Så lyckas du med Fransk Manikyr

Haha, hittade dethära på internet och var bara tvungen att "dela med mej av kunskaperna" >.<


image19
Steg 1. Smörj in nagel och nagelband med exfolierande crème. Vänta några minuter.
Peta ner nagelbanden. Skrapa bort de döda hudcellerna på nageln.image20
Steg 2. Tvätta av. Lacka med underlack. Det är en bra bas för att få det färgade lacket att fästa bättre. Dessutom skyddar det naglarna mot missfärgning.image21 
Steg 3. Lägg på framkanten med fransk manikyr. Börja i mitten och vandra vänsterut
sedan högerut. Då är det lättare att få färgen jämn.


image22
Steg 4. Dra med en korrigeringspenna längs kanten. Det färdiga vita resultatet ska se ut som ett stort leende. Korrigera på sidorna. Låt torka någon minut.image23
Steg 5. Lägg på ett lager transparent färg och lacka över hela nageln. Lägg ett lager med överlack för att skydda och ge hög glans. Madelene använde vit, Alpine Snow och transparent, Passion från OPI.

Tisdag

Ja, idag hade vi läsdag i våran skola.. Det hörs nog ganska bra på namnet vad det är meningen att göra. Men faktiskt, det var det vi gjorde minst av idag :) Vi såg på en film (Dansar Med Vargar).. Den var väl lite.. Konstig ibland, men annars var den jätte bra. Hmm.. Efter som att all tid gick bort till att se på film så ska vi läsa imorgon förmiddag igen *Suck*.. Men, men.. Då kan man ju fortsätta att prata med vännerna, och när lärarna kommer, så låtsas man som att man läst hela tiden :D Haha, kuul >.<

Ojj

Har inte skrivit på ett litet tag nu, var ju på klassresa också, så har inte kunnat eftersom att det inte fanns så många datorer. Japp, i alla fall. Idag är det Onsdag. Inget speciellt hände väl.. Eller.. Jaa, vi hade en lektion när alla tjejer i klassen pratade med våran skol syster.. Det var nog det enda som var annorlunda idag, aa, så såg vi på film också, men det kan man nog inte kalla lektion. Idag fixade jag en ny e-post adress efter som att i den som jag har nu, få finns lite "hemlig information" x) Eller, ny och ny, jag skaffade en till som jag ska använda till att kunna ge ut till folk från t.ex lunar. Sen kan man ha den till att ge ut till tidningar om man vill ha någon mail-kompis. Nu är klockan 22:24.. Ska egentligen sova, men det gåår bara inte. Imorgon är det språk också.. *Suck* Trååkigt.. Jag går själv på Franska, men man kan nog inte säga att jag är en stor stjärna på det.. Vi har inte världens bästa lärare häller, eller, visst är hon bra, men det är två andra killar i klassen, och dom bara förstör ALLT!! Helt störda i huvudet är dom. En gång så skulle vi lära oss namnen på djur, så läraren tog fram massa "gose" djur och finger dockor.. Då satt dom och spelade in en porrfilm på en mobiltelefon!! Och när första lektionen var över och smet ut ur klassrummet sa dom: "Nu ska vi se på våran porrfilm!!" *Suck* Så barnsliga asså.

Snaart

Japp, snart är det dagt för klassresan !! Vi ska en liten bit upp i Sverige.. På torsdag är det som vi åker. Klockan 10:00 avgår vi från Skolan, jag kommer att åka i samma bil som Tilde, Sanna och Jonna.. Vi åker med en annan klasskamrat dit.

Här kommer schemat:
Torsdag
10:00 Avresa
13:00 Ankomst och lunch
15:00 Bowling inne i stan
17:00 Middag
18:00 Kvällsvandring i *j*r*p*r*e*.

Fredag
09:00 Frukost
12:00 Lunch
13:00 *j*r*f*r*k*i*g
17:00 Middag
19:00 Disco

Lördag
09:00 Frukost
12:00 *i*d*a*k*skytte
13:00 Skattjakt      >.<
17:00 Middag

Söndag
09:00 Frukost

Därefter hemresa.

Sen så ska vi få sminka en del killar också, kuul !! ^.^

Hmm.. Sjuk..

Japp, trökigt.. Idag var man hemma och sjuk då.. Himla trökigt.. Jag gick upp där vid 07:00 som vanligt för att gå till skolan, trodde jag.. Men efter att jag ätit frukost kände jag hur ont i huvudet jag hade, och yr var jag också, inte speciellt roligt. Så jag fick gå upp och lägga mej igen, och sov till klockan 11:15. Då gick jag upp och slog på TV:en, men det var inget roligt på den.. Efter ett tag så började jag att läsa, 'Hanteringen av odöda', kunde inte låta bli ;). Men sen blev också det trökigt, då gjorde jag lite peddikyr på mejsjälv, det var härligt <'3. När M kom hem, så åt vi lite "mellis", så fixade jag lite med hennes naglar sen.Det tog ett litet tag det med, men tillslut var det klart. Jaa, en hel trökig dag var det.. Regn och rusk var det också. Litet mer åt kvällen satt jag vid datorn, var ute på lunar och så..                    
Men kolla här, en tjej, den har ögonfransar >.< --------> ö.Ö

Tisdag

Idag var jag, S och T och kollade på V-skolan.. Det var jätte fint och trevligt. När vi först kom fram så fick vi vänta ca. ½ timme innan dom öppnade. Men när klockan var 08:40 (ungefär) så fick vi gå in, då skulle vi först till matsalen, där fick vi reda på klasserna. Jag hamnade i 7G :) När den sista klassen (som var vi) ropades upp fick vi gå med våran lärare (som vi kanske kommer att få till hösten) till vårat "hem klassrum". Där skulle vi "mingla" runt lite och fråga massa personer, t.ex vilken stjärnbild en person var född i, men man fick inte fråga en person mer än 2 gånger. När vi gjort det så var det rast i  ½ timme, då man kunde gå och ta frukt i kafeterian. Under rasten så fick vi också titta in i musik salen. När rasten var över så skulle vi gå tillbaka till vårat klassrum. Den här gången skulle vi intervjua en "elev" som vi inte kände sen tidigare. Hon som jag intervjuade hette R. Så skulle vi redovisa om den andra sen. När det var gjort så skulle man görna ngn slaggs tips promenad, fast utan frågor.. Då skulle man gå med ngn som kände till skolan lite mer. Jag gick med R då, och så var det 2 andra som heter K och I. Hmm.. Sen skulle vi gå in till musik salen så berättade musikläraren om hur det var och så.. Efter det så var det lunch.. Det var inte precis det godaste jag har ätigt.. Det var som ng slagt köttfärslimpa (fast hårdare :S) och så var det potatis till. Sen så åkte vi hem vid 12:00 tiden.. När vi kom tillbaka var det rast, dom andra i skolan hade varit på en resa till ngn grotta. När vi skulle in igen så var det bild.. Vi skulle måla stolar (På duk), men jag han inte måla så mkt eftersom att jag skulle spela piano mitt upp i alltihopa.. Så blev det rast igen, och sen blev det musik :D Då tränade vi inför vårshowen.. Fast vi tränade inte hela tiden häller x) Vi.. Flummade en del av lektione också.. Så gick jag hem.. Kände mej heelt hopplös då.. Så sprang jag en bit.. Och nu.. Sitter jag vid datorn x) 

Pink Lady?

image18

Tänkte på dej, Evelina, när jag såg detta, tkr om rosa jag med, men inte såhär mkt.. :P

Haremsbyxor

image17

Übersnygga, min moster har ngt liknande (fast rosa), blev avundsjuk på henne då..

"Vi ska dansa i neon"

image16
Jaa, läs rubriken ^^

Skor, i massor..

image15
>.<

Okej..?

Jag läste en bok förut, "Hanteringen av odöda".. Men slutade att läsa den efter att jag fick veta vad som händer i slutet.. Det är ju massa "döingar" som vaknar upp, och alla dom dära "andarna" måste ju hitta hem ngn gång, med dom som inte gör det, dom måste äta människor för att konna ta sej till himmelen.. Ruskigt, särskilt om man har dödsångest.. Så jag slutade att läsa den, nu har jag istället "Ulrike och kriget".. Det handlar om 12:åriga Ulrike och hon bol i Tyskland, andra världskriget har precis byutit ut, och hon tror att det inte kommer att bli så farligt.. Hennes mamma ligger på lassaret, med kommer senare hem med hennes nya lillebror. Strax efter hennes 13:års dag blir hennes pappa inkallad i kriget. Vibeke Olsson heter författaren, och skrev denna bok när hon var endast 15 år :O Har läst bara 1:a kapitlet, och man kommer in i boken direkt. :)


Snyggt med grönt

image14

Vår kännslor och en speciell undervisning

image12
Japp, nu är det varmt och skönt ute, och snart dags för det som man brukar kalla "sammtalet".. Jag går själv i 6:an och är i en klass med både 5:or och 6:or, det har altid varit så att man har "sammtalet" i 6:an, men nu ska tydligen 5:orna vara med.. Hur ska dom omogna jävlarna (Inte alla, men en del) kunna klara det?! Slår vad om att det är mest 5:or som skrattar då.. Få se hur dom klarar pressen ;)


F-n va vidrig du är!

Joo, jag var inne på MSN, och då är det en från min klass som jag blockat sen tidigare.. Så jag tänkte att jag skulle se om han fortfarande var lika stör i huvudet som förut.. På hans personliga text står det "Vad döljer du för mej?!", så jag undrade vad han menade med det..
- Vad döljer du under dina kläder? Säger han
- Faan va vidrig du är!!! Skrev jag tillbaka
- Tack
- Jäävlar vad blockad du är!! Så blockade jag honom en sekund, för jag kom på att jag kunde skriva en till sak till honom.
- Vet du var du kommer att bli när du är äldre?! En peddofil!!! Så blockade jag honom, och det kommer han att förbli för all framtid.. Gustaf, bara för att jag hatar dej så ger jag ut hela ditt namn!! Och om jag var ännu "ondare" så skulle jag kunna ge ut efternamn, telefon nummer och adress!! Men då skulle jag kunna få jävligt med skit för det. Så ta dej i röven och slicka!

Måndag

Jaa, idag var man i skolan igen då.. Måndag är inte precis min "favvo" dag.. På morgonen började det som alla andra måndagar, vi hade matte första timmen (*Suck*). Så fick vi veta att det var två tsycken som skulle prova våran skola, dom gick i 5:an och är tvillingar.. Kille och Tjej.. A (Killen såg jätte trött ut och hade stora påsar under ögonen, och E (Tjejen) Hade ngn udda smingning :S Dagen fortsatte iaf.. Nästa lektion var Engelska.. Då skulle vi göra grupp arbeten, jag hamnade men J och I, men eftersom att I var sjuk (Tror jag "/) så var jag bara med J. Vi skulle skriva om "The US bilduing in N Y", vi fick inte så mycket gjort, vi satt bara och pratade för det mästa >.<.. Så såg vi på klockan att den var 11:00 så vi gick på lunch då.. Det var fisk burgare (Mmm). Jaa, det var inte så roligt idag (Det var ju måndag >.<). När klockan var 14:40 var skoldagen slut.. Men efersom att J skulle ha "utväcklingssamtal" så stannade jag kvar till 15:00 då hennes mamma kom. Då tog jag cykeln och drog hemmåt.. När jag kom hem såg jag att M satt och kollade på hennes skolsaker från 1:an, 2:an och 3:an. Då blev jag "inspirerad" och tog fram mina gamla saker.. Efter ett tag så skulle jag släppa ut hundarna, och när jag kom ner i köket och kollade på klockan så var den 16:00. Jag släppte ut hundarna en stund, och kom snart in igen. Då gick jag upp för att plocka undan allt. Så gick jag och startade datorn, loggade in på MSN.. Ingen var inne :( Så då gick jag in här, på blogg.se, för att berätta om min dag, men nu ska jag in på kamrat och lunar :D Okej, nu har jag ljudit lite.. Allt var inte trökigt, vi pratade om klassresan idag, vad vi skulle göra och så.. Vi ska till ett ställe som ligger lite längre upp i landet. Vi ska vara där i 3 dagar.. Det ska bli så rooligt :D Imorgon ska jag, T, S och P prova våran nya skola som vi ska börja i till hösten. Dom hade glömt av oss helt, så vi hade inte fått information om det, förens idag :S Hoppas att det blir bra imorgon iaf då :)

Väska

image11
Är inte den väskan "Übersöt"? >.<

Nice ring

image10
Love that ring <3


Sööta <3

image8
Kan bara säga att dom är otrooligt söta ! 

Mini Golf ^^

image6    image7 (<--- Hittade dom där bilderna på google)

Åhh, jag har jätte trökigt.. Nu skulle jag gärna gå ner för att spela lite mini golf.. Ngn som ska med? ^^

"Den som är med i leken, får leken tåla"

A sov ju över här inatt i M's rum.. Och det var väl inget mer med det.. Och jag är ju lite retsam av mej, så jag jäklades lite med M. Ja har tagit hennes skor och gömt dom (Men det måste hon ha glömt av). Litet senare tog dom studsmattan, och då tog jag en fotboll som jag kastade på M (men jag missade hela tiden) och A skulle försöka att "skydda" henne. Och rätt som det var, så kastade jag bollen, och då skulle A fånga den, men bollen hamnade istället rakt på hennes fingrar. Så då slutade jag eftersom att A bara satt helt stilla. Så M frågade hon det var.
- Den kärring jäveln kastade bollen rakt på mina fingrar! När jag får den där bollen kommer det att bli "pay time"!
Och M sa inget om det, t.ex att hon inte ville att hon skulle kalla mej det. Jag menar, mina vänner skulle ju inte kalla henne för "kärring" när hon var med, och skulle dom göra det så skulle jag säga till. Men i alla fall så gick jag därifrån (med bollen med mej, jag vil ju inte dö >.<). Så nu typ.. Hatar hon mej, men vem bryr sej?! Jag hartar ju henne med. Okej, nu kanske jag ska ta och berätta vad jag har gjort idag? Aa, jag har inte gjort så mkt, jklats med M för det mästa.. Joo, sen gjorde jag manikyr och peddikyr (^^), det var jätte roligt, så erbjöd jag mej att göra pedikyr på M, men hon ville inte.. Såå, har jag setat vid datorn en del också. Hmm.. Vad tråkigt jag har.. Nu vill jag värkligen göra ngt med en av mina vänner.. Kanske gå ner och spela lite mini golf :)

Jaa..

Idag ska A sova över i M's rum.. Hmm, bara hon är glad så är väl allt bra?

PS. Vännerna, J, S, C, T, I och S, får varsin Puss :* - Pöss på de små träd-kramarna  (Nej, jag skojar.. Ni kramar ju inte träd ^^) DS.
image5


Byta instrument..?

image1       


Idag tog Pappa fram sin gamla gitarr (Som är rätt så trasig, en sträng är borta >.<) som jag och M ville spela på direkt. Det var jätte roligt, M hade tagit fram en melodi (Som jag hade hittat på på piano för läänge sen) som hon lärde mej, så gick jag ett steg vidare med det sen, de var jätte kul ! Nästan som att man började att fundera på om man värkligen ville spela piano längre.. Men.. Det ska jag nog, sen när jag börjar musik-klass så kanske jag ska lära mej et till instrument :). Just det ja, J, jag hoppas värkligen att du kommer in.. Det skulle bli så roligt om du gjorde det ! :D

Cirkus >.<

Hehe, jag åkte faktiskt med i alla fall ^^. Vi hade redan biljetter, och det kändes inte rätt att inte följa med. Och jag måste faktiskt erkänna nu.. Såå farligt var det inte. Först var det ett par clowner som kom in som sprang runt och skrek lite, men en liten stund kastar scenarbetarna in en enorm slegga  till en av clownerna, och så börjar han att slå alla med den (OMG)! Haha, det var riktigt underhållande faktiskt >.< Det var jag, M (Lilla systern), A (Hennes kompis), Mamma och Pappa som gick på det där. Haha, så var det massa hundar, katter och hästar.. Akrobater, och clownerna så klart. >.<

GodMorgon

Jao.. Vaknade nyss, 08:45 *suck*, hade velat sova lite längre.. Happ, än så länge är vädret bra iaf, men hoppas att det blir ännu bättre sen :) . Idag är det ngn Cirkus inne i stan också.. Jag tror nästan att familjen ska gå på den, då får dom gå utan mej, haatar (Okej, "hatar" kanske är ett lite väl hårt ord..) Cirkusar.. Det är ju såå tråkigt. Mormor och Morfar kom över igår kväll, dom hade varit inne i stan hos mina små kusiner, T och P (Okej, det är inte bara mina kusiner, min lilla systers också), och köpt en studsmatta till dom. Då hade dom tänkt på oss också (fast vi redan hade en). Så då gadvdom oss 1400:- (Tillsammans) att kunna köpa, t.ex en ny, men vi delade på pengarna, den som vi har nu kanske är aaningen liten, men den funkar ju jätte bra! :D Så då fick jag 700:- till min "kassa" (Sparar till rätt dyra saker :P)


Hmm, vad ska man kalla det?

Bättre sårad av sanningen än lycklig av lögnen <3
// Den är ju så fiin <3

Trött på LunarStorms blogg..

Jaa, jag blev så trött på LunarsStorms bloggar idag! De innehåller ju såå lite! Man skriver ett inlägg, så är det så bara ett enda om dagen.. det känns ju föör lite! Så då frågade jag min vän J om hon visste ngn bra blogg-sida, så sa hon att hon hade en blogg här :D Då var man ju bara tvungen att prova, och jag Äälskar det redan ^^

Drygt att vara lärare..

Jaa, idag fick man vara gympalärare då.. Inte spec roligt *suck*. Det var (Från början) meningen att bara jag och S (Jag kallar henne för S i detta fall) skulle hålla i det hela. Vi skulle ha bränn boll. Men eftersom att inte C (Jag kallar henne för C ^^) inte kunde vara med (Hon hade blivit sparkad av sin häst på benet :S), så fick hon hjälpa till lite, eller, det var så vi hade tänkt från början i alla fall.. Men snart var det ju bara C och S som var lärare.. Det kändes värkligen inte rätt. Jaa, det var väl det.. Det var inte världens roligaste dag idag.. Vi hade slöjd (Trä slöjd *suck*).. Bokprat.. Gympa, så var hela dagen slut sen :S Jaa, dagen var inte så lång idag, men det var ju inte så konstigt eftersom att vi slutade vid 12:50 :) Men ska man vara ärlig, så var det väl rätt bra i alla fall x)

RSS 2.0