2:a veckan

Nu så är det inne på andra veckan då jag är hemma. Jag håller visserligen på och piggnar till, men jag tror nog ändå inte att jag kommer till skolan förens på fredag så att jag inte hinner blir sjuk igen. Jag skulle säkert kunna gå till skolan imorgon om det inte var en så jobbig dag då. Det kan bli kanska svårt att hinna med om man ska om man precis varit sjuk. Så det blir nog inte förens på fredag då vi (7c) slutar vid 10:50. Men vi får se, jag kanske går till skolan i alla fall eftersom att vi har prov på torsdag, det skulle vara ganska bra att få det gjort, och den lektionen är på morgonen, så jag skulle kunna åka till skolan, göra provet och sedan åka hem kanske. Fast det är nog lite bra att stanna hemma och göra det senare eftersom att jag inte varit med på alla lektioner och genomgångar. Jag får kolla om det är ngt jag missat när jag kommer tillbaka och göra provet då. Meen i alla fall så ska jag ner för att ta en kopp te nu - hejdå.

Dagens outfit

Hejhej, har sjukt tråkigt just nu, så det få bli ngn slags dagens-outfit-grej.

245375-167

Japps, myskläder för sjukdagar.

Grön tunika från Ginatricot
Tights från Ginatrocot
Strumpor från typ team sportia(?)
Sockor från Granngården

(De är dessutom 9 storlekar för stora :D)

Sen så har jag krusat håret (vilket inte syns så bra på bilden) och satt upp det i en liten "boll" där bak. Luggen har jag satt åt sidan med ett "tryck"hårspänne (vad heter det egentligen? *fundersam* ).

Så vill jag passa på att klaga lite på min hårfärg som ser hur konstig ut som hellst ut idag ;s

Ha det så bra ;D

Måndag . 28/1 - 08 ~ 17:46

Vilken rolig rubrik det blev idag va, har fullständig hjärnsläpp efter en passande så det fick bli den det blev. Idag så fixade Pappa lite med mitt Telia Refill. Vi bytte till Dygnet runt så att det inte behöver kosta 4 kronor i minuten för att ringa på dagen. Så nu ringer jag för 69 öre/min dygnet runt :}  Och sms:en blev några ören billigare också.

Söndag .

Så var det söndag, snart börjar vardagslivet igen, och jag är fortfarande sjuk. Jag har världens drygaste halsont + hosta, ingen vidare kombination direkt. Nu orkar jag faktiskt inte vara sjuk längre, man känner sej ganska utebliven eftersom att jag bara sitter hemma vid datorn och tv:en. Går man till skolan får man i alla fall träffa vänner och bli lite uppdaterad om vad som händer. Fick i alla fall ett erbjudande idag av Jonna - Att följa med till Kupolen på onsdag, men det är ju inte riktigt säkert att jag hinner bli frisk >: /  vilket gör mej irriterad efter att ha varit hemma i en vecka, vill värkligen träffa lite vänner nu ju. Och att få åka och shoppa med sina vänner skulle vara riktigt roligt nu när jag fått lite pengar sedan jag fyllde år, och snart får jag månadspeng också. Livet suger ibland -.-''

Meen.. nu så orkar jag inte skriva ngt mer x))  Jag ursäktar för min lathet - Hejdå :D

Gårdagens besökare + 4:e dagen från skolan

Kollade över lite statstig idag med, eller jag kollade hur många som besökt sidan igår. Det var tydligen 76 stycken. Gissa om jag vart glad ;D  Svara gärna på inlägget nedanför,  vill veta vilka ni är.. och hur ofta ni läser.

Dagens tittare var idag bara 5 stycken, men klockan är ju bara 10:48, så vem vet vad som kommer att hända? ;) Ajja, jag blir i alla fall jätteglad när ni besöker, men nog pratat om det, nu så ska jag berätta lite om dagen så här långt :> Inte för att det hänt så mycket sedan jag vaknade (vaknade för ca. en.. tre kvart sedan kanske), men känner för lite "utfyllnad". Hmm.. på 3 kvart hinner man inte göra så mycket x)

Vaknade runt 7 idag först, telefonen ringde. Hade tydligen inte ställt av armet ;o  Inte så lyckat att sova bort sjukan om telefonen ska hålla på att ringa hela tiden -.-''   Är fortfarande sjuk - vilken inte är så roligt. Jag har ont i huvudet och i hallsen, men febern värkar gått ner lite i alla fall. Men jag somnade om där vid sju i alla fall så vaknade jag inte igen förens rut 10 och då gick jag upp. Ska snart gå och äta frukost också. Hm, det v ar allt. Man kan inte säga att mycket har hänt mej under dagen, men det är ju bara morgon så.

Snön töade faktiskt inte bort helt igår, så det är fortfarande lite kvar, men vi får se hur det bler med den ^___^
Hejdå

Vilka är ni? :>

Kollade nyss igenom statstigen, det visade sig vara 61 besökare idag. Så jag tänkte fråga er alla (i fall att ni tittar hit igen) : Vilka är det som besökt? skulle vara roligt att veta.

Komentera inlägget med Namn och ålder. Berätta gärna om du varit här förut, om du brykar läsa.. eller helt enkel bara kollar lite. På t.ex designen..   

Så här kan du "utforma" komentaren som exempel: "Anna, 14. Jag läser dagligen."

Det är alltid roligt att titta på statstiken, brukar inte fråga vilka ni är, men eftersom att det var mer sidovisningar än vanligt så skulle det vara roligt att veta :))   Ha det bra.

Sum 41 - Pieces


Sjukdag #3

Blev hemma idag med, det är nog lika bra att stanna hemma imorgon med. Känner mej inte riktigt iform för att gå till skolan. Sen är det inte så bra att gå till skolan precis efter att man varit sjuk, jag brukar ta en extra dag från skolan bara för att vara ganska säker om att inte bli sjuk igen.

Det måste ha snöat under natten, det är vitt på gården, och allt detta kan inte kommit under morgonen (:p). Fast nu så håller det på att töa bort i alla fall så det finns nog inte kvar mot kvällen. Ska snart ta och släppa in hundarnan också, inte för att dom skäller och vill in. Jag vill ha dom inne helt enkelt >_<

Men nu så ska jag nog ta och shecka bdb lite ;))

Nytt på designen - igen.

Har gjort om designen nu igen, bakgrunden har blivit ljusgrå nu och så gjorde jag en ny bord (lr vad det nu heter?) på photoshop. Bytte namn från "Elinor *" till " ' elinor". Det kändes bättre så ;))   Så har jag äntligen bytt visningsbild också, hade ett hjärta förut - som jag hade i säkert en evighet -.-'''  Nu så är det en bild som jag trixade med i photoshop igår, ändrat nyanser och klipt in en text (som sitter över munnen). Jag förstorade den också, så att den inte blir så pytteliten. Sen så ska jag lägga en annan bild inne bland kontakterna också.

Vad glad man kan bli efter att läst lite hjälpbloggar - och jag borde säga tack till Tilde som berättade vart hon lärde sej. :DD

image160    

Sjukdag nr 2

Det blev ännu en dag hemma från skolan. Har inte gjort så mkt idag, har mäst blivit av att sitta vid datorn och tv:en. Gjorde ngn morph-grej också :>  Just den som jag gjorde blev lite konstig, men det får vara. Du kan göra om till bebis, tonåring, vuxen, gamling, 50% apa med mera.

Gör en du med :DD    Klicka här
image149

Sjuk .

Idag så var man hemma och sjuk, usch, det är så drygt -.-'  Har kollat på lite filmer idag - inget spec, bara lite inspelningar sedan jag och syster var små.

kamera :DD <33

Idag så fick jag äntligen min kamera :DDD Jag har gått och väntat hela helgen på att få hämta ut den, jag trode inte att den skulle komma på ett tag, men den hade kommit i fredags x))  det blev lite firande av min födelsdag idag - fast att jag inte fyller år förens imorgon x'D  men det blev bättre idag, sen så kommer det lite släktingar också.

Fick inte så mkt, men jag bryr mej inte om mängden. Det är ju ändå TANKEN som räknas :DD  Jag fick ju en kamera - som inte var alldeles för billig. Kan räkna upp det jag fick:
  • Kameran ;D
  • Påfyllning till telefonen; 250 kr
  • godis (av Mikaela)


Och just nu så sitter jag på msn och lyssnar på musik. Ska snart logga in på bdb också.


Ha det bra ;D

Sailor Moon del 1


McFly - I've got you


test

Hur lycklig är du?
[ ] Du har en pojkvän/flickvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
T O T A L: 5

[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[/] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
T O T A L: 6 ½

[ ] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken
[x] Du har bilder på Bilddagboken
[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken
[x] Du får tillåtelser.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
T O T A L: 5 ½

[ ] Du äger en bil.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.(har inte fått betyg än .)
[x] Du har vänner.
T O T A L: 3

[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett nickname.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela texten från 5 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.
T O T A L: 7 ½

Summa: 27 ½

Multiplicera antalet x med 3

27,5 x 3 = 82 ½

Jag är; 82,5 % lycklig

Gjort testet förut också, men eftersom att resultatet förbättrats så slänger jag upp det igen ;)))

The sims 2 frossa

245375-147Idag blev det en speldag igen efter en ett lång tag. Som vanligt så var det "The sims 2" som entrade dataskärmen igen. Men ajja.

Min mobil är snart helt slut på pengar - 1,27 kr kvar, inte många sms man kan skicka på det -.-'  Men nu så ska jag fortsätta med mitt töntspelande :DD

fredagskort + extralektioner

Idag så var det fredag, också då vi skutar tidigt. Så jag och Sanna väntade på att bussen skulle komma i en timma (fast i skolan). Då passade vi (jag, Emma, Sanna) på att följa med 7E på deras lektion - studie. Deras lärare var rolig, men aja.. Efter ett tag så fick vi gå ut i alla fall ^___^   Sen åkte jag och Sanna till Jonsbo, så då blev det lite lektioner där också :>   Fast det gjorde ju i stort sett ingenting ;)))

Tränade med Iida, Carro, Sanna och Emma i musikrummet i källaren idag - som vanligt. Vi ska eventuellt byta låt till musik cafét :DDD   det tkr jag att vi ska göra i alla fall eftersom att jag skämms så mycket över låten (som jag skrivit).. så vi tar en annan (av mej -.-'), fast den är ju i alla fall bättre än den vi tänkte ta först x))

Listar upp bilka som spelar vad :
Gitarr: Sanna och Carro
Trummor: Emma
Piano: Iida
Sång: Jag -.-'    det låter som en kratta när jag sjunger ju :o

Skoldag .

Idag så.. var det skola som vanligt ^__^   Det hände egentligen inget speciellt - förutom att jag och Sanna lekte paparazi mot Molly x)   det var roligt ;))))))   Sen så gjorde jag och Ellinore varsin bild åt varandra idag, fast min blev inte så bra. Men jag blev jättenöjd med bilden hon gjorde till mej :DD  Är inte på ngt vidare blogghummör idag, men det får vara.. Längar tills min kamera kommer :DD  Dom har äntligen skickat den ;)))))

Och jag älskar; Jonna, Tilde, Sanna, Emma, Carro, Molly, Linnéa, Catti, Ida, Kajsa, Iida, Amanda, Ellinore, Jessica, Erika, Linn (vvvv  Pöess på er :*

22:50

Nu så fick jag dåligt samvete för att jag sitter ppe när jag egentligen borde sova - men jag kan faktiskt inte sova -.-'''   Jag fattar inte, jag är jättetrött, men jag kan inte "gå ner i varv". Ajja, får väl sitta och trycka vid datorn tills jag blir ännu tröttare, och då får jag skylla mej själv om jag är trött imorgon.  Fixade lite fler bilder åt Emma idag också, det har blivit en hel del nu faktiskt x)))))

simtävling .

Idag så var jag och tittade på när systeryster simtävlade, det gick faktiskt ganska bra med tanke på att det bara är hennes andra tävling hon är på :3        hon kom typ 2:a på alla grenar, så det var ju bra.. Jag var där och sålde lotter.. Så jag var där hela dagen, det var så drygt för det är ju så fruktansvärt VARMT! :o    Ajja, nu är jag hemma i alla fall.

Igår så var jag med Linn i några timmar, vi var hemma hos henne så då passade vi på att köra lite singstar :DDD  det var kuligt - även om jag sög stort på det (jag kan typ inga HSM låtar, det var det singstar hon hade : | ) 

Imorgon så är det skola igen, jag hoppas värkligen på att få tillbaka mitt NO-prov då. Jag vill veta mitt resultat  :33
Men nu så ka jag sluta, måste vara pigg imorgon ;))))

usch, fy och blä på bdb -.-'

Snacka om laggdag för bdb idag o.o  Har kunnat logga in i alla fall.. Men nu så blev det ngt fel där - IGEN :|   Det är ju att man.. DOMNAR BORT av ilska >_____<     

Aja, jag får hålla ut ;)))))))      Hmm.. Det blev att redigera lite fler bilder åt Emma.. Först en på henne och Emma, och sen sen på henne och mej ^^     Sen så fixade jsg en bild på Carro också ;]]    Asså, jag fattar inte, det är några som frågat om jag skulle kunna fixa lite bilder åt dem, men jag är ju inte ens bra på photoshop o.o  En vanlig förj*vlig nybörjare *__#   

Här kommer lite dagens:


Hatobjekt: Bilddagboken!
Bästa: Musikeen när vi spelade och försökte öka takten till refrengen, det var så roligt :DDD
Värsta: Att sitta på bussen hem i en evighet -.-'
Låt: Helena
Kärlek: Vännerna (vvvvvvvvv
Bästa komentar: Kommer faktiskt inte på just nu 8|
Sämsta komentar:    -||-


Ehh.. det var det, nu så tänkte jag slänga upp lite bilder eftersom att bdb är dum i huvudet.. NJUT  av de vackra bilderna, haha ;))))

    
(Klicka för större bild)

Detta var några av dagens bilder, observera gärna att alla är gjorda i photoshop ;)))))

HeiiDooh (Mega fjortisstyle, det vet jag redan)     Ha det bra! ♥

Äntligen fredag£

image140Så var det den dagen som nog de flesta har längtat efter - Fredag :DD  Särskillt jag skulle jag nog tro, eller kanske hela min klass ^_^  Vi slutar ju extra tidigt på fredagar ;)  Just nu så håller jag på och väntar på att bdb ska ladda klart, den fukar inte för Sanna heller, det är ju inte så konstigt om man blir aningen förbannad.. Sen så fixade jag en bild åt Emma idag också, lägger upp en av dom här tror jag. Men aja, lyssnar på musik också - Linking Park. Så pratar jag med Sanna och Emma på msn också :))))   Fick en ny uppgift av Emma då - Att göra en tvillingbild åt henne [[[:  Men jag har ingen bild där hela hon är med, så hon skulle fråga lite folk 8)   

Bdb funkar fortfarande inte.. Daamp - typ  Ska fixa en tvillingbild åt Emmzz nu, så hejdåå..


Damp på bdb.

Photoshoppat

Hejsan

Idag när jag kom hem så fick jag i uppgift av både Molly och Erika att photoshoppa varsin bild åt dem, det var roligt eftersom att dom frågade om jag kunde göra det :>   Sen så fixade Molly en bild till mej också, eler det var inte bara en, det var 4 :DD Men nu så ska jag sova, måste upp tidigt i morgon och så är det lång dag också -.-'

GodNatt! (vvvv


       
Erika                       Molly                        Jag


Gjorde flera bilder på dem, men kan inte lägga ut hur många bilder som helst ^^
Till höger finns också en av bilderna som Molly gjorde till mej :D


Skola - 8/1

image136
Usch, imorgon börjag trökskolan igen -.-'  Jag vill inte gå. Jag vill ha längre lov :DD
Fast så är det ju alltid, inget lov är tillräckligt långt ^^.  

Har setat en hel hel vid photoshop idag - det är så roligt :DDD  Fast nu så ska jag fortsätta lite med matten, har lite kvar.. Så det kan var abra att ha det gjort.  Det blev ett kort och meningslöst inlägg just nu, men det får vaa så.

I väntan på: Linn :>

Så sitter man här och väntar igen, fast den här gången är det Linn som ska komma ;D  Fixade äntligen photoshop igår, så resten av kvällen ängnade jag vid datorn, gjorde en bild idag också ^_^  Fast jag är inte alls bra, men jag lär mej nog efter ett tag ((: 

Nu så slänger jag in en kommentar om min egen bild, och det får bli: Skulle det inte vara roligt om du hade en egen miniatyr av dej själv? Som du kunde jag i fickan ^^

Kommentera om hur du skulle tycka att det var :DD
image135

Godnatt säger jag

Ska alldeles strax gå och lägga mej, jag måste få reda på dygnet igen. Så imorgon ska jag upp vid 8. Småkusinerna kommer över dagen, fast det är Mikaela som får vara "barnvakt", det är mest hon som umgås med dem. Idag följde jag med Mammz ut med hundarna, tog en bild på dem då ((:  Sen så fixade Pappz PhotoShop till mej också, så jag redigerade bilden också :D  Men nu så ska jag skynda mej i säng innan det kommer ett stort monster som tänker äta alla 13 (snart 14) - åringar som sitter vid datorn för längde :o Godnatt.

E.

image131

Lägger upp den här igen, fast i värklig storlek och utan den där texten som inte gjorde sej så bra högst upp ^___^

Installation av ps? - troligen :DD

image60Tjossan

Idag så lyckades jag faktiskt att vakna tidigare :DD  Satte mobilen på ringning vid 9. Jag satte den en bit ifrån min säng så att jag måste gå upp för att stänga ev den. Men sen så gick jag ju och la mej igen, men jag sov.. en timma kanske, men jag vaknade igen vid halv11. Så då läste jag i en halv timme i min bok. Hmm.. Det var kanske inte någon vidare bra tid att gå upp, men det är mycket bättre än vad jag gjort innan. Idga så ska jag installera PhotoShop också :DDDDD  Pappa skulle hjälpa mej med det. Och jag behövde inte förklara vad det var, båda mina föräldrar har tydligen hållt på lite med det :o det trodde inte jag. Mamma gick någon datakurs förut, så då hade hon bland annat jobbat lite med ps, så vi ska tydligen ha en skiva här hemma med det ^^  Men sen så berättade hon att Pappa också jobbat lite med det, han har redigerat bilder på mej och Mikaela när vi var små. Men jag skulle ändå vilja prova pogrammet som jag fick låna av Tilde. Men nu så ska jag fortsätta min dag, ha det bra!

.

image130

00:21

image129Asså jag MÅSTE verkligen få rätt på dygn ryttmen igen : /////  Det har varit helt fel sedan vi var till ett par vänner till familjen, föräldrarna satt och pratade i en evighet (känns det som). Vi åkte hem vid 1 på natten tror jag..  Hmm, det var i alla fall ingen tråkig familj vi var ditbjudna av (:  Vi var hem till Linnéa, fast en del pinsamma stunder blev det också -.-'' Men aja, sedan dess så har jag gått och lagt mej alleles för sent och gått upp ungefär mitt på dagen - vilket man blir ganska irriterad på när man snart ska börja skolan igen. Så nu har jag bestämt mej för att imorgon ska jag vakna vid 7. Ska sätta väckarklockan i mitt lilla kassaskåp (fick rådet av Tilde). Sen så ska jag sätta kassaskåpet långt ifrån min säng, så att jag måste gå upp och slå in rätt kod och sen stänga av väckarklockan :DD Det kan nog vara lika bra att sätta mobilen på ringning när man ändå håller på. Så kommer jag säkert att vara trött hela dagen. Men så får det vara, det går ju lättare att somna om man är trött ;))

00:28 är klockan nu. "Segt du skriver" tänker du säkert eftrsom att jag tar 7 minuter på mej att skriva detta ovansående. Men jag stannar upp ganska många gånger och tänker eter vad jag ska skriva och ibland tänker jag "vad var det för ord jag skulle skriva nu igen?"  Bara så att du vet ^^  Och medans jag ändå håller på att skriva så måste jag nog berätta att det var länge sedan jag skrev så här mycket (inte för att jag har skrivit så mycket), det brukar för det mesta bara bli korta inlägg vilket kan bli tråkigt ibland, så idag fick det bli ett "lång" inlägg :]]]

Imorgon så måste jag även ta tag i mej själv och börja på läxorna vi hade under jullovet, det kan vara bra att få det gjort någon gång. Egentligen så borde jag gjort dem i början av lovet, men jag hade fullständigt jobbat slut på arbetsorken. Och väldigt skoltrött var jag också i slutet av terminen. Hoppas att vår terminen inte blir så jobbig som höstterminen. Det är ju en hel del små ledigheten just under vårterminen, så det blir nog bra ;) 

Började tänka på att det är ett nytt år nu också, och med den tanken kom även ett minne från när jag gick på.. typ lekis ^^  Under vårterminen. Jullovet hade precis tagit slut och det var typ första dagen i skolan igen. Så då frågade våran lärarinna om vilket år det hade blivit nu? Så jag räckte upp handen, och jag fick svara. Det kom upp en massa sifror i mitt huvud, det finns ju flera sätt att säga 2001 på. tjugohundraett och tvåtusenett. Så jag blandade på något sätt de där två sätten att säga det.
- tjugotusenett.
jag tror faktiskt att jag la på en del fler sifror, men det blev så fel när jag sa det x))

Nu så har jag skrivit en hel del, så jag tänkte sluta då det blir som mest spännande, haha, nej - spännande kan man då INTE säga att det är ^^  Som jagh brukar säga så är jag inte alls på att berätta saker, det blir alltid så rörigt >.<   Tänkte att jag skulle försöka sova vid 1 - tiden, ska nog in på bdb lite, och kanske logga in på msn och kolla om det är ngn inne. Kolla gärna min bilddagbok också ((:  Har du inte mitt gästlösen så är det så, om du värkligen vill kolla mina bilder så kan du ju logga in, har du inget konto så kan du alltid skaffa ^^
www.elliinorx.bilddagboken.se det är länken ;))  Och samtidigt så kan du titta in på min lillasysters blogg också (:  (komentera gärna också, då bli hon säkert glad ;D). http://astaronthesky.blogg.se . Jag måste nog faktiskt själv säga att hon är bra på att uttrycka sej ^^ Lite stavfel, men hon är ju faktiskt inte så gammal och i skolan där hon går tror jag inte att de jobbar så mycket med rättstavning -.-' Men ha det så bra nu. Heiidooh

PS.
Bilden ovan kan du hitta på min bilddagbok, den är redigerad i Paint Shop inte Photoshop som en av mina vänner trodde fast då var det iof en annan bild (som du också kan hitta på bdb). Titta på den 5:e så ser du ;)))

14:00 = min morgon ..

image128Idag så vaknade jag inte förens vid 14 - tiden. Var inte så glad då eftersom att jag ställt väckarklockan på ringning vid 7. Så när jag såg hur mycket klockan var så började jag bråka lite på min lillasyster som inte väckte mej efter att klockan ringt -.-'  Lite senare under dagen så så hjälpte jag Mamma att ta in ved till brasan, så åkte vi och lämnade massa skräp, och efter det så gick vi till Mormor och Morfar för att lämna något papper som de hade glömt, så där stannade vi i en kvart kanske. Och någon timme efter det så fick jag skivan med PhotoShop av Sanna som jag skulle låna efter att hon haft den. Sen så ska den tillbaka till Tilde (:  Försökte installera men då måste jag logga in som administatör, och jag vet inte hur man gör det >.<  så jag ska prata med Pappa sen. Han och Mamma är på fest och kommer typ inte hen förens vid 2 i natt :s  så jag får prata med dom imorgon i stället. Nu så ska jag sluta skriva - Hejdå

Shopping med Amanda

Idag så var jag och handlade med Amanda, vi var där i 6 timmar :D  så riktigt kuligt var det :DD

Jag köpte:
* Tunika
(från H&M)
* Tröja (från Cubus)
* Armband (från H&M)
* Halsband (från Cubus)
* Väska (från Wedins)
* Frida-tidning (från ICA)

Och nu så sitter jag lite på msn och bdb. Men i alla fall. Kan inte säga så mycket annat än att dagen blev mer än BRAA :DDD

- Heiidooh (fjortisspråk)

Låt klockan bli 16:00

Idag vid 4 kommer Amanda, hon ska sova kvar här tills imorgon och då åker vi till Kupolen :DD Hittade en tröja på Tradera nyss. Den aktionen tar slut om fyra timmar, och föräldrarna är på jobbet så jag kan inte be dom att titta på den heller :////////  Men nu så måste jag  gå på promenad med hundarna, sen så ska jag städa mitt rum, Hejsvejs!

Hemma igen ..

13:55

Så var man hemma igen efter att ha varit på filmkväll med Tilde, Jonna och Sanna. Roligt var det, men det tog slut så forl :// Synd att jag inte kunde sova kvar, men ska ju ta hand om hundarna imorgon, och sen så kommer ju Amanda också :D  Ajja, det kommer ju fler tillfällen att träffa vännerna också. Och jag längtar redan :DDD

Men nu så ska jag sova så att jag orkar upp imorgon - Godnatt!

'Apologize' - Timbaland


»

Häh, så sitter man här och har ingenting att göra igen, eller pratar lite men Jonna på msn.. och lyssnar på musik på Youtube. Men annars så är det ingenting, träff med tjejorna (det har jag berättat om förut också) blir det idag också. Om vi hittar ngt ställe att vara på. Nu måste jag hitta på ngt annat än datorn snart så att jag inte växer fast här, så det kan nog vara bra att gå och äta frukost eftersom att jag inte gjort det idag. Usch just prdet "äta" låter så vidrigt :s vet inte varför jag tkr just det, det kanske är själva innebörden, man tuggar maten till ngn slags.. deg som man trycker ner i halsen sen :// Usch, nu blev jag äcklad.. Ha det bra! (v


Onsdag

Idag så ska jag träffa tjejorna för att se på film :DD  Fast det kanske inte blir av i alla fall eftersom att det typ inte går hos ngn, det gick inte hos Jonna, Tilde, eller mej (om det är sova över grej så är det inte så bra om det är hos mej eftersom att jag inte skulle sova kvar, Amanda kommer ju imorgon för att sova kvar här (:  ). Så då får vi hoppas på Sanna att vi kan vara där, annars blir det inget alls, men nu så ska jag gå och duscha, hejdå.

Morgondagen ;]

Imorgon så ska jag träffa Jonna, Tilde och Sanna för att se på film :D  Det som är synd är bara det att jag inte kan sova kvar :(((  Fast Amanda ska ju sova kvar hon mej från torsdag - fredag, så ska vi gå på Kupolen på fredagen :DD Kulkul ;] Och snart så ska jag gå och lägga mej, så godnatt.

1 Januari 2008

Så var det nya året här :))   Igår så åkte vi in till stan för att träffa lite vänner. Vi hade hyrt Vasahallen från 15:00 - 18:00, och jag var ju så smart så att jag glömde badkläder, så jag solade solarium i stället :DD. Vid 12slaget så skålade allihopa och kollade på fyrverkerier :D  Så klart så glömde jag kameran -.-'' Men det kommer fler tillfällen. Sen så invigde jag året, lite för mej själv, med att lyssna på årets första låt, det blev "Famou Last Words" med My Chemical Romance så klart :DDDDD  Och nu är det inte heller långt kvart tills man fyller år igen, 14 blir det då. Och nu så är det musik här hemma (på datorn). "Disenchanted". Och än en gång så längtar jag till det nya albumet med MCR.

Ha det så bra!  ♥

RSS 2.0