan är svårt att sluta.

"Den du inte ser" är skriven av Mari Jungstedt.

Men asså ;/

Okej, riktigt rolig dag idag, eller ska jag säga "riktigt rolig" kanske. Nej, kan inte alls säga att den blev riktigt lyckad. Vi hade inte alla lektioner som visserligen var ganska skönt, men ändå. Det var sjukligt tråkigt.

Först så gick NO:n bort för att vi skulle gå och prata om konfirmation (hur stavas det? x) ). Om vad man får göra när man konfimerar sig. Vi fick svara på en massa frågor som dom hade lagt i en korg (det var en massa lappar med frågor på). Så gjorde vi en lek som kallades för "heta stolen", jag orkar inte berätta om hur den gick till. Så blev det en ammarbetsgrej efter det.

Sen så gick sista lektionen bort för att vi "flyttat" den till på torsdag för att vi ska ha något grejs då (jag vet vad det är vi ska göra, men jag kommer inte på vad det heter just nu), så då fick vi sluta en timme tidigare. Under den sista lektionen så hade vi prov i matte, det var andra delen. Och hade jag inte stannat på den där dumma frågan för att jag fick hjärnsläpp om hur man skulle räkna ut den så hade jag säkert hunnit med att ta bussen hem vid 15:30 - men nej, så blev det inte. Så jag fick gå till mammas jobb efter skolan.

Och på SO:n fick vi reda på våra prov om "Franska revolutionen". Jag skulle skriva mycket mer på frågorna om jag ville nå ett högre betyg än G (vafan). Så berättade hon att man ska jämföra med någonting, men asså - vem orkar?! Jag vet, nu är jag väldigt kritisk, men jag är så fruktansvärt trött på den här dagen nu - det är så äckligt skönt att det kommer en ny imorgon.

Uuuuusch, så har jag piano imorgon också, jag har inte direkt tränat så mycket på det. Så blir jag bara förbannad när jag sitter och trökar på den där låten som jag har i läxa. Och ännu sämre blir det när det går förbi folk (familjemedlemmar) som ska lyssna på när det går åt helvetet i spelandet.

Nej, det känns som att folk ställer alldeles för mycket krav på mig för tillfället och det är riktigt drygt. Det har helt enkelt blivit för mycket för mig den senaste tiden och det enda jag tänker på är hur mycket jag längtar efter sommarlovet.

Rolig musiktimme

Ojj, nu ropade mamma på mig och Mikaela - men jag kommer strax. Ska bara ner en stund. SEN ska jag berätta :)

Så, nu är jag tillbaka. Mamma hade gjort iordning lite kvällsmat + att min FRIDA-tidning hade kommit, så nu sitter jag och läser den :D

I alla fall så var det riktigt roligt på musiken idag (som det brukar ^^). Vi (jag, Emma och Sanna) satt och spelade lite på "Welcome to my life" så kommer våran musiklärare och ger oss värsta berömmen, haha :p Tänker inte gå in på några snärre detaljer, men det var ju kul att få den berömmen som han gav oss. Sen så fick vi lite hjälp att höja låten av vår körledare som var i skolan idag också :)

Men nu ska jag fortsätta att läsa min tidning ;)))))))))
Ha det bra!

Äntligen

Ja, äntligen. Mer är så säger jag inte. Eller inte just denna sekund :p Men nu när det är en ny så kan jag lika gärna passa på att vad det var jag tänkte på. Nu har jag försökt hur länge som hellst att logga in på bloggen, men det gick inte - hur jag än försökte. Det är så jobbigt när det blir så, men nu ska vi inte tänka med på det ;)

Idag hade vi prov i matte, det var A-delen som skulle göras. Imorgon kommer B-delen. Hoppas att det går bra. På NO'n så fick vi tillbaka våra fysikprov som vi gjorde förra veckan, både det praktiska och skriftliga provet. För mig gick det bra - alla rätt :) Fast det var ett extremt lätt prov så man kunde inte få MGV.. Aja, jag får vara nöjd med det jag fick ;p

Ha det bra! :)

En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills en vinnare ska koras från tävlingen. Så passa på att delta vettja :)

Önske outfit

Satte ihop en liten önsle outfit som ser lite smått rolig ut på bilden iom att jag har försökt att sätta allt som att det skulle sitta på en människa.

image431
Halsband: Ellos.se
Klänning: Forever21.com
Skor: Ellos.se

Klänningar från forever21.com

image428image429image430

Gårdagens marknad

Heej alla :)


Nu hade jag tänkt att jag skulle berätta lite för er om hur det var igår. Gick ju på marknad med Jonna, Tilde och Sanna :) Vi åkte runt 9:40, så var vi inne i stan' när klockan var 10:00. Vi började gå omkring (som man brukar när man går på marknad :p) Nästan direkt så hittade jag det som jag var ute efter - en MCR-tröja :D Och Jonna köpte en likadan :) Efter ett tag så hittade jag en till, men jag tänkte att jag skulle fundera lite på den. Fast det blev att jag köpte den också efter ett tag - så jag är jättenöjd nu :D Sen så köpte vi en heliumballong. Har en film på det här under när jag pratar (fast säger inte så mycket). Jag har en till, men jag vet inte om jag får för Jonna eftersom att hon är med på bilden, så jag väntar med att ladda upp den.

Inte för att det hörs så jättemycket att jag har helium i munnen då men i vanliga fall har jag (rätt så mycket) mörkare röst.

Sen så träffade vi Erika också, så vi gick med henne en stund tills hon skulle jobba. Vi åkte karusell så att jag fick ont på min vänstra sida, men det är inte så farligt :)

Nu kommer det lite bilder:
image426
Mina älskvärda tröjor :D

image427
Och här är våran spejsiga ballong :)

Nej, nu får ni ha det så bra, hejdå.


Nu är det tid för att bada

Hola på bloggen! :)
Ska snart iväg för att träffa tjejorna (Jonna, Sanna och Tilde) för att åka och bada :) Det kanske är lite kallt än, men vi ska bara testa.

När jag kommer hem ska jag berätta lite om gårdagen när vi var på marknad. Det kommer lite bilder och eventuellt en liten film (om inte två).

Ha det så bra! Vi hörs lite senare :)

Marknaad :DD

Imorgon blir det marknad med Tilde, Sanna och Jonna, goeesh vad jag längtar alltså. Jag måste hitta mina kontanter också, haha, jag har förlagt mig på mina ynka 200 kronor -.-' Men dem ska jag leta reda på :D

Det är så skönt att sluta tidigt

Hej bloggen!
Är det inte himelskt att faktiskt få sluta tidigt ibland? Bara komma hem och slappaaa. Och så är det så frukansvärt fint väder också. Synd bara att jag måste sitta på bussen i en timme för att få komma hem, den åker ju runt på en massa ställen innan den åker dit som jag ska gå av. Haha, jag kommer hem före syrran i alla fall som alltid brukar vara hemma föra mig.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Amamda Jenssen's bilddagbok :)

Ha det så gött ;)


Väskor från karmaloop.com

TIttade på lite väskor inne på karmaloop.com idag. Hittade en hel del roliga väskor (självklart kan du hitta en massa annat där än bara väskor), men valde att bara posta dessa på bloggen.
image424
image425

Piinsamt :$

Hej på er :)
Idag hade jag tänkt att berätta en sak som hände när jag skulle kliva på bussen till skolan. Det här har Sanna skratta en hel del åt idag, fast så roligt var detfaktiskt inte x) Jo, så här var det: Klev på bussen som vanligt imorse, när jag väl kommit på och var påväg till en sittplats så känner jag att min väska har fastnat i någonting. Jag stannar för att dra den till mig, och så står jag i några sekunder innan jag vänder mig om och ser att väskan sitter fast i en fot som tillhör ett litet barn - och där hade jag stått och dragit, haha. Så vi skämtade om detta när vi var framme i skolan "Meh, det skulle ju inte vara mitt fel om benen gick av på ungen!" Säger jag (väldigt ironiskt). Haha, hoppsan hur det kan gå ibland :p

Hoppas ni får en bra eftermiddag :)


Mordisk

image423
"Nej.. jag brukar inte ångra mig, och inte heller den här gången. Nu när det oförglömmliga hade hänt. Nej. Varför ska jag vara ångersfull? Lilla obetydliga jag, som inte gjort någon som hellst stor scen av det hela. Han låg där livlös på golvet. Nej, det var trots allt det här som han förtjänade. Blodet lyste i mina händer. Fortfarande ångrar jag mig inte. Men så kom jag på; Att det var ändå dig jag älskade."


Haha, det här är inte direkt en av bilderna jag är som nöjdast med direkt x)) Men i alla fall. Jag har alltid gillat den där lite.. udda konsten där det är.. hmm.. ja, lite deprition i det hela. Eller jag vet inte, kännslor kanske är det mer korrekta ordet. Men som sagt: Den udda konsten är som ögongodis för mig, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på det lite.

Photoshop är kärlek

Hej vänner :)
Först och främst så hoppas jag att ni har haft en lika bra dag som jag har haft det. För att vara ärlig så har jag haft det riktigt roligt - även om jag fick städa i 5-6 rum idag, haha ;p Jag tror nog att jag ska gå ut en liten stund snart, fast det blåser lite.. äh! jag får ta på mig en tröja :)

Har laddat ned lite brushes till min photoshop idag, så jag har haft väldigt roligt framför min dator kan man säga ^^ Här är en bild som fick tas och redigeras idag. För att vara lite ego så måste jag säga att jag blev riktigt nöjd med den B)


{Klicka för förstoring}


En dag på ett hotell

Hallojsan.
Nu så var jag hemma igen. Har varit och jobbat lite på hotellet, så jag är helt slut nu. Tänkte att jag skulle berätta lite om vad jag fick göra :)


När klockan var några minuter i 10 imorse så började jag gå bortåt, jag började vid 10-tiden. Då stod min handledare och väntade i reseptionen. Vi hälsade, sedan så satte hon mig i arbete. Det fick bli att hjälpa till att städa i några hotellrum. Damma, dammtorka, dammsuga (haha, det blev mycket dam nu :p), skura golv och tvätta av i lite duschar. Bra gick det i alla fall :))

När klockan var 15 så var det dags för mig att dra mig hemåt. Jag lämnade in förklädet som jag hade fått låna, så fick jag höra att om jag skulle ha lusst så skulle jag få komma tillbaka igen - vilket var riktigt roligt att höra i fall om det skulle vara så att jag skulle vilja sommarjobba någon dag kanske. Fast vi får se hur det blir ^^

image421


Operation dagsverket

Hej vänner.
Idag ska jag gå bort till hotellet för att arbeta lite. Skolan har sitt projekt "auktion tanzania" där det gäller för eleverna att jobba och tjäna ihop lite pengar till en skola som finns i Tanzania. Genom att samla ihop de här pengarna så hjälper man fattiga barn där borta som inte får möjligheten till att gå i skola. Aja, vid 9:55 ska är det nog bäst att jag går, jag börjar vid 10:00.. men det är ju ett tag tills dess. Sen så slutar jag när klockan är 15:00.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, så för min del blir det nog av att titta runt på lite bloggar, bilddagböcker och annat skoj :)

Tisdag

Hejsan svejsan på er :)
Idag blev det ingen vidare rolig rubrik direkt, men jag har hjärnsläpp :p  Så dagen "Tisdag" får pryda det hela. Just nu kollar jag lite på Ugly Betty, någonting annat har jag inte för mig :p Imorgon ska jag upp till hotellet för att tjäna ihop lite pengar till auktion tanzania-grejen som vi har i skolan. Så jag börjar jobba vid klockan 10 imorgon förmiddag.


Nu ska jag sluta, ska fortsätta att sätta ögonen på tv:n igen :)

Ha det bra :D


Dagens låt

Ashlee Simpson - Outta my head

Photoshop

Redigerade nyss en bild i mitt älskade photoshop :)

image420

Det är nästan så att jag döör

Hello, vänner.
Hoppas att ni har haft det bra idag. Nu har jag snart varit hemma i en timme, det blev inen simning för min del idag, jag är helt sluut. Igår kväll var jag vaken till 23:30 ungefär (vilket är ganska sent för mej som brukar gå och l'gga mej vid 21-tiden :p). Anledningen till att jag inte somnade fören då var att jag låg och läste i min världsbästa bok i ett par timmar :) "Den du inte ser" heter den och är skriven av Mari Jungstedt. Det är en kriminaldeckare som är himlans spännande kan jag lova, så här står det på baksidan av boken som beskrivning:

"Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten med vännerna går Helena Hillerström ut med hunden. På den dimmiga stranden möter hon någon. Hon återfinns brutalt mördad.
När småbarnsmamman Frida Lindh efter en kväll på krogen hittas mördad på ett liknande sätt, också hon med trosorna intryckta i munnen, står det klart för kriminalkommisarien Anders Knutas att han har med samma gärningsman att göra. Någon som säkerligen kommer att mörda igen.

Mediauppbådet är stort. Paniken sprider sig och är på väg att lamslå hela ön. Väljer mördaren slumpvis eller finns det en plan - och i så fall, vem blir nästa offer?
"

Åååh, det är så bra. Det går nästan inte att sluta faktiskt :) Fast det beror ju på vad man tycker om att läsa för böcker. Haha, chansen är i alla fall stor att jag kommer ligga vaken inatt också för att läsa :p

I skolan så hade vi praktislt prov i NO:n idag. Eftersom vi håller på med ellära så gick det praktiska provet ut på att koppla ihop batterier och lampor så att de lyste. Hoppas att det gick bra för mig. Det känns som att det gick någotlunda bra i alla fall :) Fast jag kanske har helt fel om den saken :p Imorgon blir det ett vanligt skriftligt prov i ämnet, hur det kommer gå är det nog bara Gud som vet, haha :p

Idag blev det ett lite längre inlägg än vanligt, men här stannar jag i berättelsen. Ha en bra dag på er :)

Idag blev det årsdag

Hejsan, hejsan.
Japp, som det står i rubriken så firar jag årsdag. Det är nämligen min egen blogg som "fyller år". Så det känns ganska roligt :) Äntligen så klev jag över 100-kommentarer-steget, vilket jag är väldigt glad och nöjd över.

Ha en fortsatt bra dag :)

Videobloggning?

Hej på er vänner.
Har börjat fundera på om ni skulle vilja se lite videobloggning här på bloggen lite då och då? Jag frågar er nu, det är ju er som jag skriver för (och jag lovar att jag älskar det och alla fina kommentarer).


Så, vill ni ha ett videoklipp eller ska jag strunta i den tanken helt och hållet? För om ni inte vill det, så är det ju ingen idé att gå runt och tänka på det :p


Ha en bra dag :)


Gojane.com

Idag blev det lite mer surfande. Idag blev det GoJane.com som blev genomsökt ^^

Klänningar
image408image409image410image411

Skor
image412image413image414image415image416image417

Skjorta
image418

Accesoarer
image419

Allt är hittat hos gojane, ifall att ni är lite fundersamma :)

Sista dagen.

Goodmorning vänner.
Idag är det söndag, så imorgon blir det skola igen. Kan inte direkt påstå att jag vill dit, vi ska ha praktiskt prov i no - ellärans grunder (eller vad kapitlet nu hette), så vi ska koppla efter ett kopplingsschema. Sen blir det vanligt prov på tisdag. Vi har inte arbetat med det här området så speciellt länge än, vi har inte ens tagit oss igenom hela kapitlet eller fått så mycket berättat o.o Snacka sjukt om vi ska klara av det. Annars är det  bara att plugga på. Jaoo, hur det går får vi se.

Hejdå, nu ska jag kolla Kensas blogg :)


Skor, skor.. och mera skor :)

Blev riktigt inspirerad när jag kokade på Jonnas blogg idag och såg att hon hade hittat lite skor. Så självklar blev jag tvungen att köra igenom lite skor jag också :p

Ellos.se
image399
image400image401

Nelly.com
image402image403

Forever21.com
image404image405image406image407


Vet ni vad? :)

Hejsan vänner.
Imorgon var det precis ett år sedan jag startade upp bloggen. Det har varit sjukt roligt, och tro mig, jag kommer inte sluta än. Så det kommer ett ta ett tag innan ni blir av med mig, haha :p Om jag får säga det själv så känns det inte som att det har gått en sådan lång tid redan. Aja, hur som hellst så har jag bloggat i ett år imorgon. I'm so happy :)

Någon som vill vara lite gullig och ge ett par kommentarer till oss? (a)
Mig och bloggen ^^

Kramar på er :)

Dagens fotning

Gick ut och fotade lite idag. Lägger upp några här :)


Klicka för större bilder

Vill du se mer? Gå in på min »bilddagbok« Där finns det fler bilder till er som är sugna på att titta på dem :)

Tokio Hotel

Den här låten har jag haft förut också, men då den Engelska vertionen. Ni kan hitta den om ni klickar på kategorien "Dagens musik/filmer". Men idag blir det den yska vertionen. Jag säger bara 9 ord: Jag fattar inte ett ord av vad dom sjunger.  Men vad gör det? Låten är hur bra som hellst, i vilket språk man än spelar den i

Tokio Hotel - 1000 Meere

Dagens låt

Efter att ha tittat på lite bloggar idag, så hittade jag den här låten. Har inte kunnat sluta lyssna på den. Själva musiken ger mig en sådan härlig sommarkännsla, inte för att låten är så värst sommrig, men den får mig att känna som att det är en tidig sommarmorgon, då daggen fortfarande ligger kvar över gräset. Det är nästan så att man blir kär :p

Angels and Airwaves - Lifeline

Morgon och hungrig

Tjollahopp, jag ligger här i sängen med laptoppen i mitt knä, det är himla mysigt. Idag är det lördag och för min del händer det inte så mycket. Aj, asså jag är så hungrig nu så att det gör ont i min mage, haha x) Ska snart ner och äta frukost, men ska se till att pappas vän åkt hem först, inte så trevligt om jag kommer ner i pyamas och sätter mig för att äta frukost :p

Vi hörs lite senare. Kram på er.

Nu tror jag att jag blir arg..

Innan jag tänkte lägga mej så hittade jag en blogg som verkade rätt så intressant till en början, men ju längre in i den som jag kom så blev jag bara argare. Det var nämligen en blogg där det bara skrivs ned en massa skitsaker. Det är en kille som har hand om denna blogg där han skriver att det är fel på kvinnor ibland, att alla som bloggar är feta och lägger upp en massa egopic's, att vissa konversationer ska man skippa helt för att han tycker att det är så himla tråkigt.

"Om man startar en konversation som man vet att man inte kan kontrollera är det lika bra att hålla käften", och hur ska man kunna veta att det inte går att hanteras innan den precis dragit igång? "Att berätta vad du känslomässigt tycker om det som diskuteras är TOTALT ointressant, inte ens din mamma vill veta." Vafan? det var min första tanke när jag läste den punkten.

Herre Gud, bara för att män inte är intresserade av känslomässigt pratande så betyder ju inte det att alla inte bryr sig om sina nära. Jag menar, jag vill ju veta hur det är när en person är ledsen eller liknande, hur den mår och varför det inte är som det ska. Om det däremot är en annan bloggare som jag aldig har träffat så kan jag förstå att det inte blir samma sak. En person som är helt okänd bryr man sig inte om på samma sätt, man kanske tänker att "stack'arn", men inte så mycket mer.

Alla bryr sig om sina nära och kära och gör säkert vad som hellst för att de ska må bra. Själv vill jag ju inte att mina vänner ska må dåligt. Då mår jag själv dåligt för att jag tycker synd om personen. Och är det någon som står mig ännu närmare, som inom familjen så är det väldigt jobbigt när det är någon som är ledsen.

Nu blev det en hel del snack, men hoppas att ni kommer sova gott. Nu lovar jag er att jag ska gå och lägga mej :p
Godnatt ♥

Godnatt på bloggen

Godnatt nu vänner. Det är bäst att jag går och lägger mig nu om jag över hudvud taget vill ta mig upp imorgon, haha :p Nästa vecka är det marknad inne i stan' så jag ska gå på det - gud vad jag längtar :D Det är lördag och söndag som man kan strutta runt lite :) Jag tänkte att jag skulle försöka gå båda dagarna, men jag måste ju hitta någon att gå med också. På söndagen ska jag i alla fall gå med Jonna, Tilde och Sanna. Fast det är inte lika mycket stånd som sår uppe då - så jag kan direkt säga att det är som roligast på lördagarna. Tänkta att jag skulle fråga någon att följa med mej på lördagen, fast jag vet inte vem jag ska fråga, haha :p
Det löser sig nog får vi se :) Ska kolla om jag kan hitta ett par band tröjor, förhoppningsvis så kommer jag att hitta det också. Ajja, hittade tröjor förra året i alla fall (fast inga bandtröjor). Köpte hem två stycken, den ena har jag på mig nu faktiskt. På den står det "I killed my boyfriend", haha, passa er ;p Och på den andra står det "Hug me, or I shall destroy you" eller något sånt.

Ååååh, vad jag längtar :}

Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mej. Godnatt.

Midnight tea

Håller på att koka lite Te till mig och Mamma, så jag ska springa ner och se till så att allt vatten inte kokas bort :p vi hörs snart :)

Haha, jag hade inte ens startat spisen så att det kunde börja koka såg jag när jag kom ner x) så jag fick börja om kan man säga, men det tar ju ändå inte så lång tid :)
image392

image393

Sen så fotade jag katterna lite :) Fast båda blev suddiga x) Den ena bilden var menad att bli suddig, men inte den andra. Gustaf (katt) ville ju inte stå stilla.
image394
image395

Nu ska jag gå och lägga mej - godnatt, vi hörs imorgon :)

Mys-faktor (v

Nu sitter jag och myser framför datorn med en härligt skön filt över axlarna. Så här har jag suttit i största delen av dagen, men det är ju så skönt att vara hemma i ett par dagar för att bara ta det lugnt. Det är ju som ett litet lov nu, så jag har ganska mycket tid över till vad jag vill göra - ta det lite "soft" :9 Idag har jag gett er lite tips på kläder som finns lite här och var. Hoppas att ni tyckte om dem, själv så har jag dreglat sönder min tunga av att bara titta på alla plagg, haha :p

Nu var det ett tag sedan jag hade lite musik här på bloggen, så jag skulle gärna vilja veta vad ni vill höra. Ge gärna några tips på bra låtar, för jag har hel torka på ideér på vad ni vill höra :)

Ha det bra ♥

BikBok.com

Nu vart det BikBok :)

image386image387image388image389image390image391

Ellos.se

Haha, idag har jag inte orkat så mycket annat än att leta en massa kläder på internet. Och än är det inte slut, nu kommer det några plagg från ellos.se

Klänningar
image382
image383
image384

Skor
image385
Ifall att du är lite fundersam så kommer allt från ellos ;)

Fifibags.se

Nu blev det fifibags.se som det tittades på :)

image374image375image376image378image379image380image381

Allting är hittat hos fifibags.

Forever21.com

Nästa sida att genomsöka blev forever21.com däe man oftast brukar hitta en massa fina plagg :) Och självklart blev det inget undantag idag heller ;)

Tee's
image351image353image354image355image356image357image358image360image361image362image363image364

Denim
image365image366

Linnen
image367image352

Hoodie
image368

Blus
image369

Skor
image370image371

På rea
image372image373

Allt är hittat på forever21 i fall att ni är fundersamma :)

Monkigirl.se

Nu var det ett tag sedan jag var inne på monkigirl.se och tittade på lite kläder. Men i alla fall så kikade jag in där idag, och eftersom det var ganska länge sedan jag ladda upp lite kläder här på bloggen så får det bli så idag. Bered er på att det kommer kamna en hel del mode här idag.

image342image343image344image345image346image347image348image349image350
Det var allt som jag hittade på monkigirl.

Godmorgon vänner :)

Haha, godmorgon är kanske inte världens bästa ord att använda klockan 13 på dagen :p Fast nu har jag faktiskt varit vaken i en timme, men jag känner mej ändå ganska skamsen för att jag inte vaknade lite tidigare :p För nu har jag ju missat en halv dag, men det är sånt man får ta ibland :)

Igår kväll satt jag uppe och tittade på film. "Brudens far 2" var det :) När filmen var slut så skulle jag gå och lägga mej, men precis som jag släckte lampan så fick jag min ångest som kan komma ibland när jag går och lägger mej. Så då gick jag in till Mamma och Pappa, och där somnade jag. Det är riktigt skönt att få känna sej så liten och ynklig ibland, så att man faktiskt fortfarande kan sova i sina föräldrars säng - precis som när man var en liten plutt :}

Idag blir det nog inte av att göra så mycket. Har lust att prata med någon, men jag vet inte vem, och jag har inga pengar på mobilen så jag kan ändå inte ringa till någon. Haha, så kan det gå ibland :p

Ha en bra dag :)

Nu ska jag ge ett litet tips till er..

.. Som tycker att det är roligt att skriva låtar och kanske drömmer om att ha ett band som åker runt och spelar på en massa ställen och tjänar pengar. Den här sidan jag jag skrivit om förut, nämligen Musicmanager. Det är helt gratis att bli medlem.

- Give it a try Och ha en fortsatt bra dag också :)

Valborg's-bilderna

Nu så kommer det ett par bilder från igår, men lägger inte upp alla, det orkar jag inte :p För att kolla på alla bilderna så kan ni titta på min bilddagbok.


(Klicka för att dom ska bli större)

Sådär, nu får ni klicka er in på bilddagboken för att se fler bilder och beskrivningar till bilderna. Jag orkar inte skriva om allting igen, haha, jag är lat :p (Nu ska jag bara ner en liten stund, kommer snart), (Nu är jag tillbaka) men jag är så väldigt trött nu - fast att jag sov längre än dom andra. Jag har tydligen gett mej själv som vana att somna tidigare än dom andra :p Så hade jag börjar hosta inatt också när jag sov x) Haha, det var kul att lyssna på allt dom berättade när jag vaknade i alla fall :p

Ha en bra dag :)


Godnatt och godmorgon

00:08 är klockan nu. 1 Maj är det också :) Jonna, Tilde och Sanna ska sova kvar här inatt. Jonna har redan somnat i soffan (vi kollade/kollar på film), och de andra håller på att göra sej iordning för att sova snart tror jag. Filmen står fortfarande på :p Det är "Guldkompassen" vi kollar på, men jag hängen inte alls med x) Nu ska jag gå. Godnatt - hoppas att ni har haft en bra kväll allihopa :)

RSS 2.0