Sms från Jonna

Lästenyss ett sms från Jonna. Så här står det:

Hej, jag, sanna o (tilde) ska ut och cykla i morgon. Vi ska mötas vid ladan halv 11 i morn. Vill du med?


Själv klart är det inget fel med det, bara att jag vaknar ganska sent, runt 10 typ x) så då måste jag stressa ihjäl mej. Haha :p Fråade nyss om man inte skulle kunna ta det en timme senare. Vi får se vad det blir för svar, men ajja. Ni får använda er fantasi om vad det kan stå i det ;)

Good Charlotte - the river

Sitter och lyssnar på världens bästa "The river" med Good Charlotte. Ååh, tröttnar aldrig på den, *kärlek* typ. Samtidigt är jag trött och grinig. Så jag är nog inte direkt världens trevligaste människa just nu. Är på typ.. depphummör, men ändå inte. Jag vill bara sitta i ett hörn och säga dumma saker.. om massa saker.


Och så är jag världens tråkigaste människa. Det måste vara otroligt tristess.. aktigt att umgås med mej ju. Och för det blir jag besviken på mej själv. Att jag inte kan vara social bland folk -.-' på msn går det väl bra. Men när jag kommer ut bland folk har jag ingenting att prata om, helt idétort är det. Är alltså inte så blyg, har bara inga frågor eller något liknande. Och detta stör mej verkligen. Varför ska jag vara så jävla tråkig?


"Bett i läppen", besvikelse och kreativa tankar

Gjorde en bild i Photoshop som jag kalla för just "Bett i läppen". Lägger upp den lite längre ner. Känner mej riktigt kreativ, som att jag skulle kunna skriva en låt :)

Imorgon blir det ingenting - bajs! Det går inte att vara hos någon. Fan vad besviken jag blev nu! När man gått och väntat på att det ska bli söndag så att alla fyra kan träffas (T.E.J.S), men så går det inte och det kommer fram kvällen innan. Fifan vilket helvete.

image246

Dagens outfit

Det fick bli ett sånt här inlägg idag eftersom att jag inte har något vidare att göra just nu. Okej. så här ser det ut för dagen:

Vitt linne (syns inte så bra på bilden): Från H&M
Skjorta: Från H&M
Blå jeans med hög midja (syns inte så bra de heller): Från JC

image244

Super Truper :'D

Idag så är det Super Truper inne i stan :) Ska gå med Linnéa, Tilde och Sanna. Men jag vet inte rktigt när det börjar x)) Ska kolla i anonsbladet så att vi inte kommer allt för sent. Ska nog låta kameran vara på under dagen så att jag kan börja ladda den igen, batteriet håller på att ta slut. Och jag blir alltid nervös när det försvinner lite batteri ur både mobilen och kameran ;p Jag är så rädd att det ska ta slut ju så att jag inte kan ta någon bild när jag verkligen vill.
Äh, jag struntar i att ladda om den. Det var ganska mycket batteri kvar :)

Så där, nytt på designen - igen

Så där ja. Bytte design igen, började nästan vantrivas med den senaste jag hade efter ett litet tag >_< Men den här kommer nog att sitta lite längre :) Lägger upp en före och efterbild.

Före renoveringen:
image242
Nu stämmer inte denna helt överrens med hur den såg ut eftersom att jag har satt den på min "testblogg". Där har jag lite annorlunda än vad det är på denna. Dom två hjärtarna (hur säger man det? x]) ska inte vara där. Klockan är har jag också bara där, så den kommer inte på min sida.

Efter renoveringen:
image243
Såå ja, så här ser det ut nu. Hoppas att jag inte tröttnar på denna för fort nu. :)

Nu byter jag design

Halopp. Nu så byter jag faktiskt design igen. Har gjort en som jag trivs bättre med ;p

Super Truper idag :D

Go' natt

Nu så går jag och lägger mej, kommer säkert att ha dpligt samvete för att jag gick och la mej så sent om en liten stund. Men whata heck, jag har ju påsklov. Men uusch. Imorgon kommer jag säkert att vakna jättesent -.-'

Kan ju inte direkt säga att min dag idag blev så jättelyckad. Satt i pyamas hela dagen. Men imorgon ska det bli ändrig på det. Ska ju på Super Truper också med Linné, Tilde och Sanna :) Kulkul :)

Nej, nu måste jag ta tag i mej själv och gå till bädd. Godnatt - vi hörs imorgon ;)

(Funderar även på att starta en tävling om någonting. Vet inte riktigt vad det ska vara om. Men det ordnar sej nog :} Kanske en vanlig design till bloggen? eller kanake något smycke? Ja, vi får se hur det bli helt enkelt :])

Kläder från Topshop.com

Satt nyss och tittade lite på Topshop och hittade dom här två :)

image240image241

Ååh, det är ju nästan så att man blir galen ;)

Fotning och Photoshop

Har gått runt här hemma idag och fotat lite, alla bilder blev inte redigerade, men en fick bli det. I alla fall så tänkte jag lägga upp dagens bilder nu. Kan ju inte direkt säga att jag är så väldigt duktig på att fotografera, men det är himla roligt :)

image232


(Klicka för större bild)

Ni gör mej glader :)

Den senaste tiden så har statstiken på bloggen ökat ganska mycket än vad det var förut. Innan var det kanske bara 3-4 stycken som besökte. Nu är det upp mot 40 stycken som tittar in här - vilket gör mej jätteglad :D Hoppas att ni fortsätter med det - och kom ihåg att kommentera lite då och då ^^

Antalet kommentarer har också stigit (jättekul det med förståss ;}), men det får vi ta någon annan gång :)


Nu fattar jag inte :s

Asså, nu fattar jag inte x) Det var igår kväll det blev så här. Vad jag pratar om är att mellanrummen som jag gör i mina inlägg, eller när jag hoppar ner så att det blir en rads mellanrum, det syns inte på bloggen. Men igår förmiddag så gick det bra. Men inte nu. Jag testar en gång till.

♥♣♥

Dagens film

Haha, det ser så himla dumt ut x)

Godmorgon på er

Godmorgon, vaknade för inte allt så länge sedan, 20 minuter kanske. Mamma tyckte inte att jag skulle vänta med att äta frukost på mornarna, för man lägger om dygnet när man blir hungrig. Så idag gick jag ner och åt frukost direkt. Och just det! Det var så läskigt i går kväll, för jag låg i min säng och försökte somna. Och precis vid 00:00 så slog datorn på sej! Då blev jag rädd o.o även om jag vet att spöktimmen inte är förens vid 3 på natten.

Idag - eller i natt rättare sagt - så byter ju blogg.se plattform. Undrar hur det kommer bli sen, när flytten är klar :)

Mysigt med laptop

Ååh, ligger och myssurfar lite nu med laptopen i knät, ska nog snart gå och lägga mej. Batteriet till datorn håller dessutom på att dö ut, så måste snart börja stänga ner alla sidor. Jag har ungefär 25 minuter på mej nu, vilket är kanske lång tid i alla fall. Nej, det här blir det sista inlägget för dagen, vi hörs imorgon :)

Dö :@

Asså nu blev jag riktigt jävla förbannad! Jag hade skrivit ett långt inlägg till bloggen och självklart så blev jag utloggad när jag tänkte publicera det! Jag loggar in igen, tänker att "hela inlägget finns säkert sparat så att det bara är att publicera nu." Men icke sa nicke! Så klart var det bara en femtedel av det jag skrivit som sparades! Nej, om det ska vara på det viset så skiter jag i att skriva om det.

Ursäkta mej, men blev bara så arg nu.

Smycken från cocoo.se

Än en gång så har jag surfat runt lite på cocoo.se och hittat lite smycken.
image227
Bland annat detta armand med texten "karma" som jag har för mej är att När man gör dåliga saker, händer det dåliga saker och när man gör bra saker händer det bra saker. Och samtidigt var det en väldigt fin blå färg till stenarna.

image228
Det här armbandet var lite roligt tyckte jag med tanke på att det ser ut som ett bälte.

image229
Så har jag kärat ner mej i dom här örhängena. Grr på dom ^^

image230
Öven dessa har jag blivit förälskad i. Flera av er har er som läser har säkert redan sett dom här förr, det har jag också, men inte förens nu har jag riktigt fått upp ögonen för dom.

image231
Och slutligen så var det det fär halsbandet, skulle gärna ha det i mitt smyckeskrin (6) (Y)

Hemma igen, och samtal om Gud :'D

Hejsan. Kom nyss hem från Jonna. Har varit där med Sanna och Tilde - och Jonna själv såklart ;p Vi hann med en hel del känns det som. Vi kollade på film, gick på promenad, bakade och såg lite på TV. Och nu tänkte jag lägga upp vårat lilla samtal om Gud  och Jesus x)

Jonna: Visste ni att nu tror man att Jesus vad bög.
Typ alla andra: Va?
Jag: Men varför tror man det?
Jonna: Men han va' ju så mycket med sina lärjungar.
Jag: Men han höll väl på och lärde ut massa saker.
-Alla stirrar en stund, skratt-
Jag: Men asså, haha, inte såå

Haha, sen pratade vi om Josef och Maria. Att Josef måste ha blivit jävligt förbannad när ängeln Gabriel kom och berättade att hans fru legat med någon annan (Gud) och hon bar på ett barn som inte var Josef's eget. Ååh, Gud, det var roligt :'D

Ny design

Har gjort om designen igen, men ska fortsätta med den senare. Ska snart pka till Jonna. Ajja, nu har jag mindre än en timme på mej att göra mej iordning och äta frukost :s Haha, så går det när man fastnar vid datorn.

Pusshej typ x)

Bilderna från dagen :] <3

Här kommer bilderna från dagen. Gjorde dem till en och samma bild också, men lägger upp ursprungsbilderna också. :)

image220




[Klicka för att de ska bli sörre]

Photoshop och massa planer

Pysslade nyss med en bild i photoshop. Det är himla roligt med photoshop faktiskt, även om inte jag är så väldigt duktig på det ^^ Men vem f_n bryr sej liksom? Huvudsaken är ju att jag blir nöjd med bilderna x)) Nej, nu ska inte jag sitta och använda - det som vissa andra säkert skulle kalla "fula ord". Då blir det att tvätta munnen med tvål :) (Lägger upp bilden lite längre ner)


Träffade ju Jonna, Tilde och Sanna idag. Hur kul som hellst! :D ALla fyra ska träffas imorgon också. FETT kul ska det bli :) Sen blir det en gång till på söndag, då blir det sovaöver grejs också. Så från söndag - måndag. :)


På lördag så ska jag kolla på Super Truper hade jag tänkt :) Ska gå med Linnéa :D

Så gissa vem som håller på att längta ihjäl sej? ;D



Skriver upp en lista för er med hamsterhjärnor. Nej, nu var jag elak, men jag har inget att göra för tillfället, så jag skriver upp det som ett schema så att den enda med hamstehjärna - nämligen jag - fattar hur det står till :)

Torsdag: Träffa Jonna, Sanna och Tilde. Blir hemma vid Jonna :}
Lördag: Gå på Super Truper med Linnéa på kvällen :)
Söndag - Måndag: Vara med Tilde, Jonna och Sanna. ;)

Så där, thats it. Nu ska jag ladda upp bilden ;}

image219

Dagens låt

Ashley Tisdale - He said, She said


Kan inte direkt säga att jag gillar Ashley Tisdale som sångerska. Den här låten är inte direkt min stil, men det finns säkert folk som uppskattar hennes musik, sångröst och låtar. Men som sagt - jag gillar henne mer som skådespelerska.

Om man kunde spola tillbaka tiden

Kom att tänka på en sak. Att tänk om man kunde spola tillbaka tiden och göra om sånt som man ågrar. Eller bara uppleva igen. Som den här dagen :) Den var fett rolig och skulle gärna uppleva den igen. En sak som jag skulle vilja göra om är när vi var inne på affären. Då höll jag upp dörren för Tilde för hon stog och läste på någon lapp, så när hon kom så kom det in en annan person bakom henne. När hon gick igenom så stängde jag dörren - precis i ansiktet på den som gick bakom x)) Haha, det var kanske inte det mest farligaste, men jag skulle ändå vilja göra om det.

Nu ska jag ladda ur kameran på dagens bilder, kanske lägger upp någon :}

Efterlängtad dag :}

Idag så ska jag äntligen få träffa Jonna, Sanna och Tilde. Det var typ en evighet sedan sist. Kulkul ska det bli i alla fall, så dagen blir nog väldigt lyckad :D

Idag känner jag inte direkt för att blogga. Men samtidigt är det väldigt roligt att skriva.
image218

Ojj, nu blev den bilden ganska konstigt stor, men ajja ;p nu ska jag gå och gör mej iordning.
-Hejdå

(Mobilbloggar)

Picture0007.jpg
Provar att blogga med mobilen nu. I alla fall så är det typ mitt i natten nu, så jag ska snart gå och lägga mej. Imorgon ska jag träffa Tilde, Jonna och Sanna. Kulkul :) Nej, men nu måste jag verkligen gå och lägga mej. Godnatt folks(v

Lästips! :)

Nu så tänkte jag ge er alla ett tips på en blogg där jag fått en hel del hjälp faktiskt :) De flesta har nog säkert redan hört talas/besökt sidan. Men så finns det säkert de som är som jag. Som tänker att jag ska kolla någon annan gång. Så till er kan jag säga att det är värt att kolla redan nu. Jag pratar nämligen om en hjälpblogg som hjälper dej att få till designen så som du vill ha den. Här är länken till bloggen. Kan ju passa på att skriva ut hela adressen när jag ändå håller på: http://www.designadinblogg.se/. Och än en gång säger jag det: Det är värkligen värt att titta in här. Man får sån bra hjälp kan jag säga. :)

Dagens låt

Panic! at the disco - Nine in the afternoon


Slut på mode - för ett tag ;)

Okeej, nu har jag haft lite med kläder på bloggen ett tag. Så nu blir det någon dags paus med det. Ska lägga upp dagens låt idag också. Vet inte riktigt vad det ska bli för låt idag. Den som väntar får se ;)

På lördag är det super truper. Ska nog åka och kolla på det :) Skulle vara roligt att vara med själv någon gång, men det kommer nog inte att bli av. Ska kolla på Carro i alla fall. Eller vi får se om jag har någon att gå med, men det ordnar sej nog. :>

Toppar från monkigirl.se

Hittade denna sida hos Kenza. Tyckte att den var lite rolig :} Dels för att designen på sidan var himla söt och dels för att det var roliga kläder där. Hittade dessa två tröjor som var himlans gulliga :}

 image215image216

Klicka här för att komma till sidan.

Godmorgon världen

Nu vaknade jag för ungefär en halvtimme sedan. Jag lyckades somna igår i alla fal. ;p Inte för att jag sov så bra under natten, jag vaknade en miljon gånger känns det som.


Nej, nu ska jag nog kolla Kenzas blogg.


Godnatt, eller inte?

Just nu känns det som att jag aldrig kommer kunna somna. Egentligen borde jag försöka sova lite, men jag vill inte för att jag har möblerat om i mitt rum ^^ det känns så annorlunda och mysigt - så där som det alltid brukar göra när man gjort nytt i rummet.

Jag har funderat på att byta design helt och hållet på bloggen, men jag har kommit fram till att jag skulle ångra mej så fruktansvärt mycket. Jag trivs ju så jättebra med den jag har nu. Nej, jag har kvar det så som jag har. Men jag längtar efter att ha en header på bloggen igen, inte för att jag ör bra på att göra sådana, men det är ändå ganska roligt. NEJ! Jag skulle bara bli besviken på mej själv om jag tog bort det som jag är nöjd med.

Skulle vara trevligt att träffa någon vän imorgon. Det kan inte vara bra att vara hemma så mycket som jag har varit nu ^^ Eller jag har varit hemma vid datorn i.. 3 dagar nu, idag var jag ju och handlade med Mamma och systeryster. Ska ju träffa T.E.J.S någon dag också. Jag börjar faktiskt bli nervös om det kommer att bli av. Även om jag vet att vi säkert kommer att ses. Men jag vill ju veta tid och datum nu x)

Nej, nu måste jag gå och lägga mej faktiskt. Klockan är 10 minuter över 11 så det är nog bäst att försöka sova nu. Så att jag inte sover över för mycket imorgon bitti. Vill ju faktiskt vara med om dagen också :p

- Godnatt hörni ♥

Dagens låt

Tokio Hotel - Ready, set, go!


Shoppat idag :

Åkte och handlade lite idag med Mamma och Mikaela. Kollade på MQ och Gina Tricot efter tröjorna som jag förälskat mej i på internet, jag hittade båda, men ingen satt bra >_<

Här är det som jag hittade i alla fall :) :

image209
Rött linne: Från Gina Tricot 99 kr
Tjocktröja: Från Gina Tricot -pris okänt-

image210
Blått linne: Från Cubus 129 kr
Grå stickad tröja: Från Cubus 190 kr

image211
         
Stövletter: Från Din Sko 399 kr

Japps, här var då min inköpslista :) Nu måste jag börja spara pengar igen, har inte så mycket kvar längre ;p

Föresten så blev jag jätteglad idag när jag loggade in på bloggen och fick syn på alla kommentarer! Tack ska ni ha :)

Shopping imorgon ;D

Imorgon blir det av att åka och handla lite. Ska in på: MQ, Gina Tricot, H&M mf. Men på just MQ och Gina så ska jag kolla efter lite kläder jag hittade på en annan blogg, det var så snyggt så att jag känner att jag måste skaffa jag med (a) Och H&M är bara min favorit butik, brukar nästan alltid hitta någonting där. :)

Men nu ska jag sluta skriva för idag. - Hej då

Dagens låt :)

Kelly Clarkson -  Never again

Det fick ble en The sims version på den här, fick inte fram koden till den riktiga musikvideon -.-'

Smycken från Cocoo.se

Just nu är nog jag lite galnare än vanligt. Varför det är så? Jo! För jag har kollat på cocoo.se och hittat en del fina smycken. Dessa läder armband som det kan stå lite olika saker på, t.ex "Friend forever", "Faith, Hope, Love" osv. Kan ju inte så många ha missat. Jag har hittat två sådana armband som jag blivit förälskad i. Hittade även en ring med lite strass stenar på. :) Men jag tror nog ändå att jag ska försöka skaffa mej ett armband. Himla kul är det att leta kläder på internet i alla fall. :D

image206
image207
image208

Hide and seek

Fick lust att göra en ny "trillingbild". Denna har jag fixat i photoshop, inte i paint som det blev förut. Namnet fick bli, som det står i rubriken, "Hide and seek". Anledningen till min konstiga klädsel är att jag har pyamas på mej. Kollade på film nyss, så för att höja "mysfaktorn" så bytte jag om till pyamas ^

image205

Drömmar ¨

Nu började mina "drömfilmer" igen. Nämligen om framtida arbeten. Jag vill ju verkligen arbeta med musiken. Eller för att säga det tydligare - att få sjunga. Inte som någon musiklärare, utan att få stå på en stor scen, med massa människor som tycker om min musik (skriver ju egna låtar redan nu). Med strålkastarna riktade mot mej och resten av bandet som står bakom mej. Nu säger jag inte att det är dom jag spelar med i dagsläget. Jag är ganska säker på att vi kommer sluta spela inom en.. ja. Ska vi säga ett år kanske? Så det känns inte så roligt, men det finns ju alltid andra man kan spela med i så fall. Nu kanske jag inte låter så väldigt snäll när jag säger detta, men det är så jag tror det kommer bli faktiskt. Men hoppas att det ligger längre ifrån än vad jag tror.

Påsktuppen var här ;)

Haha, jag och Mikaela fick påskägg av Pappa och Mamma idag, fast dom brukar alltid fråga om påsktuppen var här och lämnade någonting. Fast jag fick inte leta efter mitt ägg, Pappa kom upp med det x) Ajja, det gjorde ju ingenting :)

Idag har jag hunnit med att gå ut och fota lite på tomten. Kan lägga upp några av dom.

              

Nu är dom helt oredigerade så dom kanske ser lite konstiga ut. Jag som alltid redigerar mina bilder :p

Jag kan lova att jag är helt f*cking galen i låten "The river" med Good Charlotte. Lyssna på den du med, den finns här under, inte alls så många inlägg ifrån :)

Photoshop

Som ni säkert har listat ut så älskar jag att sitta på photoshop med mina bilder. Och jag har sjukt tråkigt just nu. I alla fall så har jag suttit på ps lite. Jag brukar få höra ibland att jag är "duktig" på att göra mina bilder ibland, men jag vet inte om jag själv tycker så oftast x) Jag gör dom ju så att blir nöjd, men det blir oftast inte bättre än så.

Har lyssnat en hel del på Good Charlotte idag, är helt galen i låten "The river". Låten är så sjukt bra ju :o

image199

Dagens musik

Simple Plan - Welcome to my life


Simple Plan - Perfect world


Good Charlotte - The river

Godmorgon på er :}

Ska snart gå ner och äta frukost med Mamma. Jag ska få ägg :D Haha ;p När jag kommer tillbaka ska jag lägga upp dagens musik från youtube. Så håll ut :)

Mikaela ska ha en kompis här idag, så hon kommer nog om ett tag, jag måste skynda mej att byta om. Fast egentligen orkar jag inte. x)

¤ Fyrverkeri

Vid klockan 12 så blir det fyrverkerier vi Hotellet här i byn. Nu känner jag mej som någon bondunge som har massa omordäniteter i huset. Typ ingen ström osv. Men så är det inte :) Ska försöka att hålla mej vaken ills dess. Är faktiskt ganska trött :o Fast det är ju inte så konstigt om jag går och lägger mej vid 9 vanliga dagar, har börjat att vänja mej vid den tiden. Fast under lovet kan jag ju slänga om rytmen helt och hållet ;p

Kom hem för inte allt för länge sedan. Har varit och grattat farfar som fyller år idag. Fick ett påskägg av han och mormor :D <3

Under lovet ska jag försöka att inte åka bort (som typ till Stockholm). Vill ju träffa Tilde och Jonna nu. Det var as länge sedan jag träffade dem sist.

Porslinsgris

Gjorde om bilden på grisen i photoshop, fast den blev lite konstig =)

image197

Påsklov !

"Äntligen, äntligen har påsklovet kommit"

Så skulle jag kanske kunnat ha skrivit om jag faktiskt hade gått i skolan lite längre istället för att vara sjuk i två veckor. Hur som hellst så är et lov nu igen - även om jag hade klarat av att gå i skolan en vecka till. Men det är ju som det är ;p

Just nu är jag inne på bilddagboken, men det är inte så många "roliga" som har lagt upp nya bilder. Eller inte dom som jag har kvar att kolla på ^

Slutade tidigt idag, det var skönt eftersom att torsdagar brukar kunna bli dryga. Så vid 12 idag slutade alla lektioner. Fast dom som slutade tidigare än 12 fick ju gå då. Jag gick och lunchade med Emma och Carro sen. Det var köttbullar från igår x) Sen så fick jag sitta kvar i skolan för att vänta på att jag skulle kunna gå på sånglektion.
- Ja folket, jag provade en sånglektion idag, det lät säkert förjävligt :D
Så vid två tog jag bussen hem.

Bara för att jag inte är så duktig på att ladda upp bilder här på bloggen så får det bli lite bilder på min "fina" spargris som jag målade för typ två år sedan ;}

image193

         
       Sidan                               Bakifrån                              Snett

Det var allt för idag (men förmodligen kommer det mer i alla fall)

Bort med låten och in med klockan.

Okej, så här blev det: Jag tog helt och hållet bort låten med Amy Winehouse. Istället fick en klocka ta dess plats på bloggen :) Jag tror att jag har fått in rätt tid på den också. ;)

Ha det bra folket :D

Onsdag 19/3 - 08

Idag blev det bara en enda lektion i skolan. På den lektionen hade vi prov också, det vra botanik som vi hade som "ämne". Så.. läran om växter. Låter inte det "otroligt roligt? ;p Hoppas i alla fall att det gick bra :)

Bilddagboken har ju gjorts om helt, i början kändes det helt omöjligt att hitta rätt. Men jag tror att jag börjar vänja mej lite nu. Fast det känns ju ändå ganska ovant än. Aja, det kommer nog med tiden :) Jag fixade faktiskt ett konto på den engelska bilddagboken idag :9 www.thephotodiary.com jag har samma namn som förut - eller som jag har på det svenska bilddagboken.

Jag funderar på att ha en klocka på bloggen också, men jag vet inte riktigt om jag ska. Vi får se ;)

Första dagen i skolan - på länge

Idag så gick jag änstligen till skolan igen efter två veckor. Riktigt roligt var det faktiskt att träffa vännerna igen :}  Och den här gången känns det inte som att jag ligger så mycket efter som jag gjorde förra gången jag var sjuk. Så jag är jätte nöjd med det :D

Nu har dom äntligen gjort om designen på bilddagboken.se - inte för att det blev så mycket bättre än förut då -.-' Det bara krånglar och jag vet inte vart jag ska klicka för att komma rätt :s Fast det kanske bara känns så för att det dampar på min dator. Seegt är det också.

Missade en del av musiken idag eftersom att vi fick sitta i aoulan (stavning? :s jag suger på att stava - det vet jag redan x] ) för att lyssna på föreläsning om folk i Afrika typ. Vi har en slags insammling på skolan som hjälper folk där borta att få gå i skola. "Auktion Tansania" eller vad det nu heter ^

Bajs på bdb som inte funkar :@ (ursäkta mitt ordval ;p)

Hmm.. Vad var det jag skulle säga nu då? Jag har helt glömt av >.< Nej vänta! Nu kom det. Kom på ett namn åt Erika idag, man skulle kunna kalla henne för "Erikaka" haha :D Vad var det hon sa omdet.. Typ "Va?!" Haha :p
Så sa jag någonting (på skoja) till Sanna och Carro när vi skulle ha gympa (vi var i omklädningsrummet). Jag hade ju tights idag, så drog jag ner dom (men inte helt). Jag ba': "Kolla, jag har dagishäng!" och Sanna svarade med typ: "Vad har du för språk, Elinor?" Haha, det lät så sjukt roligt x)

Nu måste jag faktiskt sluta för idag, har läxor att göra.. Som jag måste göra tills imorgon -.-' Fick det idag eftersom att jag varit hemma.

Bilddagboken dampar - som vanligt.

Amy Winehouse - Rehab

Äntligen fattade jag hur jag fick in lite musik på bloggen :DD
Okej, nu blev jag lite härmapa. Sry, Annie :-$

They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab, I won't go go go

I'd rather be at home with Ray
I ain't got seventy days
Coz there's nothing
There's nothing you can teach me
That I can't learn from Mr Hathaway

Didn't get a lot at class
But I know it don't come in a shot glass

They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab but I won't go go go

The man said 'why do you think you're here?'
I said 'I got no idea
I'm gonna, I'm gonna lose my baby
so I always keep a bottle near'

He said 'I just think you're depressed,
kiss me here baby and go rest'

They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know

I don't ever wanna drink again
I just, ooh, I just need a friend
I'm not gonna spend ten weeks
have everyone think I'm on the mend

It's not just my pride
It's just ?til these tears have dried

They tried to make me go to rehab, I said 'no, no, no'
Yes I've been black but when I come back you'll know know know
I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine
He's tried to make me go to rehab, I won't go go go


Dagens låt (vvv

Här kommer dagens låt, nya materialet som vi spelar i bandet =D

Simple Plan - When I'm gone

Frisk och photoshop :D

Nu så skulle jag, med glädje, kalla mej frisk igen. I två veckor har jag känt mej krasslig, haft feber och en otroligt dryg hosta (som jag forstfarande har lite kvar av). Idag så tog jag, för första gången på länge, en bild med kameran. Självklart blev det redigering i photoshop. Det är så skönt att vara på benen igen och att man faktiskt orkar med att göra saker. Här kommer bilden :) Faktiskt måste jag vara lite egoistisk och säga att jag blev riktigt nöjd med den bilden - hoppas att det inte ställde till alldeles för mycket iom att jag sa detta.

image190

Nu ska jag hjälpa Mamma att duka bordet, Hejdå. Skriver upp en länk där du kan se exagt vad klockan är www.klockan.nu. :) Ha det så roligt med sidan ;p

Dagens filmer :)

Här kommer lite "dagens filmer" från youtube ;] Njut :D

Björn Gustavsson från finalen av Melodifestivalen


Amanda Jenssen - Do you love me


30 Seconds to mars - The kill


Det var allt för idag, om någon dag kommer det nytt :) Håll ut ;p

Läxläsar söndag_

Hej där :)
Idag känner jag mej riktigt duktig faktiskt (ego ;p). Jag har faktiskt hunnit med en hel del läxor som jag fått hem under tiden jag varit sjuk. SO:n har jag fixat lite med. Vi håller på med Franska revolutionen och jag har gjort klart frågorna på första kolumnen. Jag skulle inte göra klart alla frågorna i häftet, men jag har ju kvar frågorna i andra och tredje kolumnen. I SV:n håller vi på med dagböcker. Vi ska skriva en dagbok som innehåller 7 dagar, dvs en vecka. Men man ska inte skriva om en själv, utan man ska hitta på en 'historia'. Jag har gjort 3 dagar, jag fick skrivkramp efter den 3:e dagen, så jag ska fortsätta lite senare. Sen så har jag läst lite botanik - låter inte det otroligt 'roligt'? ;) Och det sista kapitlet ska snart skrivas in till "Boken om mej" - jag vet att jag har varit jätte seg att skriva den :x Aja, så ska jag snart göra franska läxan som jag hade för två veckor sedan, haha x) . Okej, men jag har fått undan en hel del i alla fall.

Papparazzis (stavning?)

Här kommer det en film på Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens. Dom köper mat på McDonald´s och självklart kommer en hel flock med papparazzis. Det är ju så att man undrar vart alla kommer ifrån :o


Propp mätt - på soppa =)

Okej, nu var det ett bra tag sedan jag senast åt, men jag är fortfarande så mätt så att jag har ont i magen ;p Det var majssoppa - som jag bett om ett tag nu, så Mamma fixade lite majssoppa till mej idag :D Självklart höll jag på att äta ihjäl mej på det, men det är ju så gott :9 Fast nu ska jag sluta att prata om mat. Mamma försökte hjälpa mej med no grejen idag. Det är botanik vi håller på med. Ska ha prov i det på onsdag.. 4 ord - Jag känner mej heldum -.-' Jag borde ha läst mycket mer under dessa två veckor som jag har varit hemma, men jag tappade ju bort no-boken, gissa vart jag hittade den - i skolväskan! Hur dum får man bli lix x)) Jaja, jag hittade den i alla fall och nu ska jag läsa som om det vore det sista jag gör vid liv. Haha ;3 Men nu måste jag få bra resultat på provet, det senaste resultatet jag fick var ett ynka puttit G :@ Fast då hade jag också varit sjuk, och jag hade inte tagit mej igenom hela mattekapitlet (det var ett matteprov -.-')

Nu ska jag kila iväg till TV:n för att kolla lite Simpsons med min lillasyster, haha, jag behöver värkligen få skratta lite nu. Brukar annars inte kolla på The Simpsons så mycket ^ Hejdå, ha det bäst :D

Äntligen fredag

Yess, så var det äntligen fredag igen. Inte för att jag har haft någon direkt arbetsvecka den här veckan då men. Det är ändå så härligt med fredag. I min familj har vi som någon slags "överenskommelse" (jag vet inte vad jag ska kalla det, jag hade ordet för en stund sedan, men det försvann). Det är att vi ska - varje fredag - ha tacos till middag, och efter det tar vi fram godiset som pappa och min lillasyster varit och handlat samtidigt som de köpt ingredienserna till tacon. Så häller vi upp det och sätter oss vid TV:n. Det är som en lite ritual :} Fast jag brukar ofta tröttna ur i slutet. Det brukar bli att jag sätter mej vid datorn för det mesta.

För bara någon dag sedan hoppade basisten ur bandet som jag är med i. Det var himla tråkigt :( För hon var (rent ut sagt) skit duktig tycker jag. Hon brukar nämligen hjälpa mej om jag kommer av mej när vi repar. Hon brukar stå lite snett emot mej och sjuknga med. Så glömmer jag bort hur texten går så kan jag bara kolla på henne. Nu blev vi bara fyra, och det kommer säkert att bli en massa tjatter nu när jag kommer tillbaka på måndag. Det kommer inte att bli samma sak nu. Och vem som ska spela bas är för mej en gåta :s förmodligen blir det jag eftersom att jag är den enda som inte spelar något instrument. Hm, det är himla tråkigt att hon hoppade av.

Ni får ha det så bra. Hejdå ♥

Ny design

Så var designen uppdaterad igen =) Det kanske inte är det roligaste jag har haft att komma med hittills, men jag är nöjd med det, nu ska vi bara se hur länge jag har tänkt att ha det så här ;p

Dagens youtube - musik

Okej, så här blir det ibland - att man inte har någonting att berätta. Så det får bli en video från youtube.com 
I alla fall så har jag varit hemma i två veckor nu. På onsdag är det prov i no, det är växter vi håller på med -.-'


Ibland går det uppåt, ibland går det nedåt.

Hej där. Är fortfarande sjuk (för alla som undrar), febern har i varje fall gått ner, men hostan och snuvan är fortfarande kvar. Kollade på film med Mamma och Pappa idag, så klart så har jag lyckats att smitta ned mina båda föräldrar och min syster. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men den handlade om en man som är helt fattig ett tag, så han bestämmer sej för att försöka skaffa ett jobb. Så får han en praktikplats på det arbetet och till slut så får han det jobbet. Men "vägen dit" är inte så lätt. Han måste bo på gatan ett tag eftersom att han inte kan betala hyran på de ställerna han bor på. Samtidigt har han även en son som han måste ta hand om och han fru flyttar ifrån dem (Sonen och Pappan). Men hur som helst så får han jobbet tillslut och kan börja tjäna pengar och påbörja ett vanligt liv.

Jag hörde av sångläraren idag i alla fall. Jag har tid på torsdag, fast under lektionstid. Men det får funka :)  Det är på matten som lektionen börjar, så jag får ta med hem  och jobba hemma eller någonting så att jag inte halkar efter.

Just nu lyssnar jag på musik på youtube. Jag ska be Emma ladda ner lite låtar också (a). Lyssnar på lite Tokio Hotel låtar. För tillfället är det scream, fast på tyska :} "Ready, Set, Go" är himlahimlahimla bra också (vv

Sjuk .__.'

Nu har jag varit hemma i två hela dagar. Jag lyckades ju att bli sjuk redan första dagen i skolan efter 1 veckas lov. Kände mej inte så väldigt sjuk på morgonen, jag hade lite hosta, men det var ju inget farligare än det. Trött var jag också, men trodde att det berodde på att jag somnade runt 12 på natten. Det kanske var så det var också, jag fick i alla fall hög feber under dagen, mag och huvudverk, blev yr och fruktansvärt trött. Jag gick nästan hela skoldagen - förutom den sista som var gymnastik, då gick jag och sjukanmälde mej till läraren så åkte jag till Mammas jobb. Där sov jag i en timma ugefär. När jag kom hem så hade jag nästan 40 graders feber. Det är nog inte det bästa att börja en skolvecka på 'detta viset'.

Idag har jag försökt sova en hel del, men lyckades aldrig, så jag har varit väldigt trött större del av dagen. Ibland blir texten suddig, så ser inte riktigt vad jag skrivit emellanåt. Fick lite glass nyss som kom från Mormor :}

Nu blev det suddigt igen -.-'


Mitt ord om att: ljuga om sin ålder .

Nu blev jag bara tvungen att kommentera det här. Jag var nyss inne på bilddagboken och tittade lite, så kommer jag in på folk från min gamla skola (bytte ju när jag skulle börja 7:an, finns bara upp till 6:an där). Och de har ju, såklart, skrivit att de är ett år äldre än vad de egentligen är. Jag blir så.. äckligt förbannad på dem. De är inte direkt de "typerna" som skulle kunna vara ett år äldre, de skulle snarare vara ett år yngre - det är så omoget! Jag menar, ett enda ynka år äldre? Varför skriver man bara inte att man är, få se.. 25 år på direkten? Jag tar det i alla fall som en förolämpning eftersom att de är yngre än mej, men skriver att de är lika gamla.

Borta bra, men hemma bäst

Äntligen var man hemma igen, det var visserligen väldigt kul i Stockholm, men i slutet längtade man hem en hel del. Under de tre (och en halv) dagarna jag var borta så hann jag med att shoppa och spela TV-spel :} på spelfronten var det "Buzz", "Guitar hero" och ngt annat som jag inte kommer ihåg vad det heter :p När det gäller shoppingen så handlade jag in jeans, en t-shirt, ett linne, en skjorta, ett par benvärmare och ett par skor.. När jag tänker efter så köpta jag allting från en enda butik. Nämligen H&M, älskar den affären, fast det behöver jag nog inte säga. Brukar ofta hitta någonting när jag är där inne och kikar, alltid skulle jag tro. Andra affärer jag brukar vara in på är: JC, Cubus, GinaTricot.. Hmm.. Kommer inte på ngt mer, så det är nog inte det  >_<

Ajja, nu så pratar jag lite med Jonna på msn. Och imorgon är det skola - JAG VILL INTE!! x)) Men jag vill ha mer ledigt ju -.-'  uuusch, fy och blää vad tråkigt med skola. Hejsvejs, nu ska jag göra läxor -.-'

RSS 2.0