--Och här kommer det en till film, det är bara massa bilder med Hello Kitty, men låten är jätte bra :D

^^ÄLSKAR den här filmen, man blir så glad varje gång man ser den x)

Fotografering *

Tog med mej kameran till skolan idag, så da fotograferade jag lite på musiken. Och det tyckte våran musiklärare var roligt eftersom att han är typ fotograf, så jag fick ett par råd och nya batterier. Sen så fick jag i uppdrag att fota lite på skolan så skulle jag göra typ ett korlage med massa bilder :D
Rooligt O.~


image101


Man kan ju i alla fall försöka att spara .

Hej, försöker att spara lite pengar som sagt. Har låst in mitt bank kort i ett litet kassaskåp här hemma (;
Ska förslka att låta bli att ta pengar där ifrån allt för ofta. Nu ska jag inte handla med det förens efter årbytet, eller jag ska försöka i alla fall. Fast det kommer nog inte att gå så bra, ska ju handla lite julklappar, men efter det så ska jag inte röra det resten av året, och ska låta det vara ett tag in i 2008 hade jag tänkt.

Önska mej lyckatill :D

image100


paiint .

De senaste dagarna har det blivit att painta lite bilder, eller två stycken i alla fall (:
Och sen så finns det olika varianter på dem också ^_____^
Så fina kan jag inte säga att de blev -.-'

image98
image99

Att baka .

Hejsaan .
Idag blev det av att baka lite, muffins fick det bli (:
choklad faktiskt ^___~    Imorgon är det skola igen, det gör mej ingenting faktiskt.
Gick och köpte 'FRIDA' idag också, jag är lite efter -.-'   men nu så måste jag be mamma laga min tröja
hejdå .

image97

Sovaövergrejamojaigen*

Emma, Jonna, Tilde och Sanna sov över här inatt ;D
Vad vi gjorde mest? Ringde - busringde till en början ^___^
Men då fick jag så dåligt samvete, så jag ringde och bad om ursäkt ( Känner dom vi rinde till och det var inte så snälla saker vi sa -.-' ). Men dom hade inte blivit arga alls, då satt jag och Emma och pratade med dom, helt seriöst i över en timme. Det var uur kul att prata med dom :D
Så imorse fick jag ett sms från dom, eller en av dom "God morgon" (vet inte från vem eftersom att jag bara har ett nummer, och det var därifrån jag fick meddelandet ) :)


test ( eftersom att jag har det lite tråkigt ) *väntar på mail -.-''*

ÄR DU EN LÄRARES DRÖM ELLER MARDRÖM ?

Får du under 20 är du lärarens dröm
Får du över 20 är du lärarens mardröm

Har du..
..krossat något i matsalen? ( )
..suttit vid alla bord i matsalen? ( )
..tagit mer än ett bröd? ( )
..gillat någon på skolan? (x)
..fått något oönskat smeknamn? (x)
..somnat under en lektion? ( )
..ramlat av stolen någon gång? ( )
..gjort bort dig under en redovisning? (x)
..tjutit i klassen? ( )
..fuskat på ett prov? ( )
..har din mobil ringt under en lektion så någon märkt? ( )
..snubblat i trappan? ( )
..blivit inlåst på toaletten? ( )
..haft kvarsittning? ( )
..försovit dig? (x)
..fått MVG på något? (?) - får inte betyg än
..varit på en lektion där du egentligen inte skulle varit? ( )
..varit på en klassresa? (x)
..glömt din nyckel till skåpet? ( )
..brutit upp ditt lås någon gång? ( )
..köpt något i "kiosken" någon gång? (x)
..fått några nya vänner? (x)
..fått omprov på något? ( )
..bråkat med en lärare någon gång? ( )
..varit med i något Skol Dm eller liknande? ( )
..längtat efter skolan någon gång? (x)
..tagit ledigt från skolan någon gång? (x)
..ringt och sjukanmält dig själv någon gång? ( )
..kopierat någons arbete någon gång? ( )
..gått hem tidigare från skolan någon gång? ( )
..varit hos skolsköterskan någon gång? (x)
..varit hos skolkuratorn någon gång? ( )
..satt igång brandalarmet med vilje? ( )
..haft med dig alkohol till skolan? ( )
..halkat på bron? ( )
..skolkat från idrotten och sagt att du varit sjuk? ( )
..varit påverkad i skolan? ( )
..rökt på/inom skolans område? ( )
..uppträtt någon gång i skolan? (x)

Totalt: 10 -.-''

test i no ,

Japps, imorgon så har vi test i no, fysik. får se hur det går, ska läsa på lite till. Sen så blir det att sova :DD  är jätte trött nu.
Och väntar fortfarande på svar (mail). Går det att slarva bort det kanske? >.<
För jag är jättejättejätte nyfiken på vad det kommer stå där ;o


Jaa :DD

Äntligen kom det där mailet :DD
Nu väntar jag bara på svar -.-''

Fryseer ..

Usch, sitter och fryser jätte mkt just nu. Det är ju jätte kallt ;s
Sen så väntar jag på ett mail - som aldrig vill komma :@
Komsokomsikomsi lilla mail, typ så känns det nu.

Knappar :)

Hejhej, sitter och kör lite knappar för tillfället :)  Det är ju roligt ;D
Här är en :

image95
Den är jätteful x'D

Övernattning med tjejorna vvvvvvv)

Inatt så sov Sanna, Jonna och Tilde över här :D    Vi var vakna till ungefär 01:30 
Haha, vi ringde till lite folk ( busringde ;o ) men inte så länge. Sen så körde vi lite 'Sanning och konka', och så satt vi en del vid datorn också :D
Tilde hade tagit med sej 'Ratatolle' (eller hur det stavas), så vi satt och kollade på den också.
Urkul var det ;D   Älskaar er <'3333333

Bad :)

Bad blev det med bruttorna idag :)   kuligt.   Faktiskt så blev dagen väldigt lyckad. Alla fyra ska träffas imorgon också, så blir det lite sova över grejamoja :DD   Ännu kuligare  Men vi ska sova här - Mindre kuligt   ( om du frågar mej )

Jonna visade mej ngn dikt sida också. Det var ju roligt eftersom att det är väldigt roligt att skriva och uttrycka sej med skrivna ord. Och bara för att det är en dikt så måste den ju inte rimma, bara den har den där rytmen som ska vara. Nu låter jag som om att jag skulle vara ngt profs på att skriva dikter, men det är jag inte. Jag är inte bra på att skriva alls faktiskt. Men huvudsaken är ju att jag tycker det är roligt. :)

Grr *

Ska kanske träffa Tilde, Jonna och Sanna idag ( åka och bada ;D ). Problemet är bara att jag måste säga till föräldrarna att jag åker, och jag kommer inte åt dom via telefon ;(    Och nu var det väldigt längesen jag träffade Jonna och Tilde, så det skulle vara väldigt mycket mega roligt att göra det idag :)  

*Sur på mamma som inte har telefonen på*

Aja, visade upp "senaste" låten för Emma och Sanna idag. Usch, det låter ju så illa när jag sjunger ;s    Men samtidigt är det så roligt också :)
I alla fall. Den är inte vad man kan kalla bra. Inte den första jag visade för dem heller -.-''  Och så pratar musikläraren endel om det också "Har du börjat på någon ny text än, då?"    osv.


image93

sova .*

Joppsii. Då var dagen slut den här gången också. Ska snart gå och lägga mej, har ju ngn test i svenskan. Men jag har i alla fall en ursäkt till att jag inte kan det så bra (a)   Att inte kunnat vara med på lektionen på grund av att jag varit hemma och varit sjuk.      Men nuu så MÅSTE jag värkligen gå och sova, har lång dag imorgon -.-'

Goodnatt .

läxa i svenska . || '.'

Hejhej .
Idag fick vi ny läxa i svenskan tills imorgon, det var att försöka komma på hur ordet "häscha" stavas. Och som man ser så vet inte jag hur det stavas eftersom att det är felstavat nu. Så ska vi ha en test också ( imorgon ). Ordklaser är inte vad jag är aldra bäst på, men vi får ju inget betyg på det, dom vill bara se hur långt vi har kommit och jag var sjuk förra veckan, så då missade jag 3 lektioner. Inte så lyckat eftersom att dom gjorde en genomgång då. Visst, jag vet ju vad 'adjektiv', 'substantiv' och 'verb' är, men det är ju inte bara det. det får gå som det går, men nu MÅSTE jag fortsätta med uppsatsen om Alexander Graham Bell. Pappa lånade en bok till mej om honom idag, så ska titta lite i den.


image92

Uppsats - Alexander Graham Bell .

Hejsan .
Har inte skrivit på ett par dagar nu, har varit med "syster yster" på simtävling bland annat, hennes första (:   Hon vann inget pris, men det var ju ganska många som var där och tävlade också så..
Måste skriva klart min uppsats om Alexander Graham Bell den här veckan också, senast inlämnad på fredag. det ska vara: • Försättssida
 • Innehållsförteckning
 • Inledning
 • Faktatext ( med egna reflektioner )
 • Källförteckning


Så det är lite att skriva, men det ska nog gå bra. Får jag hoppas :o   Imorgon så ska vi ha bad, tråkigt -.-''  vi ska ha klädsim, så jag måste packa ner kläder som jag inte är allt för rädd om. Vi började på nytt på NO:n idag också, nu ska vi arbeta med fysik. Då är nog kemi roligare :)        Men nu måste jag fortsätta på min uppsats så att den blir klar ngn gång.

Idag - hemma.

Som sagt, fick vara hemma idag också. Men mår väldigt mkt bättre än dagarna innan. Känner mej ganska frisk nu faktiskt. Imorgon blir det att träffa tjejorna också - kulkul. Det var ju ett tag sedan nu. Så det ska bara bli roligt :DD   Idag fick jag hem läxorna från skolan av Sanna. So och No -.-''    I So:n ska jag arbeta med antikens grekland    och i No:n ska jag skriva klart uppsatsen om uppfinnare. Och eftersom att jag har början på uppsatsen i skolan datorer så får jag börja på nytt hemma. Men det ska nog gå bra.
Idag är det fredag också, med andra ord; Familjens tacodag ^.~  Men nu så ska jag ta och börja söka om lite uppfinnare. Jag har valt att skriva om han som kom på telefonen, kommer inte på vad han hette just nu.. Eller jo!  Alexander Graham Bell.  Jag är ju duktig x'D

Hejdå .

Bad news ..

Då blev det ingen skola imorgon heller. Skulle faktiskt vilja träffa vännerna igen, det känns ju som en EVIGHET sen x(   Då kan man inte göra mkt annat än att se det från den ljusa sidan. Och den ljusa sidan är att..? Jo, att jag får vara hemma hela helgen och bli riktigt frisk så jag kan skriva prov på måndag. -.-''  Har jobbat lite i matte idag, måste träna till provet..
Lyckades skriva en låt i.. tisdags tror jag, på ca. en timme :DD Det var nog den kortaste tiden titills faktiskt. I alla fall av dom låtarna jag gjort. Så jättebra är den nog inte, men så tkr ju jag om alla mina låttexter. Vifårse. Ajjjjjjjjjjja ( Damp ).
Nuuuuuuuuuuu skaaaaaaaaa jaaaaaaaaag noooooooog taaaaaaaaaaa occcccccch soooooooovaaa snaaaaaaarttttttt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD        Haaaaaaaaaaa deeeeeeeeeet sååååååååååååå brAAAAAAAAAA.
Men jag ångrade mej faktiskt. Vill inte sova än -.-'''   Ska nog ta och daaaaaaaaaaampa lite tiiiiiiiiiill ^_^''''
En stuuuuuuuuuuuuuund iiiii aaaaaaaaaaaaalla faaaaaaaaaaaaaall      Maaaaaaaaaaaaahah.
DampDampDamp ;o       Börjar kanske bli liiiiiiiiite övertrött ;DDDDDDD    
Vem vet? x.x

Tar nog och skriver en.. lista :D


 • Bästa låten:   Många, har en ganska varierad musiksmak för tillfället också.
 • Godaste maträtten: Hmm.. Tacos är gott - massor. Men sen finns det annat också ;D
 • Mest använda uttrycket i konversationer: Det får nog bli..  Yeah! och Jääh .
 • Mest använda uttryckssymbolen: Ganska många faktiskt.. o.o   x.x   *_#    ^^    *__*     O.~     :P    :D     ;D  <'3333   8)     x'D      x')    x'3   :3  ( och lite till )   använder dom jag själv gillar.
 • Hårfärg: Mörkblond -.-''''       FULTFULTFUULT
 • Ögonfärg: Blå - Grå tror jag, inte helt säker faktiskt o.o
 • Natt eller Dag: Beror på.
 • Om 10 år är jag..: .. Ingen. Ungefär som nu antar jag x'}   Nej, men jag vet inte.
 • Som vuxen vill jag..: .. Få jobb, barn, bli gift. Och framför ALLT lycklig. <'33

Skola imorgon - Förhoppningsvis

Idag så mår jag bättre än de senaste dagarna. Det blir nog skola imorgon :)
Har inte hänt så mkt heller, vaknade lite tidigare än förut. Så dagen blir nog längre idag. Om jag inte sover "middag", men det tror jag inte. För tillfället har jag.. inte så väldigt roligt. Så jag ska nog ta och starata The sims 2 - Djurliiiv :DD   Mikaela köpte det expansionspaketet förut, spelet blev segare då :@@   Grrr! Men det går ju att avinstalera annars, men då försvinner världarna som man skapat själv, och jag älskar!! Värkligen ÄLSKAR världen som jag skapat ^^   Muuwh, den heter "Simsiddisim" världsbäst namn, det kan ju aalla hålla med om *stolt* 8)
Men nu så ska jag sluta, kan ju inte låta spelet vänta (a)

Ny design *

Har gjort om designen lite, kuligt att kolla rut efter bakgrunder osv ^^   Så här ser det ut nu (:  Temat är..: Hjärtan ;D

image89

13 Signs you are falling in Love

Gillar den här listan.. av ngn anledning ^^

13. You can't stay mad at that person for
more than a minute or two.
You actually have to try Hard to stay Mad.

12. You read that persons SMS over and over again.

11. You also walk really really slow when you are with that person

10. You feel shy whenever you are with him or her.

9. And While thinking of that person your heart will
beat faster and faster.

8. By just listening at his or her voice you will
smile for no Reason.

7. And While looking at him or her you cant see the
other people around you. You can only see
THAT person.

6. You will start listening to slow songs.

5. That person becomes all you Think about.

4. You will get High just by their smell.

3. And You will realize that you are always smiling
To yourself when you Think of them.

2. And You will do Anything for that person.

1. And While reading this, there was ONE person
on Your mind the WHOLE Time!

Idag ..

.. var jag hemma, känns som att jag ska bli sjuk. Och det känns likadant som i morse, ska vara hemma imorgon med.. Mådde inte så bra igår heller när jag tänker efter.  
Och nu har jag mest tråkigt, så jag sitter och kollar på lite andra bloggar. Det är inte så roligt att sitta sin egen helahela tiden direkt skulle jag tro.  Börjar tröttna på paint, vill ha photo shop i stället :)    Men skulle inte förvåna mej om jag inte får det, det tar bara massa plats på datorn och då blir den ännu segare ;(  Men nu så ska jag kolla lite på bilddagboken, sen blir det duschen. Och sen förmodligen sova.


Sometimes..

.. Everything feels like hell.. Goodnigt, now I going to.. Goodbye.

Okej, jag har lite trökigt, ngn som kan skicka ett sms till mej? (a)

Gäster .

Nu så har vi gäster här hemma. Vi har nyss ätit - Kalkon :D    Men nu så ska jag gå och försöka vara lite social ^___^

- Vilket inte är så lätt i mitt fall -.-'

Lista .

Test: 300 frågor


1. vad heter du? (ditt riktiga namn)
Elinor


2. vad kallas du?
Elli


3. vad vill du bli kallad?
Spelar inte så stor roll.


4. födelsedatum?
21 Januari


5. stjärntecken?
Vattuman


6. lunar?
Ja


7. msn?
Yees


8. helgon?
Nej


9. vart bor du?
********


10. vad har du för mobil?
Samsung.


11. har du en egen dator?
Nope.


12. vem är din/dina bästisar?
Jonna, Sanna och Tilde (:


13. har du några husdjur?
2 Hundar, 2 katter.


14. vad ska du göra i sommar?
Den som väntar får se.


15. favoritfärg?
Ingen spec faktiskt.


16. turnummer?
8 ;D


17. vad älskar du mest?
Hmm.. Vänner, familj och musik.


18. intressen?
Musik, Vänner, Dator :D


19. favoritband?
My Chemical Romance, Linking Park, Avril Lavigne, Fall Out Boys.


20. favoritlåt med ditt favoritband?
Många :o


21. namnsdag?
11 Juli.


22. vad skulle du vilja heta? (för-andranamn-efternamn)
Vet inte o.o


23. vad heter du på din msn just nu?
Elinor *


24. hur många online?
9 -.-'


25. vem är 15:nde online?
Ingen x.x


26. vem har du blockat?
Ingen av 47 faktiskt (:


27. hur många olika grupper har du?
En.


28. har du några olästa mejl på hotmail?
Nej.


29. har du några nya kommentarer på bdb?
Nope.


30. isf hur många?
0


31. hur ser din drömkille/drömtjej ut?
Hemlis


32. beskriv ditt hår?
Mörkblont, fult..


33. har du några piercingar/tatueringar?
I öronen - om det räknas >.<


34. vart skulle du bo om du fick välja?
Hmm.. Usa kanske.


35. bor du i lägenhet eller villa?
Villa.


36. vilken färg är snyggast på kläder?
Det beror på.


37. vad har du på dig?
Jeans, tröja, strumpor, underkläder.


38. har du något i håret just nu?
Ja, hårnålar.


39. vad har du gjort idag?
Setat vid datorn -.-'


40. vad ska du göra imorron?
Försöka räkna lite i matteboken o.o


41. hur mår du just nu?
Det beror på hur man menar.


42. hur brukar du annars må?
För det mästa ganska bra.


43. är du sjuk?
Nej.


44. har du ont nånstans?
Nejj.


45. har du gått till tandläkaren detta året?
I våras.


46. vad heter din pappa?
Anders.


47. har du några syskon?
Lillasyster.


48. vilket är ditt favoritdjur?
Hund.


49. äter du ofta godis?

1 gång i veckan. (a)

50. vilket är ditt favoritgodis?

Choklaad :D

51. vad är det finaste som finns?

Det finns mkt som är fint.

52. vilken är din favoritdryck?

Olika.

53. vilket är ditt favorit tv-program?

Inget spec faktiskt.

54. vilken är din favorit vecko dag?

Fredag / Lördag - Jag kan inte bestämma mej.

55. vem är din förebild?

Ingen.

56. vad är bäst med dig?

Hm. Jag kan lyssna på folk ^^

57. har du några komplex?

Hela mejj :O

58. hatar du någon just nu?
Njaa, men ogillar ;)


59. saknar du någon just nu?
Jaaa "/


60. har du kysst en apa?
Nek ?


61. vilket husdjur skulle du vilja ha?
Vet inte.


62. är du allergisk mot något?
Pollen.


63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb?
Noope.


64. hur många bilder har du lagt ut?.
556 (:


65. vad har du valt för bild här ovan?
Ingen, det är ju bloggen jag har testet på ^^


66. vilket band är det dåligaste som finns?
Hmm.. Det vet jag inte.


67. är du kär?
Jaa, olyckligt dessutom :(


68. isåfall i vem?
Den där personen ;)


69. vad är din civilstatus?
Singel, men whatever.


70. vad har du för sexuell läggning?
Vanlig, kommer inte ihåg vad det heter för tillfället x'D


71. är du homofob?
NEJ! Absolut inte.


72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken
Ja.


73. isåfall vilken/vilka?
Lunar, Kamrat


74. vilket är det fulaste tjejnamnet?
Pass.


75. vilket är det fulaste killnamnet?
Pass.


76. har du varit hos frisören det här året?
Ja.


77. använder du nagellack?
Ja, ibland.


78. har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster?
Rullgardin och Gardiner.


79. har du eget rum?
Självklart. :)


80. har du en dubbelsäng?
Nej o.o


81. har du en egen platt tv?
Nej.


82. när flyttade du senast?
Har bott på samma ställe i 13 år.


83. vilken stil har du?
Min egen.


84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med?
Haha, Gerard Way ^^ <'3333


85. vilken kändistjej har snyggast kropp?
x.x


86. vilken kändiskille har snyggast kropp?
x.x


87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
ALDRIG!!!


88. har du hoppat studsmatta det här året?
Yees!


89. vilken är den godaste frukten
Mandarin och.. Banan.


90. äter du grönsaker varje dag?
Nej ;p


91. dricker du så mycket vatten som man ska?
Njaa, Ibland, ibland inte.


92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
Normal / Överviktig, där i mitten x'3


93. hur lång är du?
167.


94. är du nöjd med dig själv?
Njaa, sådär.


95. vad är du bra på?
Fråga inte MEJJ om det :O


96. har du en egen hemsida?
Nej.


97. är du medlem på den engelska bilddagboken?
Nej? Finns det?


98. hur gammal önskar du att du var?
Huh?


99. vad är klockan just nu?
17:15


100. är det jobbigt att svara på frågor?
Näjj, har ändå inget bättre för mig..


101. hur ser din dataskärm ut?
Platt.


102. har du städat idag?
Ja^^


103. har du varit ute idag?
Nej, blev upptagen med att städa rummet -.-' 


104. vem ringde du senast?
JonnaSannaTilde när de ringde nästan hela tiden i onsdags x.x


105. vad var du senast arg på?
Kommer inte ihåg.


106. vad har du för status på msn just nu?
Online.


107. vad har du ätit idag?
Frukost, Lunch


108. önskar du att du var tjockare?
NEJ :O


109. hur många hus har du bott i?
1


110. är du medlem på last.fm?
Noopi.


111. lyssnar du på webradio?
Ibland.


112. bäddar du sängen?
Det händer ^^   Men för det mästa bara om det ska komma ngn.


113. har du lätt för att somna?
När jag är trött, ja ;p


114. snarkar du?
Jag vet inte ^___^


115. vad har du för startsida?
Dn.se ;O


116. har du ett sladdlöst tangentbord?
Nej.


117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
Ibland


118. vad lyssnar du på just nu?
Linking Park - No more sorrow


119. vad har du för ögonfärg?
BlåaGrå typ.


120. vill du tatuera dig?
Nejje >.<


121 vad har du för visningsbild på msn?
En bild på en.. Täcknad.. Bulle tror jag att det är x'D


122. vilka sidor/program är du inne på nu?
bilddagboken


123. laddar du olagligt ner musik?
Nej, har inget pogram för det.


124. har du en egen ipod?
Nej.


125. är du fet?
Nja, inte direkt, men känner mej så :o


126. vad önskar du dig i julklapp?
Ny telefon.


127. ska du köpa prada mobilen?
Nej.


128. har du sett filmen 'linas kvällsbok'?
Joo.


129. är du emo?
Haha, kan vara om jag vill >.<


130. vad stör du dig på?
Allt möjligt, idioter, sega datorer bl.a.


131. vad är emo enligt dig?
SvartSvartSvart.


132. brukar du lyssna på hög musik?
...


133. vad gör du om dagarna?
Olika från dag till dag.


134. tycker du om popcorn?
MUMS!


135. vilken är din favoritläsk?
Coca-Cola.


136. vad är din favoriträtt?
Gillar det mästa *___*


137. vad tycker du om raggare?
Usch, HATAHATAHATA


138. vad tycker du om punkare?
Inget spec.


139. har du skärt dig nån gång?
Hmm, snarare rispat.


140. är du död?
Japp, har varit det i 3 år ;D


141. är du osynlig?
Oh ja! (;


142. filar du naglarna?
Inte nu i alla fall.


143. har du fräknar?
Nej.


144. har du posters på dina väggar?
Nope.


145. vem är snyggast i my chemical romance?
Gerard Way!! :DDD <'333


146. vem känner du som har haft mest mobiler?
Det måste bli Sanna x')


147. vilket är ditt favoritämne?
Musik.


148. vilket ämne hatar du?
Svenska / SO


149. vilket ämne har du bäst betyg i?
Vet inte, får inte betyg än.


150. vilket ämne har du sämst betyg i?
Får inte betyg.


151. favoritstad?
Stockholm kanske.


152. favorit loka?
Olika från gång till gång.


153. cola eller cola light?
Cola


154. älskar du din dator?
Oh, ja.


155. är din dator bög?
Självklart :D


156. vad är ditt favoritplagg?
Pass. Har flera än ett favoritplagg.


157. vilka affärer handlar du oftast i?
Hmm, handlar inte ofta..


158. vart handlar du? (stad)
Hemlighet ;)


159. favorit tv-serie?
Ingen spec.


160. tycker du top model är roligt?
Nej, trök pogram -.-' 


161. vilken är din favoritbok?
Det får bli.. Systrar i jeans.


162. favoritfilm?
Titanic  <'33   Och några fler.


163. vilken är den bästa musikgenren?
Varierar, alla är ju egentligen bra på sitt eget sätt.


164. bada eller sola?
Båda


165. katt eller hund?
Hund.


166. åska eller sol?
SOL!


167. vinter eller sommar?
Båda (:


168. knarkar du?
Never!!


169. röker du?
Näjje!


170. super du?
Neeej!!


171. äter du?
Alltid!


172. snusar du?
Nope!


173. röker vattenpipa?
Näee.


174. är MER gott?
Yes.


175. tycker du om salt?
Inte i för stora mängder.


176. har du kysst din egna spegelbild?
Nope :)


177. vad tänker du när du ser din spegelbild?
Beror på (:


178. ät en banan!
Gör de själv!


179. har du runkat nångång?
Inte direkt x'D


180. använder du för mycket hårspray?
Ibland ^___^


181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?
Knappast.


182. favorit säng?
Min.


183. har du en snåpp?
Nej?


184. har du sovit i en säng på ett varuhus?
Nej,


185. vill du ha sex just nu?
Nejje


186. vem av alla du hånglat med är bäst på det?
Huh? Och varför är det så bra att veta?


187. favorit meny på donken?
Ostburgare ;)


188. donken eller burger king?
Donken


189. svart eller vitt?
Båda.


190. rosa eller grönt?
Rosa


191. död eller levande?
Levande.


192. rädda joppe?
Vem?


193. tittar du på tv just nu?
Nejj.


194. skulle du kunna vara med i en porrfilm?
ALDRIG!


195. favorit karaktär i simpsons?
Homer! (:


196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen?
Nej >.<


198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?
USCH! NEJ.


199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182?
Nej!


200. städat eller stökigt?
Städat.


201. bästa sex platsen?
På månen (:


202. favorit halstablett?
Läkerol.


203. är du ofta sjuk?
Njaa..


204. gillar du anonyma bevakare?
Nej, då vet man ju inte vem det är ;(


205. vågar du rapa högt inför andra?
Beror på vem >.<


206. skriver du mer än 2 utropstecken?
Det händer ^^


207. vad är klockan nu då?
17:35


208. vad är det för datum?
3/11 - 2007


209. vad ska du göra sen?
Äta.


210. är du inne på msn nu?
Jo.


211. hur många har du blockat på din msn?
Ingen.


212. är nallar söta?
Jaa! :)


213. är björne söt?
Nej >.<


214. vart handlar du helst mat?
Hemköp.


215. vilken är din favoritglass?
Olika ;)


216. hemmakväll eller fest?
Hemmakväll.


221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?
Tankeläsning. ;)


222. hus eller lägenhet, vad väljer du?
HUS!


223. favoritgrönsak?
Gurka!


224. har du anorexia?
Näjj!


225. vem shoppar du helst med
Hmm, Spelar ingen roll! :)


226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M?
Det beror på hur urplockat det är x')


227. Hur vill du dö?
Vill dö av åldern. När jag sover.


228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
Öhh, vet inte.


229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
Men fy! Jag vill inte diskutera det här x.x


230. är bilddagboken den bästa sidan som finns?
En av dom bästa (:


231. hur ofta sitter du vid datorn?
Ofta!


232. har du klippt ditt eget hår?
Nej.

233. har du gråtit efter att du varit hos frisören?
Nej.


234. Favoritöl?
Ingen!!


235. vitt eller rött vin?
Inge av dom!


236. öl eller vin?
Inget.


237. coca cola eller red bull?
Coca cola!


238. vad ska man blanda vodkan med?
Dricker inte Vodka.


239. havet eller sjön?
Båda.


240. favorit ö?
Pass.


241. vem står dig närmast; mammsen eller pappsen?
Hmm, mamma förstår mej lite bättre..


242. vad klarar du dig inte utan?
Vänner & musik!


243. behöver du mer kärlek?
Jaa!


244. blir du full varje helg?
Näj!


245. är du natt eller dag människa?
Natt!


246. är du vampyr?
Såklart.


247. har du varit med i något rollspel?
Nej.


248. favorit the sims- spel?
The sims 2


249. festa eller festival?
Vet inte.


250. ska du på pride?
Har varit där, men gick inte i tåget x')


251. vill du det då?
Nej.


252. är du transa?
Icke!


253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
Allt möjligt.


254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt?
Bakåt.


255. barn eller vuxen?
Barn!


256. när ska du flytta hemifrån?
Iingen aning.


257. eller har du redan gjort det?
Näee.


258. går du i kyrkan varje söndag?
Nope


259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll?
Näjj.


260. har du piercat någon?
ALDRIG :O


261. är du laglig?
Ja ^__^


262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
Nejj :O


263. värsta musikstilen?
Dansband!


264. rese sätt du föredrar? (båt, bil osv.)
Bil.


265. är britney en bra mamma?
Knappast!


266. vem är du mest lik i mumintrollet?
Avgör själv.


267. vilken skådespelare är hetast?
-


268. tvättbräda eller ölmage?
Tvättbräda.


269. vill du ha barn?
Inte nu! >.<


270. har du sjungit singstar nångång?
Näee.


271. vilken är din favorit då?
-


272. favorittparfym?
Vet inte vad den heter. ;p


273. använder du deodorant?
Ja.


274. är du beroende av nånting?
Musik!


276. favorit radio kanal?
-


277. favorit bil?
Volvo >.<


278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år?
Huh?


279. favorit författare?
Finns många bra.


280. vad vill du bli när du blir stor?
Det är en bra fråga.


281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet?
Ingen.


282. senaste biofilm du såg?
Underbar och älskar av alla.


283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
Neej ;S


284. är du rik eller fattig?
Nästan fattig ^^


285. vad tycker du om beckham familjen?
Struntar fullkomligt i den familjen.


286. favoritsport?
Hm, vet inte.


287. silver tåget eller kustpilen?
Svårt att avgöra.


288. har du sett filmen Spökhistorier?
Jaa ;D


289. var den bra då?
Sådär.


290. vilken historia är läskigast?
Den sista, "Stackars Amanda" eller vad den heter.


291. har du långt hår?
Sådär.


292. vill du ha längre/kortare?
Pass.


293. schlager nörd eller?
Nej? >.<


294. kunga familj eller president?
-


295. sämsta veckodagen?
Måndag.


296. har du en dålig hår dag idag?
Jaa.


297. tror du på ett liv efter döden?
Njaa x'3


298. är du politiskt intresserad?
Icke.


299. är du rädd för att dö?
Jaa :O


300. vad är klockan nu då? :D
17:48


Snööö :DDD

Nu så snöar det ute, häärligt faktiskt :D  Det blir sån.. Mysik stämning när det snöar juue ^^
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö
SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö

Varsegod, 368 st "Snö" x'3  

Fyy! Är så otroligt jättekär också ju -.-'    Olyckligt kär dessutom.
- Tack Gud. För att du gav mej "gåvan" att vara blyg.

-Ingen rubrik-

Gjorde nyss en ful paintbild - Igen.

245375-86

Men i alla fall. Det känns så där ibland, som att man bara blir.. Bortvisad på ngt vis.    Nu är ju inte jag emo, men bilden säger, på sitt eget sätt, att ibland känns det som att ingen vill ha en för att man är bara lite mer annorlunda än alla andra. Det är ju inte alltid så där, men ibland kan det kännas som det.

Hejj ..

.. Idag har jag tråkigt. Klockan är 14:53, och jag sitter fortfarande i pyamas ;s    Nu måste jag ge mej. Jag måste faktiskt börja mitt liv för den här dagen ngn gång, och det får bli.. Nu. Sen ska jag försöka arbeta lite i matten. Har lite att göra alltså. Nu ska jag starta mitt liv :D Sees.

..

image85

;s

Usch, idag mår jag bara.. Piss. Ingenting känns bra helt enkelt. På måndag är det skola igen också, jag vill bara vara hemma och inte göra någonting. Bara ligga och sova.. I 100 år, som Törnrosa. Idag har jag inte gjort ngt anna än att sitta vid datorn. Borde jobba lite matte så att jag inte ligger efter så mkt när skolan börjar igen.
Kollade mitt horoskop idag, så här såg det ut på "kärleks fronten" image84
Man får väl se hur sant det är egentligen. Kollade "personens" horoskop också ( >___< ). Han hade faktiskt lika många procent som jag hade på den här.  


Här kommer ngt jag lånade av Sanna ^^

Hej jag heter Annie
jag är jätte kär i Daniella
men jag tycker att Evelina är snyggast
den fulaste på hela jorden är Linnéa
fast Pappa är nästan ännu fulare
men Andreas L är nog den mest korkade personen jag vet
hetast i universum är Carro
och bästa vän livet ut kmr vara Elin
Hej då, nu går jag hem till Jonna


Bläddra bland kontakterna på din mobil
-Stanna slumpvis
-Ta namnet och sätt in på rätt svar
-FUSKA INTE


Godnatt *

Nu så ska jag gå och lägga mej snart. Är jättetrött sen igår. Så godnatt, nu ska jag soova. Låångt in på morgondagen ;).

Gårdagen .

Det blev en del fiml igår. Jag och Amanda hade tänkt att det skulle vara Emo - tema. Vi gjorde iordnong oss, och så gick vi och mötte Andreas och Petrus. Och så får vi se.. Jo, dom har inte ansträngt sej ett dugg åt att ens försöka likna det minsta lilla emo. Men aja. Här kommer en bild. Amanda skulle visa ngt på mobilen, så då satte dom sej sådär alla tre, det såg så sött ut x'3

image83
Amanda                                          Petrus                                            Andreas

RSS 2.0