Ny header

Gjorde en ny header, den gamla blev helt konstig :s Så jag satte mej ner framför photoshop och gjorde om allting :)

Idag kan jag lova..

.. Att jag är lyckligast i världen :D Hittade äntligen usb-sladden till min kamera, så jag är fett mega glad ;) Har redan lagt över ett par bilder till datorn för att redigera dem. Fast däremot så blev det inte så många som fick bli redigerade. Ikväll ska jag träffa Jonna, Tilde och Sanna, det ska bli riktigt skojsigt :) Så jag ska åka in till stan' lite senare för att handla lite grejer till kvällen. Bland annat mat till kvällen, och säkert en påse chips eller någonting liknande ockås. Det kommer nog bilder imorgon eftersom sladden har kommit fram :)

image333
Här är en av bilderna som fick bli redigerade idag.

Godmorgon på delias.com

Hejsan, idag har jag sovorgon, men jag vaknade ändå vid 7:30. Så nu kan jag inte somna om heller. Men det går vara som det är, är ju ändå rätt så pigg nu :p Just nu så letar jag pyamas på delias.com. TItta vad jag hittade :) De sitter inte ihop såhär, utan nu har jag satt ihop dom. Tyckte att det blev lite roligt ^^ Och så måste det vara väldigt skönt på sommaren också.

image331

Imorgon är det sista April :)

Imorgon på sista April så ska Tilde, Sanna och Jonna komma hit. Lite senare på kvällen så ska vi gå och titta på brasa och förmodligen blir de säkert av att titta på film sen också :) Nu orkar jag inte berätta något mer, är så himla trött. Och bilddagboken dampar såklart som det alltid gör. Det är riktigt störande -.-'

Ännu ett påminnande ^

Det får bli ännu ett påminnande om tävlingen :) Det är en design till din egen blogg som du kan vinna. Titta på det här inlägget för att se hur du ska göra för att delta.

image325

image322

Titta gärna på bloggen där designen finns :)

-Lycka till :)

Ny design :)

Haha, nu så var det en ny gesign på bloggen igen :p Det fick bli en ny bakgrundsfärg, header och visningsbild. Och en ny klocka hämtade jag hit för någon dag sedan.

Vad tycks? :}

Musicmanager.se

Jag har hittat världens roligaste sajt på internet kan jag lova :D www.Musicmanager.se heter sidan. Där kan man skapa sitt eget (vituruella) band - det är jättekul ^^ Man kan skriva låtar, spela in singlar och album. Ha konsterter och sammtidigt tjäna pengar på dom (fast inte riktiga pengar). Fans kan man ockå få :)

Just nu så håller mitt eget band på med en spelning för att förhoppningsvis få ett erbjudande om ett skivbolag. Om inte så är det bara att fortsätta hålla spelningar.

Yess, jag har låst upp ett skivbolag :D Det heter "Big music" x)

"Guud, jag är helt sluut"

Så låter det i mina tankar just nu. Sov över hos Tilde igår med Jonna och Sanna också. Jag somnade runt.. 00:30 kanske (vet inte så noga). När vi vaknade idag berättade dom att dom varit vakna till 02:00 någonting - så jag hade somnat väldigt tidigt i jämförelse med dom :p Men i alla fall så hämtade Mamma mej vid klockan 9 för att jag skulle på simträning. Så nu är jag ganska trött efter att ha kört på ganska mycket (vi gick över tiden med en halvtimme). Så idag blir det nog en hel del slappande för min del.

Ska påminna lite om tävlingen också :)

Don't forget the contest ^

Tänkte bara påminna er lite om tävlingen som finns lite längre ned på sidan. Här är länken till tävlingen där du kan vinna en design till bloggen. Berättar lite om den igen (som jag har gjort förut också).

Inte allt för "glammig", helt vardaglig med en egen glans. Flickig (egentligen är det nog fel att säga att den endast passar för tjejer) och är varm i färgerna.

Här kan du klicka för att titta lite närmare på designen.

image325
Nu har även en del redigeringar i själva mallen inträffat. Vad som är nytt är en bild som finns framför rubriken i varje inlägg, och själva textstilen till rubriken är också ny.

Dagens film


Klänning från delias.com

En sockersöt klänning kommer det här som du kan hitta på delias.com. Riktigt somrig och fin i alla fall jag att den är. Vad tycker du? :)

image324

Roligt på musiktimmen

Idag hände det en (minst sagt) rolig grej på musiktimmen. Det var nämligen ett par spaniorskor som kom och hällsade på i skolan, så de fick en guidad tur runt om. Så kom dom in och skulle titta i musiksalen när vi precis hade börjat (vi fortsatte såklart som vanligt och låtsades som att dom inte var där typ x]), så när "samlingen" var klar så gick jag, Emma och Carro för att spela lite i "mittenrummet". Så kommer alla dom där när vi är i slutet av låten. Så frågar en av dom (på engelska) om vi kan spela igen. Så börjar vi spela en gång till. Typ alla tog fram kamera och började fota och filma oss när vi satt där och spelade på låten "Welcome to my life" med Simple Plan. Och när vi var klara (slutade när vi skulle börja på andra versen, ingen kunde texten till det) så började alla att applodera.

Det var roligt :)

Spökbil o.o

Detta kan nog vara ett av det förjävligaste jag någonsin har sett (det är säkert gjort i något slags program, men vem vet?). Bilden bara åker rakt igenom ett stängsel - utan att det förstörs! :o
Bara så alla vet, så är detta dagens film. En liten notice bara ^^

Kiromanti - att spå i sin hand

Hittade hur man spår i händerna på overnaturligt.se. Tyckte att det var lite roligt, så jag tänkte visa det för er :) För min del var det himla roligt att hitta det här med tanke på att jag alltid tyckt att det har varit väldigt roligt med spådommar osv.

Hur spår man i händer?

Här följer en enkel och kortfattad beskrivning av hur en spådom genom händer kan gå tillväga. Bara de mest elementära delarna har245375-323 tagits med.


1. Händerna
Börja med att titta på båda händerna och försök att göra en allmän bedömning av dem.

Lägg märke till dess form. Är det händer för grovarbete, händer för lugnare arbete? Tolka sedan med hjälp av nedanstående uppgifter:

a. bred, kraftfull, korta fingrar = styrka, handfasthet, tröghet
b. mjuk, len, smal, vacker = stilighet, skönhet, opraktiskhet

***

2. Fingrarna
Gå sedan över till fingrarna. Studera dem noga med hjälp av uppgifterna nedan:

a. långa fingrar (längre än handflatan) = känslighet, intelligens
b. korta fingrar = okänslighet, dumhet
c. spetsiga fingrar = kreativitet, fantasi
d. trubbiga fingrar = förnuft, omdöme
e. stora fingrar = envishet, lojalitet
f. små fingrar = dåligt tålamod, lättirriterad
g. stor tumme = stark personlighet, karisma
h. inåtvänd tumme = inåtvändhet, lugn, blygsel
i. utåtvänd tumme = öppenhet, mottaglighet

***

3. Bergen
Nu bör du ha fått en enkel och kortfattad bild av personen i fråga. Denna bild är din utgångspunkt under resten av spådomen.

Efter denna inledande fas kommer nu den viktigaste delen av spådomen, analysen av handflatorna.

Börja med de sk. bergen. Dessa ligger längst handens insida och vid roten av varje finger (se bild längre ner) Studera dem med hjälp av nedanstående uppgifter:

1. Venusberget - fylligt, välutvecklat = kraftfullhet, livfullhet, sexighet
- underutvecklat = försiktighet, mjukhet, svaghet
2. Jupiterberget - stort, tydligt = ambitiös, målinriktad
- otydligt = lathet, funderingar
3. Saturnusberget - tydligt = allvar, svårmod
- otydligt = lättsamhet, glädje
4. Solberget - fylligt, stort = utåtvändhet
- otydligt = inåtvändhet
5. Merkuriusberget - kraftigt, tydligt = kritisk
- underutvecklat = okritisk
6. Månberget - kraftigt, tydligt = kreativitet, fantasi
- otydligt, underutvecklat = instabilitet, orespekt

***

4. Linjerna
Efter analysen av handens berg är det dags att titta lite närmare på linjerna i handen. Gör din tolkning med hjälp av uppgifterna nedan:

A. Livslinjen - lång = mycket fysisk energi, sexualitet, livlighet, njutning
- avbrott/korsningar på linjen = sjukdom eller stor förändring
- börjar högre upp än huvudlinjen = intelligens, slughet
- börjar längre ner än huvudlinjen = glatt lynne, spontantitet
B. Huvudlinjen - lång, framträdande = förståelse, lyssnande, känslighet, omtanke
- nedåtböj mot månberget = fantasi, kreativitet, talangfullhet
C. Ödeslinjen - tydlig, framträdande = karisma, synlighet, anpassningsbarhet
- otydlig, diffus = försiktighet, blygsel, eftertänksamhet
D. Hjärtlinjen - tydlig, lång = djupa, äkta känslor, trohet, sex, god hälsa
- avbrott på linjen = föränderlighet, passion, skönhet
E. Armband - tre tydliga = friskhet, glädje, belåtenhet

***

5. Sammanfattning
Sammanfatta till sist dina iakttagelser och låt dialogen med den siade utmynna i en tydlig och bra slutsats.

Undvik att framhäva det mest svarta och mörka, om du sett något sådant. Om du ändå vill nämna något sådant, klä in det i en lätthet som ändå utmynnar i en positiv och behagligt vägledande helhetsbild.

Här kommer den direkta länken till hur man spår i händerna (fast det står precis samma sak som finns  inlägger).


Musikdrömmar

Började nyss drömma om framtida musikkarriär. Men jag skulle faktiskt inte kunna tänka mej att spela "själv" som t.ex Avril Lavigne. Nej, jag vill spela i ett band tillsammans med ett par vänner. Till sommaren skulle jag kunna tänka mej att spela en hel del och träna på fritiden. Nu (fortfarande under terminen) skulle jag kunna tänka mej att träna på helgerna. I Juni (vet inte riktigt när i juni) blir det nog rockkväll på flytande scenen. Ååh, det skulle vara en dröm att vara med på det ju ♥ Vi har ju redan spelat en gång - och det var nog ett av det roligaste jag har varit med om. Haha, nu är jag verkligen jättetöntig som pratar om hur jag vill att det ska bli. Det kommer säkert inte att bli så här, men man kan ju alltid hoppas :)


Imorgon har jag prov i Engelska, vi får se hur det går. Förhoppningsvis så går det bra, men med tanke på att det är sånt som vi har gått igenom förut så går det nog bra ^


Nu ska jag sluta för dagen. HejdåNu blir jag.. störd

Ååårgh, nu har jag lyckats förlägga mej på USB'n till min kamera. Asså, jag blir helt störd. Jag måste bara hitta den! Har en bild som jag ska lägga över till datorn och redigera. Ååh, jag blir så irriterad på mej själv när det blir så här x)

Dagens låt.

Usch, nu skäms jag. Nu var det en hel evighet sedan jag la' upp "dagens låt" senast. Men nu (äntligen) så kommer det :) Det här är en av de (väldigt många) låtar jag verkligen älskar. Hoppas att ni gillar den ni med :)


Weezer - My name  is JonasGaah, är det någon ber än jag som älskar det där "pipljudet"? Jag vet inte vad jag ska kalla det, men det är mellan första refrengen och andra versen. Åååååh, det låter så förjävligt äckelbra, jag älskar det ♥ (haha, ja, jag beskriver någonting som äckelbra när det är riktigt bra i mina öron ;p)

Detta ska du göra för att vinna

Här kommer tävligen som jag (ganska så länge) har drömt om att ordna (Se inlägget under). Men nu till saken.

Detta är vad du ska göra om du vill vinna designen till din blogg:
För att vinna så vill jag att du skriver en kommentar till det här inlägget. Där ska det stå  vad du heter (förnamn, inte efternamn) och adressen till din blogg, övrig information är frivillig. Jag kommer sedan att lotta ut en vinnare.

Datumet då en vinnare kommer att väljas är: 18/5 - 2008.

Lycka till :)

image322


Ps. Skulle vara riktigt roligt om ni skulle kunna reklama lite om tävlingem på eran egen blogg. :) Ds.

Bloggdesign att vinna

Nu lägger jag upp en tävling här på bloggen för er som är intresserade. Det är en design som inte är allt för märkvärdig, utan helt tillräckligt :)

Så här skulle jag beskriva den:
Inte allt för "glammig", helt vardaglig med en egen glans. Flickig (egentligen är det nog fel att säga att den endast passar för tjejer) och är varm i färgerna.

image321
Klicka här för att titta lite närmare på designen.

Borta bra, men hemma (är alltid) bäst

Vad som alltid är skönt efter att man har rest bort ett tag är att komma hem och bara slappna av lite till. Har inte så mycket mer att säga än att det är riktigt härligt :}

Har inte orkat så med mycket sedan jag kom hem, så jag har sökt lite bilder. Detta är vad jag hittade:
image318image319image320

Haha :'D

Inte hemma ¨

Hejhej, sitter vid en datorn som finns vid hotellet som familjen bor vid nu. Det är verkligen jättefint här, skulle kunna stanna ett tag till än bara under helgen :p Det är ett fyr-*-igt hotell som vi har stannat vid. Är smått dödstrött, fast inte så farligt. Pratar lite med Jessica btw :}

Jag tog med mej datorn hit, fast det gick inte att ansluta till något nätverk (eller det gick, men inte så att man kunde gå in på internet). Så det blir nog bara av att titta på film på den. Jag och syster tog med oss "She's the man", den är sjukt bra :)

Imorgon ska jag nog gå runt lite i området för att fotografera lite, så det blir nog av att gå upp ganska så tidigt imorgon om jag ska hinna. Men det ska bli roligt för det är så väldigt fint här.

Oooooh, nu är det en väldigt bra låt som spelas på radion där nere (sitter på en slags balkong inomhus, precis ovanför lobbyn). Den är riktigt bra, men jag vet inte vad den heter. Så det var lite synd ^^

Nej, nu ska jag sluta för dagen, ska nog titta lite på bilddagboken nu, så hejdå (ich det blir nog godnatt också) ♥

Talang 2008

Haha, kollar på Talang 2008 nu, inte för att det var så jättemånga som var bra, men sumodsansarna ägde :D

Äventyr :}

Hej, idag så åkte musikklasserna på en liten utflykt. Vi skulle sjunga lite med kören för en annan skola, så spelade dom lite låtar för oss med deras orkester :) Efter det hela så gick vi och käkade pizza, sen blev det raka vägen till Aqua Nova :D Jag och Emma sprang runt lite här och var, medans Sanna och Carro mest åkte rutshekana tror jag ^^ Så man kan nästan säga att vi delade upp oss lite, men det blev nog bra i alla fall. :)

Ha en bra dag ! :D

Sova över hos Carro

Hej alla :)

I natt så ska jag och Sanna sova kvar hos Carro så att vi kommer upp i vanlig tid imorgon när vi ska till tåget. Musikklasserna ska åka och köra ett par låtar för en annan skola. Efter det så går vi bort till äventyrsbadet, kul skare' bli :) Ska snart börja packa mina grejer så att jag är beredd inför morgondagen.

Haha, nu kollar jag på "The Simpsons", det är himla roligt att titta på x) Men nu måste jag börja packa mina grejor, hejdå ♥

En liten film :}

Haha, jag lovar er att det här är världens tråkigaste film någonsin x)) Filmade den lite när jag hade sjukt tråkigt (var ensam hemma hos ett par vänner till familjen, så det är inte min fisk) .Hur som hellst så ligger den upplagd på youtube för er som undrar klicka här för att titta på den där ;p

Fisk

Dagens låt :)

AAR - Dirty little secret


Vad ska man säga? Jag blir i alla fall helt.. förhäxad när jag hör den här. (vvv

Filmtittare

Hej, fick sluta idag vid 14:20, så jag hann ta bussen vid 14:30 :) Egentlign brukar vi sluta vid 15:00 men våran svenskalärare skulle på möte. Så var det ingen piano heller, så gissa om jag blev glad när jag fick åka hem tidigt?


I alla fall så satte jag mej och tittade på film när jag kom hem. "She's the man" var det. Älskar det filmen assooo. Haha :p Så var jag så sjukt trött när jag kom hem (är det nu också ifs), så jag orkade inget annat än att slänga mej på soffan för att kolla på en bra film. Fick lov att ta bort min sovmorgon imorse för att kunna ha gympan (bad). Och jag är fortfarande döv i ena örat för att jag fick vatten i det imorse, fick aldrig ut det där ifrån, så jag irriterar mej väldigt på det.


Ha en bra dag! :)


Hemma igen

Hejsan hoppsan, så var man hemma igen. Riktigt skönt är det :) Har egentligen ingentign speciellt att berätta idag, så det får bli en väldigt kort berättelse om dagen. Ska nog kolla min statstik nu, om det fortfarande är bra resultat (a)

Ha det så bra! :)

Ny desiignat

Så var det ny design här på bloggen igen. Tyckte att det behövdes något lite mer somrigt nu till våren :)

Nytt på huvudet ;}

Ååh, öntligen så har jag klippt mej igen. Det behövdes verkligen kan jag säga, var långhårig som en gris (inte för att grisar är så länghåriga då men,, ordet gris lät bra :'D). Nu känns det riktigt, riktigt bra - luftigt och sånt. Så är det lättare att forma det också. Vad ska jag säga? Hmm, jag nöjer mej med ett vanligt: Nöjd, nöjd, nöjd :D

Nu ska jag kolla på lite andra bloggar, hejsvejs.

R.I.P Engla

Den 42 åriga mannen har erkänt att det var han som dödade den 10 åriga flickan, Engla. Förmodligen så har hon blivit strypt till döds (han ska tydligen ha gjort det med alla), och lämnad i skogen. Det är väldigt svårt att föreställa sej den lilla flickan ligga där, alldeles kall och livet borttaget från henne. Det är även väldigt svårt att förstå sej på han som dödade henne, varför just henne? Vad var det han tänkte med? Det kommer man säkert aldrig att få reda på. Usch, det är väldigt ledsammt att tänka på detta. Man kan inte göra någonting åt det nu. Så förmodligen är det nog bäst att fortsätta att leva sitt liv, men att samtidigt sjänka en tanke.

Statstikens gångar

Tittade nyss igenom statstiken, och jag blev riktigt glad :) Idag har jag nämligen haft fler besökare än vad jag har haft tidigare. Och här syns det väldigt bra att jag bara är en småbloggare också. Med cirka 5-6 läsare om dagen (precis när jag började blogga så var det metydligt mindre än så. 0-2 läsare om dagen). Så 32 besökare känns som ett väldigt stort lyft för mej :)

Vill bara påpeka en sak :p Kommentera lite mer - allt som allt. Bra saker, dåliga saker. Berätta om vad du tycker är dåligt på min blogg, och vad som du skulle vilja läsa mer om. Vad vill du att det ska finnas lite mer av? Tävlingar? Mode? Musik? Jag välkomnar alla kommentarer med ett leénde för er som undrar x)

image315

Design till Jonna

Gjorde nyss en design till Jonna. Ni kan nog snart se den på hennes blogg. Lägger upp en bild på den här också :)

image314


Söndag eftermiddag

Hejsan svejsan :)
Nu så var det söndag igen, och imorgon blir det skola igen. För min del så skulle det vara skönt att få vara hemma någon dag till (a). Fast vi får sluta en timme tidigare imorgon, gympan blir överhoppad och ditlagd på onsdag istället - vi har bad då. Fast på morgonen, så min sovmorgon tas bort. Sen blir det bad igen på fredag när alla tre musikklasserna ska åka och spela lite (fast det blir nog mest kör om jag jag har fattat rätt). När det är klart så ska vi knalla bort till äventyrsbadet. Det blir nog rätt kul skulle jag tro :}


Just nu kan man inte direkt säga att jag är på världens bästa hummör, mitt internet krånglar som in i.. jag vet inte vad. Riktigt segt kan det vara emellanåt, och ibland är det som vanligt. Vi får se om det blir bättre snart.


Jag funderar på att göra om designen också, men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Några ideér? Någon?


Godmorgon :)

Nu vaknade jag för inte så länge sedan. Stina (hunden) sov inne hos mej inatt, så jag är ganska trött nu. Hon är vanvid att sova inne vid Mamma och Pappa, så hon gnydde ganska mycket under natten. Men jag ger inte upp! Jag ska försöka vänja henne vid att sova i mitt rum. :p Men faktiskt så lät hon inte hela natten, hon somnade i min säng ett tag, men sen blev det nog lite för varmt för henne. Det var senare mot morgonen (3,4,5,6) som hon började gråta. Vid 6-tiden gick jag ner med henne i köket, tydligen så hade hon sovit ut då. Ajja, den hunden är för gullig i alla fall :) <3

Det blev ingen träning idag, vilket faktiskt var ganska skönt eftersom att jag var väldigt trött imorse (vaknade runt 8, då jag brukar bli väckt på söndagar). Japp, men nu ska jag ner och äta frukost, hejsvejs.

God natt (v

Nu går jag och lägger mej. Om det är som vanligt så ska jag på träning i morgon bitti, så jag måste sova så att jag orkar upp vid 8-tiden imorgon. Usch, jag skulle vilja sova mycket längre än så, men det är skönt att komma igång med simningen igen. Nu var det ett tag sedan jag var där sedan sist, så jag börjar längta tillbaka. Det blev ju så konstigt när jag blev sjuk förut, jag missade en massa träningar. Så när jag kom tillbaka igen så hade jag fått ganska mycket nedsatt kondis. Eller jag orkade väl, men jag var betydligt segare än förut -.-' Jaja, så fort jag kommer igång igen så blir det nog bra :)


Senaste gången jag var där så var det en ny tränare som inte jag har haft förut (men hon hade tydligen varit där ett tag). Och jag suger verkligen på vanligt bröstsim (så som man egentligen ska simma), så det gick ju väldigt segt för mej (och syster). Så dom som var före hann ju börja på ett andra varv innan vi hade gjort klart vårat första. Så  när vi var framme sa tränaren ngt som: Nu får ni skynda er så att ni inte kommer efter så mycket.  Och hon sa det inte direkt på det bästa sättet, det lät nämligen ganska spydigt, som att "fan vad kassa ni är, skynda så att jag inte behöver skämmas!". Lix, jag hade varit sjuk i 2 veckor, man ska ju inte direkt förvänta sej att vi är mästare direkt efter att ha varit nedsmittade. Nu till saken: Hon gjorde inget vidare första intryck på mej.


Och redan så är halva helgen över, lördagen gick ganska fort, kanske för att jag sov ganska länge. Det är nog nästan bäst om jag ser upp med det. Det är så himla trist att missa halva dagen. "Carpe Diem", det är någonting som man borde leva efter, "Fånga dagen" som det betyder.


Nej, nu är det jag som går bums i säng, ska bara ner och titta vad resten av familjen gör först.


Ha det så bra! - Godnatt ♥

Sökord: Diamanter

Haha, ibland blir det just sp här x) Att jag går in på google och söker bilder, idag blev sökordet "diamanter". Vadå ha en vilja-ha-känsla? :p Jag känner mej som ett litet barn som bara vill ha allt som glittrar, för till fället. Haha, ska nog snart gå och lägga mej i alla fall. 

Nej, nu har jag bestämt att inte lägga upp så mycket bilder på ett tag, känner att det har blivit lite för mycket på senaste tiden.

image306image307
image309image308image310

Vill du ha fler läsare till din blogg?

Hittade nyss den här sidan för dej som vill ha fler läsare på din blogg. Det är på mer-trafik som jag har hittat till. Klicka här för att bli medlem. Det är helt gratis att bli medlem och dessutom får du fler läsare till bloggen. Jag kan lova att du får fler besökare! :)

Genom att besöka andra bloggar/hemsidor så besöker någon annan din egen blogg. Helkul :]

image305


Förvirring

Nu har jag varit borta i ungefär tre timmar. Gick över till Mormor och Morfar ett tag. Hela familjen var nämligen bortbjuden på lunch, och där var även lite kusiner (2 stycken). Först trode jag att jag skulle hjälpa Pappa att ta bort grenar från gården, men det behövdes tydligen inte. Så vid 14-tiden traskade alla tre (Lillasyster hade gått tidigare) över till morföräldrarna.

Och så blev jag bara så irriterad just nu, men jag vet inte riktigt varför. Hmm.. Jag tar nog en lite stund för mej själv för att tänka lite på varför jag är så irriterad.

Just ja, jag satte upp en poster i min garderob idag också (det är inte detta som min irritation tänder till på :p). Kollade igenom alla mina FRIDA-tidningar. Men jag hittade inte direkt någon som jag blev direkt kär i, så det blev en på Tokio Hotel. Fast det gör ju ingenting för mej eftersom att dom är riktigt bra :)

fifibags.se

fifibags brukar dom ha lite roliga väskor med olika mönster på osv. Hittade ett par väskor idag när jag förde blicken över sidan :)

image300

Här kommer det ett par sminkväskor nu:
image301image302image303image304
Erkänn att dom är väldigt gulliga ;)


Dagens film

Haha, det första jag tänkte när jag såg den här var nog: "Vafan?!"

{Musikbild}

Hade ingen vidare rubrik, men jag kom inte på någonting bättre. Och jag kan inte direkt säga att bilden är så märkvärdig heller. Haha, så kan det vara ibland :)

image299

Musikmorgon

Tjabbalaj! {Haha, ett av mina puckade ord ;)}
Måste säga att det är riktigt skönt att vara ledig lite. Två dagar är ju inte så mycket, men det räcker faktiskt. Nu är det inte så väldigt långt kvar till sommarlovet heller - jag verkligen längtar! :'D

Under morgonen har jag lyssnat en hel del på musik. Fast bara en och samma låt i sträck, det går bara inte att beskriva hur bra den är.

Jag funderar på om jag ska fota lite idag, nu var det ett tag sedan jag var ute och fotograferade faktiskt. Fast måste radera lite bilder ur kameran först. Sådär, nu är bilderna på datorn, ska skicka dom till Carro sen (det var nämligen hon som tog bilderna :p).

image298

Talang 2008

Haha, kollar på Talang 2008 - vadå älska "ballongmannen"?! :'D x) Haha, han ägde ju sönder ;p Och sen den rätt så unga killen som sjöng, guuuuud!!!!! Det var så jävla fucking vackert, nästan så att man börjar gråta ju ♥♥♥ KÄRLEK PÅ HONOM ♥♥♥ Och det sjukt supersöt är han ju också :} Och trollkarlen var ju så himla BÄST! :'D "kolla,kolla,kolla! Här har jag tre rep, fast egentligen har jag bara två rep. För om du ser här så är den här lite längre än den du har. Och nu fick du en lite kortare. Och kolla - inga apploder!" Haha, jag fattade ingenting x)

Ensam

Nu blev jag ensam igen. Linn åkite för en liten stund sedan och Mikaela är nog och hjälper Pappa att handla. Jag har ingenting speciellt att berätta idag. Det blir nog en hel del surfande bara.

Jag vet vad jag ska göra :D Ska nog göra en figur på Meez.com :D Haha, det är sjukt kul ;)

En trött Elinor

Hejhej.
Idag är jag verkligen jättetrött kan jag lova. Om jag inte skulle vara med Linn idag så hade jag nog gått och lagt mej vid det här laget ;p Har gjort lite grejt i photoshop idag i alla fall :) Jag kommer aldrig att tröttna på det programmet - I love it! ♥♥♥

image296

image297
Den sista är inte direkt en av dom bilderna som jag har blivit som mest nöjd med, men den får duga helt enkelt.

Meez.com

Det här är verkligen en himla rolig sida om man har lite småtråkigt kolla in den vettja :)
www.meez.com

Meez 3D avatar avatars games

Världens bästa syster

Nu är det bevisat! Att jag har världens gulligaste lillasyster :) Jag skällde på henne för ett tag sedan (var jéffligt trött när jag kom hem). Så gick hon ner på nedervåningen ett tag, när hon kommer upp frågar jag henne vad hon har gjort. "Jag har bakat" Säger hon. Så kommer hon med två fat med choklad bollar på, vaddå super gulligt liksom? :D

Dansuppvisning vid franskasalen

Hejsan hoppsan, idag så hade jag prov om Franska revolutionen. Har inte så mycket mer att berätta om det än att jag hade prov. Hade min sånglektion idag, det är himla kul alltså :) Skulle ta med en egen låt idag (inte en som jag har skrivit utan en som jag tycker om). Tog med mej Simple Plan låten: Welcome to my life.

Haha, det var så roligt idag innan jag och Sanna skulle gå in på franskan, för killarna i franska klassen stog och dansade typ x) ahah, det såg så himla. Det går faktiskt inte att beskriva :'D (det var dock inte alla som dansade, utan det var 2 kanske :p)

Godnatt*

Nu ska jag gå och lägga mej, så ska inte skriva så mycket. Fixade lite nytt nagellack idag (frans målning fast med blått i stället för vitt). Så gjorde jag franskan idag istället för att göra den på studierna, då ska jag göra klart min ritning över våran no-sal. Hmm.. så ska jag träna till provet.

Så har jag sång imorgon också :) ska ta med mej en låt. Jag tror att jag tar Welcome to my life med Simple Plan. Fast jag vet inte riktigt.

Godnatt ♥

Imorgon blir det prov

Jahppsan, så var vi igång igen med ett nytt inlägg. Imorgon så har jag prov i so. Franska revolutionen. Jag tror nog att det kommer att gå ganska bra, jag hoppas på att jag bli godkänd, men vem vet, jag kanske får omprov. Hoppas på det bästa i alla fall :) Vill ni ha lite "redivisning"? haha ;p


Det hela började 14 juli år 1789. Då stormades bastiljen. Samhället var uppbygt av 3 så kallade stånd (x}). 1:a, 2:a 3:e. Det 1:a bestod av adeln, 2:a av präster och 3:e av det övriga folket, dvs bönder, advokater mm. Det 3:e stånget bestod av 98% av hela Frankrikes befolkning. Högs upp satt kungen och bestämde allting.


Haha, det får duga, önska mej lycka till på provet *hoppas på bra resultat*


En hund i snön ! :)

Hittade en bild på Stina från i vintras, fast jag redigerade den idag. Hon verkligen älskar snö - blir som galen :} men det är riktigt roligt att kolla på när hon får ett sånt ryck. Hon springer runt, rullar sig och äter snö och har sej. Hah, det är för gulligt ibland också ;)

image295

Min otursdag

Idag skulle man kunna säga att det var min otursdag. Min sko gick sönder (första dagen som jag använde den efter att den varit på lagning). Så vaknade jag en timme tidigare ön vad jag skulle, var jéfflans torr om nagelbanden (det riktigt sved :'/), fast det blev bra efter en kort behandling med lite handkräm :) Det började snöa idag, och jag frös som in i bomben när jag väntade på bussen. Och jag hade pianolektion (jag har världens tråkigaste lärare kan jag lova).

Men nu pratar vi om lite bra saker istället :)
Jag fick följa med Carro hem efter skolan i stället för att sitta och vänta alldeles ensam vid busshållsplatsen. Jag höll på att böja skratta när det var en som gick förbi när Carro tog kort på mitt öga, så kikade han på kortet när hon kollade på det själv x) haha, det såg himla kul ut! för han sträckte på sej så där konstigt x) Vi fick sluta en halvtimme tidigare idag.. Och.. Sen tror jag inte att det var någonting mer för dagen :)

Imorgon har jag både prov och muntlig redovisning. Provet har v i i SO, det är Franska revolutionen vi har läst om. Så har vi att redovisa våra diagram i matten. Jag och Sanna gick och frågade folk om hur de lyssnar på musik. Dvs: om man lyssnar på radio eller tv:n kanske, eller om man lyssnar på musik på datorn. Vi hade lite olika svarsalternativ :)

Och nu till det sista :D Stora con-fucking-grattulationer till fontmannen i My Chemical Romance; Gerard Way som fyller 31 idag :D Även om jag vet att han inte kommer att se detta så kan det vara bra att påminna andra att han fyller år :) Grattisgrattis :D

Ett inlägg om ingenting

image292
Ärligt talat,
så har jag alltid varit lite rädd för dig.
Helt utan att säga det.
Ärligt talat,
så var jag för rädd för att säga det till dig.

haha, looka på denna x) -->image293image293image293image293image293

Dikt

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev en dikt, men idag kom jag (för första gången på länge) på en början och den förtsatte i en lite längre version sen.

Vad tror du skulle hända?

Jag sitter med mitt lillfinger mot pulsen på halsen,
känner hur det bultar.
Vad tror du skulle hända om jag trycker på den?
Skulle det göra ont?
Skulle den gå sönder?
Ingenting av detta tar jag reda på.
Jag är för rädd,
är för rädd för att ta reda på det.
I mina marfrömmar ser jag hur blodet rinner,
men vart tar det vägen?
Ingenting av detta tar jag reda på,
jag är för rädd,
riktigt rädd för att se sanningen.
Just ja, pulsen.
Den bultar fortfarande.
Skickar runt mitt blod.
Vad tror du skulle hända om jag aldrig träffat dig?
Skulle jag må bättre då?
Skulle jag vara glad?
Ingenting av detta vet jag.


Självklart är det inte personligt skrivet, utan texten bara.. kom till mej :p
copyright, tack - även om den inte blev så bra ^

Forever21.com - det kallas kärlek gott folk ;p

Som vanligt så tittar jag på kläder, detta är vad jag hittade idag hos Forever21.com
image290image289image291

En galen idé bara.

Fick just en galen idé - att skapa en slags "kompisblogg" med ett par vänner. Så kan man bestämma om vem/vilka som bloggar en viss dag. Eller att det bara är att skriva lite då och då. Det tror jag skulle kunna bli ganska roligt faktiskt :)

Någon mer än jag som har tänkt på detta förut, eller helt enkelt tycker som jag att det skulle kunna vara roligt?

Design åt Sanna :)

Nu har jag gjort klart designen till Sanna, vi får se vad hon tycker om den. Har typ ingen inspiration alls för tillfället -.-' Kommer säkert få massa klagomål av henne om vad som ska ändras ^ haha, men det är ju bara bra, för då får hon som hon vill ha :) Klicka här för att se designen. Som sagt - jag har lite dålig fantasi just nu.

Just nu så lyssnar jag på en urhärlig Tokio Hotel-låt <33 1000 oceans (den finns precis här under för er som vill lyssna på den)

Dagens låt

Tokio Hotel - 1000 oceans

Ny design

Jag måste verkligen vara väldigt trökig med mina nya designers som kommer jämt och ständigt. Men det blir ju så, när jag får tråkigt kan jag börja på ett nytt projekt, så blir jag kanske nöjd med det, tittar tillbaka på det gamla och kommer fram till att det nya var bättre. Så nu har det varit så.

Kommentera gärna om vad ni tycker om den :) Blir inte allt sur eller ledsen om ni inte gillar min smak. Alla tycker olika och smaken är som baken ^

Ha det bra :*

Vollyboll :)

Idag så var det vollyboll turnering :9 Himla kul var det, vårat lag (som hette 7c2) kom på 3:e plats, så det var ju bra :) Vi var utklädda till troll, men vanninget pris för våran utklädning. Det var ett lag som var utklädda till strandpersoner (vet inte vad jag ska kalla det x]) som vann den tävlingen - så grattis på er :) I "mitt" lag - kanske borde säga Carros lag eftersom att det var hon som var lagkapten - så var vi:
¤Emma
¤Sanna
¤Carro
¤Jag
¤Ronja/Yasmin
¤Marcus
Tog en hel del bilder också, lägger upp några :)

image283image284image285image286

Detta var inte allt, det är en hel del mer, klicka dej in här för att se alla bilder. Men kom i håg att du måste vara inloggad för att kunna se bilderna (jag pratar om bilddagboken.se nu)

Ordninggjord och klar för att åka

Om ungefär en halv timme så ska hela familjen packas in i bilen för att åka så att vi kommer i tid. Vi ska gratta min (ingifta) moster som fyller år idag. Det blir säkert en hel del kusiner där också (små kusiner, jag är äldst bland kusinerna på mammas sida). Jag gjorde mej nyss iordning, så jag är klar för att åka.


Ge mej detta så får du en puss :}

Haha, lite smått skratt på rubriken, tycker själv att den blev smått konstig^ men i alla fall. Nu har jag hittat en hel del "grejor" som jag önskar mej :p Och det är ju svårt att få nog när det kommer nytt hela tiden, så blir man förälskad i det också. I alla fall så har jag tittat en hel del på Delias, och det är ju inte bara så jättelite man hittar där: Linnen, Kjolar, Jeans, Tunikor, Tee's, Klänningar och mkt, mkt mer.

image275image276image277image278image279image280image281image282

Nu längtar jag otroligt mycket till sommaren, efter det sköna vädret och alla färgglada kläder :) Mmm.. och allt detta skulle jag gärna ha i min garderob ;D

Skor från delias.com

Tittade runt lite på delias.com och hittade lite skor. :)
image273
Pris: $34

image274
Pris: $48


Godmorgon :)

Nu vaknade jag för ungefär ½ timme sedan, så har inte hunnit med så mycket än. Eller jag gjorde klart projektet som jag påbörjade igår. Jag hade världens "kli" i fingrararna efter att få pyssla ihop någonting. Så jag letade reda på en gamal tröja som jag kunde klippa i, tog frram lite garn och stoppning. Det hela resulterade i en liten teddy-historia, fast den blev ganska ful kan jag lova. :)

Lägger upp en bild sen. Hittar inte kameran, den ligger säkert på nedervåningen någonstans.


Nattens låt ^

Weezer - My name is Jonas

Godnatt på bloggen

Nu går jag och lägger mej, jag är verkligen jätte trött nu, jag skriver fel hela, hela tiden. Så vi hörs imorgon :) På eftermiddagen så ska familjen åka och gratta min (ingifta) moster som fyller år.

Hörde att det var en flicka som hade sörsvunnit idag också :s Usch, och det var liksom inte så sent på eftermiddagen som hon försvann. Hon hade varit på fotbollsträning, och efter den så hade hon cyklat hemåt, men kom aldrig hem. Hennes cykel hade man hittat senare i typ ett dike :s Usch, det är så fruktansvärt otäkt, det går verkligen inte att känslan man har. Så blir man så rädd själv. Och man tycker så fruktansvärt mycket synd om henne. Nej, vi lämnar det här ämnet, jag blir bara ledsen över att tänka på det.

Nu var det ett tag sedan jag la' upp dagens låt, så det kommer nog i morgon. :) Har haft lite torka, så har inte kommit på någon bra låt att lägga upp, men nu har jag en :)

image251image251image251image251image251

Ny header var det här :)

Tröttnade ur på den förra headern, så jag gjorde en ny. Ni får säga precis vad ni vill, men jag är faktiskt nöjd med den. Tänkte skriva "en brutta bland träden", men jag valde att ha kvar det förra ("things will make you go mm..") eftersom att jag inte är någon skogsmes :)

Photoshoppat

image267

Dagens outfit

image265

image266

Leggings: Gina Tricot tror jag (köpte dem för ca 1½ år sedan)
Svart tunika: H&M
Skor: H&M
Kortärmad hoodie: Gina Tricot.

Signerat stuff :3

Fick biljetten signerad igår ju :) efter en stund så tänkte Jonna gå och köpa en singel, så jag bad henne att köpa en samtidigt eftersom att det var så mycket folk i kön. Även den blev signerad sen :)

Och Jonna, du ska få bensinpengarna av mej när vi träffas, glömde ju att ge dej dom igår. Förmodligen så var jag så trött så att inte hjärnan fungerade som den skulle x) Somnade typ direkt när jag kom hem.

image263

image264
Posing med min biljett :} Fuckad bild, javet :D

Igår-längta-tillbaka-känsla

Uuusch, kan säga att man idag längtar tillbaka till konserten (med Timo Räisänen) otroligt mycket, och det känns som att gårdagen aldrig inträffade. Som en dröm känns det. Allt är förbi, och det enda man har kvar är sina minnen och autograferna. Och minnet från kramen ^ Haha, det var så sjukt himla bra, jag vill bara att det ska vara om och om igen. Det var så härligt med den höga musiken (men jag trode att jag hade fått tinnitus nör jag kom hem och skulle lägga mej :s). Och själv var ju så himla bra på scen också. Nej, det här går bara inte att beskriva :) För-bandet som spelade hette i alla fall Good looking trash, även dom var sjukt bra. Tyvärr så fick jag ine så bra bilder (tog med mobilen -.-') För Jonna hade läst från biljetten att man inte fick ha kamera, men det var ju en hel hög med folk som hade kameror med sej när vi väl var där inne (jag lämnade min i jackan). Så det var lite tråkigt egentligen, men Tilde skulle skicka lite bilder från hennes mobilkamera (som är hundra gånger bättre än min) över msn. Efter konserten så ringde Jonna efter sin mamma, och under tiden vi väntade så gick vi ut. När vi står och väntar så kommer trummisen och basisten gående, så det blev lite fotning med dom ;)

Första myggan för året

Alldeles nyss så fick jag klappa till årets första mygga. Jag tycker verkligen inte om dem, men de hör ändå till sommaren. Och knott är ännu värre som kryper under kläderna och biter en :s Och inte direkt skönt är det ju heller x)

Ska nog snart gå och börja göra mej iordning för att kunna åka iväg :) Det ska bli så himla roligt :D Vid det här laget kan nog ingen ha missat om vem vi ska se ;p I alla fall så är det Timo Räisinen. Ska gå med Sanna, Jonna och Tilde. Vi får skjuts av Jonna's mam - både dit och hem.

Btw så har jag inte tröttnat på skivorna som kom i onsdags, lyssnar på I brought you my bullets, you brought me your love. Jag kan nog säga så här; att första albumet är riktigt bra, det 2:a är ännu bättre och 3:e är bäst hittils tror jag, så när det 4:e kommer ut så kan jag nog inte tänka mej hur bra det kommer att vara :D För jag kan nog inte direkt säga att det finns någon låt som jag inte tycker om med My Chemical Romance, utan alla låtar är bra på sitt sätt. Ajja, Jag längtar till det 4:e ;)

Nu blev det mycket musikprat.. Men what a hell, det får vara så, har känt mej lite musikberoende hela dagen (har nämligen bara lyssnat på musik idag sedan jag kom hem), så det är nog inte mer än passande att jag har lite tänkande om musik. Haha, blah, blah, blah - musik, musik, musik x) Jag tror att jag är klar med det ämnet nu >_<

Än en gång, jag hatar knott och mygg ;}

Och jag längtar sjukligt till ikväll :D

-

image262

Jag har verkligen jätte tråkigt just, lyssnar på väldigt bra musik ;) men jag har ändå tråkigt. Mikaela kom nyss hem också. Hon undrade vart jag skulle ikväll, så jag sa att jag skulle på konsert.

Just ja! Nu kom jag på vad jag skulle berätta, i helgen var jag hemma vid Tilde och sov över där med Sanna och Jonna också. Så då hade vi poppat popcorn, och till popcornen hade vi salt. Så här var det:

*Jag läser på saltkaret*
Jag: Made in Taiwan..
Tilde: Är inte ***** också det?


Haha, det var sjukt kul :'D

Fotning med hunden

Fotade lite med Korveiih igår, men redigerade inte bilderna förän idag. Lägger upp dom här. :) Fast det får bli miniatyr bilder ^
    

I kväll händer det :D

4 April

Så äntligen var dagen framme. Nu har vi väntat ett tag för att få kolla på Timo Räisinen, men nu behöver vi inte vänta så mycket längre. Och det här blir även första gången som jag går på en (så kallad) riktig konsert. Har gått på lite lokalspelningar förut då det bara var med band från kommunen. Så har det varit lite sångtävlignar också. Men nu - idag - blir det konsert ;)

Hare så bra, bilder kommer förmodligen imorgon (om jag inte glömmer kameran hemma).

Godnatt från mej

Godnatt, nu går jag och lägger mej. Snart är även denna vecka slut, det går så himla fort käns det som ju :o Som idag; Torsdagen är min värsta dag på hela veckan, men ändå har den gått relatift snabbt. I början av 7:an kändes det väldigt tungt, men man har ju vant sej nu. Så för mej gör det inte så mycket att vi har den långa dagen ;p Jag är nog mer emot Fredagen, då har vi bara två lektioner under dagen. Vilket kan kännas skönt ibland, men det är ju så kort tid man är i skolan under dagen, så det är nästan ingen idé att åka dit.

Nej, nu ska jag gå och lägga mej - godnatt, vi hörs imorgon. ♥

Varm choklad? (a)

image259
Oooh, nu blev jag riktigt sugen på lite varm choklad med grädde i. Jag tror att jag ska gå ner och titta om vi har lite pulver :p Det var jätte länge sedan jag fick i mej lite varm choklad, så det är nog på tiden nu, haha. Nej, ska inte sitta här och fresta mej själv. Måste ju gå ner och kolla i skafferiet, hejsan svejsan så länge. :)


Btw, så är jag fortfarande otroligt glad för att mina skivor kom igår ^^ Har bara lyssnat på dom idag :}


Och längtar så in i bomben till imorgon! Timo Räisinen blir det av att lyssna på juu :) Med Jonna, Tilde och Sanna. *Längtar'längtar'längtar*


Nu ska jag kolla om vi har någon choklaad hemma. ;)

"Peace-smycken" mm.

Jag är nästan helt säker på att det är flera än jag som har fallit för det litte peace-märket. Det tilltalar mej helt enkelt, i alla fall så har jag nu hittat lite sånt. Det kommer en hel del annat också, men det är i första hand peace-tema som läggs upp. :) Allt är hittat på Kyssjohanna för dej som undrar. ;}

image254

image255

image256

Här kommer det övriga:
image257
Den här var himla gullig, s den får en plats här på bloggen :)

image258
Måste bara säga att den här är lite rolig, inte för att jag blev riktigtriktigt förälskad i det, men det var roligt ^

Fruktsmycken från kyssjohanna.se

Så var jag igång med mitt surfande igen. Den här gången hittade jag jag två halsband från Kyssjohanna.

image252image253
Haha, den andra bilden blev lite liten i jämförelse med jordgubben ;p


Ahah B')

Hittade den här bilden bland mina bilder x)

image251
Hahahah, jag vet inte hur det är med er,
men jag kan inte få nog av den i alla fall x))image251image251image251
Kolla, Linedance ! :'D

Ledig för dagen :)

Idag gjorde jag mina lägor när jag kom hem. Vilket var väldigt skönt, för nu behöver jag inte göra dom ikväll när jag är trött :) Så man kan söga att jag är helt ledig. Just n lyssnar jag på musik. För omväxlings skull så lyssnar jag på sterion. Världens bästa band kan jag lova att det är också ;) My Chemical Romance. "I'm noot okey, I'm not okeeey" Det är det som kallas kärlek. Men ajja, självklart finns det oändligt mycket bra låtar med dom.

Imorgon ska jag gå på konsert med Tilde, Sanna och Jonna. Kulkul :) . Det är Timo Räisinen (hans efternamn är kompliserat :s). Och enligt Erika vad han urkass, men det är en annan historia.


Dagens låt

Blink 182 - First date

Mina älskade CD-skivor

Yes'yes'yes, idag när jag kom hem så hade äntligen mina skivor kommit :D Så just nu så sitter jag och lyssnar på musik ;)


Dessa skivor är det jag har köpt:

I brought you my bullets, you brought me your love
Three cheersfor sweet revenge


My Chemical Romance's två första album. Hade ju redan det 3:e, så det behövde jag inte beställa :)
Gosh, just nu är det mycket kärlek här inne i mitt rum


En färgglad typ :>

Gjorde en bild i photoshop nyss, den är så otroligt ful så att det inte är sant. x))

image249


Så här såg den ut innan jag satte den på bakgrunden ;} Inte för att den var så mkt finare från början x) Ska nog snart gå och lägga mej, btw. Det börjar svida lite i ögonen efter att jag gråtit så mycket, dessutom är jag trött också.

Sadness

Okej, nu är det faktiskt jag som känner mej ledsen. Har gråtit så in i bomben, allt smink åkte av. Tänker inte gå in på detaljer - om varför jag är ledsen, det vill säga. Det är ju egentligen en ganska fånig sak, så jag står över att dela med mej av detta till världen.

Egentligen borde jag gå och lägga mej, men jag är fortfarande sur över vad som hände. Så nu tänker jag sitta uppe vid datorn ett tag. Jag skulle ändå så inte klara av att somna nu i alla fall.

Imorgon har jag sovmorgon också - Gud vad skönt. Även om det bara är en timme x-tra som jag får. Så är det bara 4 lektioner som vi har också. Sen har jag pianolektion efter skolan.

På gympan idag så hade vi bad, självklart så packade jag ner mina vanliga gympakläder. Hade helt glömt bort att vi skulle ha simning. Iida hade också glömt, och Sanna ville inte simma i det blå. Så vi gick ut och spelade lite fotboll i det otroligt varma och sköna vårvädret. Nu så ska jag kolla lite modebloggar. Hejdå

4 April - Konsert ;>

Nu börjar det faktiskt närma sej med stormsteg. På fredag ska jag, Tilde, Sanna och Jonna gå på konsert, det är Timo Räisinen som vi ska lyssna på :) Kulkul :D

Sura bussförare = hatobjekt

Idag när jag skulle gå av bussen för att gå hem så var det en väldigt grinig förare. Jag satt nämligen väldigt långt fram i bussen, och när jag skulle gå av så tänkte jag att jag skulle kunna gå av fram - istället för att gå hela vägen bak. Så när jag står där framme så sitter han bara och väntar på att jag ska gå bak, men säger ingenting.

"U-ursäkta" säger jag som är lite försiktig av mej.
"Det är öppet där bak!" Säger han bara.

Jag menar, hur svårt kan det egentligen vara att släppa ut en person? Det skulle gå mycket snabbare om han hade öppnat dörren där fram istället för att låta mej gå över hela bussen efter att ha stått där fram en stund. Och att sedan snäsa på ett sådan otrevligt sätt som han gjorde gjorde inte direkt saken bättre. Nej, nu hatar jag rikitigt att åka buss. Om det bara ska vara otrevliga förare som hela tiden är arga så går jag heldre 17 km för att komma till skolan.

Vad är det för fel på dom lixx? Alla är alltid sura, låt dom gå på hundläger så att dom lär sej hur man borde bete sej bland folk.

image247
Jag tror jag blir galen

Äntligen <3

Äntligen så går det att logga in på bloggen igen. Kärlek typ. <3

Just nu så håller jag på att vänta på att mitt nagellack ska torka så att jag kan fortsätta. Ska fixa frans manekyr, men inte med vitt längst ut, utan det är svart ;) Vi får se hur det blir :)

RSS 2.0