Bloggkoll

Har sett denna film ett par gånger nu, och jag är lika kär i den varje gång jag ser den. För är den inte väldigt gullig? ^^

Pop och rockkväll

Hejhej bloggen :)
Ikväll så är det pop och rockkväll här i närheten. Ska bli roligt ;) Ska gå på det med Jonna, så kanske mina 4männingar vill följa med också? jag ska höra med dem i alla fall :)

Bild i repris


Bilderna från igår

Hola bloggen :)
Igår berättade jag att jag varit ute på promenad i skogen med Mamma och att jag tog lite bilder då. I alla fall, här kommer bilderna från den dagen :)

Dagens outfit

Hmm.. aa, idag fick det bli lite "dagens outfit". Brukar ju nästan aldrig ha det.. men idag så :)

Ribbat Linne: MQ
Kjol: Ullared (köpt för två år sedan ungefär)
Tights: Gina Tricot (inhandlat för ett antal år sedan)

Godnatt och Godmorgon

Jappsan dappsan :d
Nu är det nog tillfälle att säga både godnatt och gormorgon. Till er som ska gå och lägga er, och till er som inte tänker sova alls inatt :p Jag funderar i alla fall på att gå och zzzzz:a lite.

Har varit på promenad med Mamma i skogen idag, så jag blev ganska trött efter det, så jag går och lägger mig snart. Men tog lite bilder i alla fall :) Kanske lägger upp några, helt oredigerade bilder, imorgon (egentligen idag). Vi får se :) ...

I'm in love

Vet ni vad? Jag är kär... men inte i en person! Jag är kär i den här kameran. En Canon EOS 400D är det.. och heelt underbar ;)

Naturbilder - rosor

Haha, nu fick jag till rubriken va? Alltså, jag lyckades få rubriken att låta 'gaaanska' nördig va? x) Men jag har varit ute och fotat lite rosor idag :)


Hur ser det ut för dig?

Nu, gott folk, tänkte jag fråga er om hur själva rubriken ser ut för er på min blogg. På min dator har jag ett typsnitt som är skrivstils-aktigt, så jag tänkte fråga om det syns på eran dator eller om det ser ut som att rubriken har "Times New Roman" som typsnitt?

Det är så här det ser ut på min dator, och det är så det ska vara, men det är ju inte alla datorer som har samma typsnitt nedladdade till datorn.

 Så här ser det ut för dig som inte har det typsnittet, som jag har använt mig av, i datorn.

Så hur ser det ut för dig på din dator?

Bilderna från övernattningen

Här kommer bilderna från övernattningen i fredags/lördags. Kul var det i alla fall, och vem vet, det kanske blir av att göra detta igen nästa år? :}




Oh my God

Hejsan bloggen :)
Nu sitter jag här igen, och det enda jag har i tankarna är "Oh mu God".. av någon konstig anledning - för det har inte hänt något speciellt för mig x) Sitter och läser igenom mitt horoskop och ska snart börja dammsuga i vardagsrummet.

Hemma igen

Hejsan bloggen :)
Nu är jag hemma igen, och slut :p Sov 2 timmar på morgonen, annars var jag vaken hela natten med alla andra ^^ Vi kollade på lite skräckis - "The ring" och "The ring 2". Det var roligt i alla fall :D

Kommer nog lite bilder senare, fick inte så mycket bra bilder om man säger så ^^ Så vi får se :)

Snart bär det av

Ja, snart bär det av för att åka och hämta nyckeln med Jonna. Vi ska hämta den lite tidigare så att det inte behöver stå folk och vänta på att vi ska komma och släppa in dem. Aa, idag är det övernattningskvällen, jag ska åka redan klockan 12 för att möta styrelsen så att vi kan börja göra iordning i lugn och ro.

Sen så kommer ni inte höra så mycket mer av mig förens imorgon kväll (om inte på söndag). Så det kommer bli ganska lugnt här ett tag nu.

Hoppas att ni får en trevlig dag i alla fall :)

Var kommer det roliga?

Hej bloggen.
Var nyss inne på en annan blogg, och det är väl inget speciellt med det. Ellerhur? Men i detta fall är det ingen vanlig blogg, utan det är en person som skapat en blogg, och sedan skriver massa vitsar om lilla Engla. Ni vet hon som blev mördad nu iår? Och det är ju inte ens roligt? Så vart kommer det roliga in med att en liten flicka, som hade hela sitt liv framför sig, blev mördad? Jag ser faktiskt inget roligt i det hela. Jag blev faktiskt arg och ledsen av att läsa det här.

Och att en person som väljer att skriva av detta som skämt, "om en flicka som råkar heter Engla", och att "skämten inte är rellaterade till en riktig händelse, och påminner det om en händelse så är det bara en slump" det låter ju bara dumt egetligen.

Att visa er sidan nu skulle bara vara dumt, så jag tänker inte lägga ut adressen till bloggen. Att någon här i Sverige bara sett denna tragedi som ett stort skämt.. Det förvånar mig faktiskt.

Godnatt

Nej, nu tror jag att jag ska börja dra mig tillbaka. Ska upp tidigt imorgon så att jag orkar med att göra iordning inför övernattningen :) Vi som håller i det ska mötas där uppe klockan 12 för att få dit all mat, alla spel och sånt i lugn och ro. Det är inte direkt så roligt att försöka få allt på plats de 5 sista minuterna precis :p Då skulle det bli lite stress, ja (a)


Och jag och Jonna ska åka och hämta ut nyckeln imorgon också.


Hur som hellst så tror jag att det kommer bli väldigt lyckat imorgon :) (jag vet, nu har jag tjatat mycket om detta, men det blir nog inte så mycket mer prat om detta nästa vecka ;) )

Ha det så gött, godnatt :) ♥


Filmdags - Scary movie 3

Hejsan, nu ska jag dra mig mot TV:n för att kolla på "Scary movie 3" - jag älskar de filmerna! :D Någon mer som ska kolla? :)

Titta gärna..

.. på det här inlägget där du kan vinna en bloggdesign (du kan även hitta det lite längre ned på bloggen)

Vad är detta?

Nu verkar det som att jag har fått lite problem med publiceringen till bloggen. Skrev nyss ett inlägg, men det poppade aldrig upp på bloggen. Så vi får se om det här inlägget ens kommer upp.

nu funkar det igen :)

Jag längtar*

Hej bloggen :)
Nu har jag börjat längta riktigt ordentligt till morgondagen. Om ni frågar vad det är som kommer hända imorgon då? Jo, det kan jag berätta. Vi har startat en förening här i trakten, och vi har tänkt att vi ska göra en övernattning i ett hus här i närheten. Vi kommer att ha TV:spel, mat, brännboll och sånt. Sen så har vi handlat en massa chips och läsk till kvällen. Sen så går det att sova över. Det är 23 personer som har anmält sig, så vi blir 31 stycken. Så detta känns ganska lyckat för att vara den första stora grejen vi håller i :)

Bilder från kvällen kan ni nog se på antingen lördag eller söndag. Det beror på hur trött jag är på lördagen :p

Ny bloggdesign!

Hejsan på er :)
Här har det blivit en liten renovering igen :) Blev riktigt nöjd faktiskt ;)

Ny tävling!

Här kommer nästa bloggdesign som lottas ut :)


Klicka på bilden eller här för att titta lite nogare på designen.

Detta ska du göra för att vara med och tävla:


  • Skriv i en kommentar ditt namn, bloggnamn, och e-mail adress (jag kommer fråga om vad du vill ha för bild högst upp senare, så det är bra att ha e-mailen ifylld)
  • Dubbel vinstchans om man länkar till tävlingen ;) Så skriv i kommentaren om du länkar till tävlingen!

Sluttid: 9 Juli


Vinnaren är..

Kommer ni ihåg att jag hade en tävling för ganska länge sedan om en bloggdesign? :) Nu är vinnaren korad också :D Zandra heter hon och hennes blogg hittar du på http://zandranilssson.blogg.se/

-Grattis :D


Cupcakes och muffins - bakat idag :)

Hejsan svejsan :)
Har bakat idag, som jag sa förut att jag skulle göra :) Muffins, gott folk :D Tog lite bilder från det hela ;)

Här kommer de:

Jag tänkte att jag skulle testa att baka med en annan sorts form idag :) Och det blev som jag trodde att det skulle bli, nämligen..


.. att de bullade upp i ugnen och blev så här stora :D


Visst blev dom fina? :) det här var första gången som jag lyckades med att få dem så här stora och fina. ^^ Och dessutom var de goda också ;)


På med deckoration - så var det klart! :D (alla fick dock inte bli prydda, gjorde 4 stycken, 1 till varje familjemedlem. Detta var den sista jag gjorde, och också den som jag blev mest nöjd med :) )

Jag [hjärta] systemkameror {del 2}


Här kommer bild nummer 2 av bilderna jag tog igår på den härliga linsen som hör till systemkameror.
- I love it!

Idag ska jag baka, baka, baka

Hejsan bloggen :)
Idag så ska jag baka, har jag bestämt mig för. Redan igår blev det bestämt :p Men det är ju så roligt att baka! :) Muffins får det bli, det är nog det enda som jag egentligen kan baka, haha x) Funderar på att deckorera någon också :) det skulle vara roligt tror jag :)

Godnatt på er <3

Nej, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgonbitti (fast egentligen så blir det senare idag som jag vaknar). Det är inte så roligt om man får gå runt och vara sur hela dagen - och få alla runt omkring mig att bli sura. Det är inget som jag önskar direkt :p

Men ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare idag antar jag :)
- Godnatt ♥

Övernattningen 27/6-08 Inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar till övernattningen den 27 :) på fredag (i övermorgon) kommer det 20 annmälda personer :DD Vilket är mer än vad vi trodde skulle komma. Det ska bli så fett roligt :D  Kommer säkert att ta med kameran, så ni kommer säkert att hitta lite bilder från kvällen senare.

*Baksugen*

Hej bloggen :)
Om ni bara visste hur det kliar i mina fingrar efter att få baka *drömma*. Muffins, muffins, muffins. Det är himla roligt - och enkelt att göra en sats med muffins :) Så jag tror att jag ska vispa ihop några imorgon. Vi får se om jag deckorerar dem denna gång, men det är just det som får mig att längta extra mycket efter att få baka ^^ Så någon kommer säkert att få bli lite finare än de andra :} Hoppas jag :}

Idag har jag längtat extra mycket efter att fota lite, men jag har haft väääärldens "ingen-inspiration-dag-idag" dag idag (haha ;p). Så det blev inte så mycket mer än bilden gär under på pappas kamera. Äh, jag tar nog igen mig :) Men nu har jag börjat tröttna på att fota blommor och sånt, nu är jag mer ute efter känslor och rörelser. Så det skulle vara roligt om någon skulle vilja bli fotad, ska höra med någon av vännerna någon dag tror jag :)

Jag [hjärta] systemkameror

Åååååh, jag älskar verkligen systemkameror! ♥ Särskillt den där stora linsen.. aah. Det går nästan inte att förklara hur fina de är ^^ Tog en bild på pappas kamera idag (som dock inte är digital).

That's love, folks ↑  ♥

En ritad prinsessa {bild}



Satte mig ned för att rita lite idag (när jag egentligen skulle städa rummet). En prinsessa fick det bli. En prinsessa med sned mun, spetsig näsa, och slarviga ögon. Svart hår, konstigt ögonbryn (haha, det låter som att hon bara har ett, men det andra syns inte ;3), och en alldeles för stor krona på huvudet. Fula ögonfransar har och också, btw.

Och vad kan man lära sig av detta? Jo - ingen är perfekt.

Ut och fota

Hejsan svejsan i lingonskogen :)
Jag tror att jag ska gå ut en stund och se om jag hittar något att fota :)  Vi får se hur det går, resultatet kommer (om jag hittar något) i så fall upp här på bloggen - så håll utkik! ;)

Kommer ni ihåg tävlingen?

Kommer ni ihåg tävlingen om en bloggdesign som drog igång för ett tag sedan? Tänkte bara påminna lite om den ;)

Här är inlägget där du kan vinna :)

I skenet av en lykta {bild}



Ookej, det är inget som lyser upp av ljuset från en lykta - men det är en lykta på bilden ^^ Tog de här bilderna när jag var hemma hos Amanda, denna stod i hennes fönster, och jag blev.. typ kär i alla färgerna :)

Jag är inte duktig på att blogga.. at the moment

Hej bloggen. :)
Nej, jag är verkligen inte duktig på att blogga just nu. Har inte haft tid/lust till det. Jag har inte varit hemma så mkt heller.


Jag lovade ju att jag skulle berätta om hur mmin midsommar var, så det kanske är på tiden att jag berättar om den :) I fredags så åkte hela familjen till Pappas hemtrakter och tittade på lite majstångsresning där. Riktigt fint kan jag berätta att det var :)) Fast vädret var dock inte det bästa, men det gick ju bra ändå. På lördagen så åkte jag hem till Amanda för att sova över hos henne med Emma :) Vi kollade på skräckfilm "Halloween", som egentligen inte är så väldigt läskig, man blir bara.. typ stressad av den :p Sen så somnade vi vid 4-tiden ^^ så jag var ganska trött dagen efter.

På söndagen så sov jag över hos Jonna efter att vi varit ute och cyklat i någon timme och pratat i.. 2 timmar typ :p Men det var kuul i alla fall :D


Ojsan.

Hejhej, bloggen :)
Nu känner jag mig inte så duktig med att uppdatera bloggen, men jag har inte varit hemma så mycket. Har varit med familjen på midsommarfirande, och sen så har jag umgåtts med vänner. Ska berätta lite mer senare.

Nu ska jag fortsätta..

.. Med min stickning som jag har påbörjat igen :) Så vi hörs senare ;)


Update; Haha, kom just fram till att detta låter fett nördigt x)) Men ja, jag är 14 år, och jag stickar :p

Vad händer idag då? :)

Hej på er.
Idag blir jag nog ensam hela dagen. Har inte hittat på något. Det skulle vara roligt att vara med någon en stund på dagen, men jag är redan rätt trött - och så har det varit de senaste dagarna, att jag lägger mig en tid, sen sover jag ca 10-11 timmar. Men ändå så är jag trött bara någon timme senare efter att jag vaknat :p

Men vad händer för er idag då? :))

Art by me - vatten

Tog lite bilder igår på rinnande vatten :))


Inspiration

Godmorgon :)
Här sitter jag i mörkret :p Känner mig attans sugen på att börja sticka igen - för det är ju himla roligt att sticka :) Det var ett tag sedan jag senast gjorde det. Jag stickade klart ett par vantar i vintras som jag använde ett antal gånger. Det skulle vara roligt att testa med lite mönster tror jag ^^ Jag hittade en gammal stickning som jag påbörjat för några år sedan. Det är en halsduk som är randig - svart och vit. Så jag tänkte att jag kunde prova att göra någonting med den :)


Nytt, nytt, nytt

Hejsan :))
Jag har nyss donat lite med designen. Det är inte så mycket egentligen, bara textsnitten till rubriken och texten. Det jag hade innan hade jag haft så länge, så jag hade hunnit tröttna ur på den. ^^

Fan vad kassa vi är ;p

Hejsan bloggen!
Fick nyss veta hur det gick för Sverige i fotbollen idag. 2-0 till Ryssland. "Kuuul" säger jag som hoppades på att vi skulle komma längre i em :p

Doll-art

Har gjort en till dock-bild :)

Städning

Hej bloggen.
Jag ska snart ta mig ut för att dammsuga i stugan, sen ska jag få lägga ut en matta, så det kommer bli jättemysigt när det är klart :) Nu är det inte lika stökigt som det var förut när hela utemöbelt stog där ute. Nu står det bord och korgstolar framme istället. Kanske kommer att skura lite också, vi får se. Det är ju så himla tråkigt väder ute. Kallt och så.

Idag har jag varit med Jonna, Elin, Tilde, Sanna, Andreas och Filip. Tog lite bilder :)  Haha, måste vara lite fräck och säga att alla såg lite roliga ut på bilderna :p Fast jag ska ju inte säga något, jag brukar också kunna se rolig ut på kort ^^



Elin :)   ↑


Jonna :)     ↑


Filip :)    ↑


Andreas :)     ↑


Tilde :)    ↑


Sanna :)     ↑

Vi åkte och kollade på lite hästar en sväng. Det var söta.. hästbeeebisar där ;p

Ojoj.

Hej bloggen! :)
Idag ska jag träffa Jonna, Tilde, Sanna Elin, Filip och Andreas. Klockan 12 blev det förflyttat till - tur det - för jag försov mig.. igen :p Men det spelar ingen roll, jag har ju fortfarande bråttom x) Men i alla fall. Jag ska ner och äta frukost snart. Vi hörs senare! :)

Natti natt

Hejsaan bloggen ^.~
Ska snart gå och sova tror jag, börjar bli trött nu. Det är ganska tidigt för mig att gå och lägga mig klockan 24 ^^ Jag har ju lyckats hålla mig vaken till 1/2/3-tiden de senaste nätterna. Men idag ska jag gå och lägga mig tidigt :)

Godnatt

Tokio Hotel

Hejsan.
Nu måste jag bara få säga ett ord om Tokio Hotel. Jag brukar inte alls lyssna på dem så jättemycket, men nu måste jag medge att jag börjar gilla dem ganska mycket. De är ju helt underbara på scenen och gör helt fantastisk musik <3 Jag sitter just nu och lyssnar/tittar på liveuppträdanden med dem. Och Bill låter liite rolig när han pratar :p men han sjunger ju.. så att det inte går att förklara känslan av att höra hans röst. Nej, jag har ingen kändiscrush nu, jag tycker bara att det är så otroligt bra. Jag skulle gärna kunna tänka mig att gå på en av deras konserter bara för att höra dem spela.

Art by me

Hejsan bloggen! :)
Att jag älskar att redigera bilder i photoshop kan knappast vara något nytt för er som brukar läsa här lite då och då. Har i alla fall gjort en bild i dag också :)

Jag måste faktiskt säga att jag är ganska nöjd med den, för att vara lite ego ^^


Home again

Hej bloggen :)
Nu är jag hemma igen. Jag är väldigt trött nu efter att ha varit ute ett tag. hur som hellst, så gick mötet riktigt bra faktiskt, tycker jag i alla fall :p Vi kom fram till hur mycket pengar det skulle gå åt på ett ungefär till all mat som ska handlas in till festen. Så skrev vi en lista på vad som skulle handlas. Vi kom överrens att vi kunde ta pengar från vårat konto istället för att jag skulle betala med mina egna pengar.

Det tog väl ungefär 2 timmar till att komma fram till detta, så vid 14-tiden var mötet slut. Fast jag och Jonna gick på en promenad i solljuset en stund, sen så gick vi och fikade med Sanna :) Men, som sagt, så är jag väldigt trött nu :p

*Hugs*

Innan jag går..

.. Tänkte jag att jag skulle skriva ett snabbt inlägg till bloggen. Snart börjar mitt möte med "styrelsen" haha :p Vi ska prata lite om festen som vi ska annordna lite senare denna månad. Så vi ska prata lite budget - om vi får ta pengar från vårt konto för att fixa mat och sånt. Men nu ska jag ner och ta på mig skona - och sen bär det iväg :)

Hoppas att ni får en fin dag :)

Möte

Hej bloggen! :)
Idag ska jag ju på mit mötae som börjar klockan 12, så jag ska nart börja göra mig iordning så att jag inte kommer för sent :) Idag kom jag i alla fall upp i tid :p

Suersöt tee från forever21.com

Hejsan, satt nyss och tittade lite på forever21.com och hittade en urgullig tee-shirt som jag gärna skulle vilja ha i min garderob - titta bara hur söta de pussandes pingvinerna är! :D


En nyduschad Elinor

Hejsan svejsan bloggen :)
Här sitter jag framför datorn helt nyduschad framför datorn i min mysiga pyamas :D ♥ *Kärlek på myskläder*

Btw så håller jag på att tappa tålamodet på msn en aning. Jag har försökt enmiljon gånger att logga in, men har icke lyckats! Fast nu gick det! :D Haha, men kuuuul, då var ingen annan inloggad istället x)) Alla kanske har samma problem med att försöka logga in? :p AAARGH x)

AAAJ! Jag bet mig sternhårt i läppen nu också! Ao, det gör fett ont :p Och som att det inte räcker med det så har jag fått en munblåsa idag också. Det svider som fan kan jag säga.

Regn, film och möten

Hej bloggen! :)
Idag har det i stort sett regnat hela dagen. Inte direkt så roligt under sommarlovet :p Idag har jag träffat Tilde, Jonna och Sanna också, det var verkligen på tiden kändes det som :) Igår kväll så bestämde vi att vi skulle mötas klockan 12, och självklart så försover jag mig! Så på 20 minuter har jag på mig att byta om, göra mig iordning (borsta tänker, sminka mm.), och sedan komma iväg så att jag hinner i tid. Men jag kommer ändå en kvart för sent :p Hur som hellst. Vi satt och fikade ett tag, sen så gick vi hem till mig för att kolla på film "Love and other disasters". Den var lite smårolig faktiskt - eller den var faktiskt rolig :)

Iiimorgon.. så ska jag på möte klockan 12. Hoppas bara att jag vaknar i tid imorgon i alla fall :p Vi ska diskutera/planera lite till varan övernattning som vi håller i. Detta kommer att bli förstå gången som.. "föreningen" arrangerar något. Så det ska bli roligt att se hur många det är som kommer på det :)

Ett midnattsinlägg

Hejsan bloggen :))
Tänkte att jag skulle skriva ett litet midnattsinlägg idag. Godmorgon föresten kan jag passa på att säga också nu när det är en ny dag - och vecka. :p Så jag säger väl: Hoppas att du får en bra dag :) Och grattis på namnsdagen till Axel och Axelina.

Just nu så sitter jag och chattar lite med Amanda på msn. Och jag funderar på att gå och lägga mig snart. Just ja, jag måste sätta batteriet till kameran på laddning också, det är snart slut, så det sitter väl bara på sin plats att det får ladda lite under natten ^^

Har ni läst detta? o.o

Hej bloggen.
Jag satt nyss och tittade igenom lite på Aftonbladets hemsida och hittade den här artikeln.

Det är ju hemskt om det nu är mamman som har dödat sin egen dotter bara för ett grälande i bilden. En sådan människa kan ju knappast vara riktigt frisk rent psykiskt sett. Det är ju hemskt över huvudtaget att en 12-årig flicka blir mördad.. och jag blir lika ledsen och besviken på mänskligheten varje gång det inträffar sånt här. Det är så himla svårt att förstå vad det är som får folk att göra sånt här.

Ändring i "programmet"

Japps, det blev lite ändrign i programmet.
Kommer inte att möta tjejorna idag någonting,
det blev förflyttat till imorgon.
Men då har jag ju något att se fram emot :))


Ännu en gång framför photoshop

Hej bloggen!
Ännu än gång har jag satt min framför datorn och photoshop och redigerat en ögonbild. Men kul är det :)

Some ART

Här kommer ett par bilder från ThierryV som tar otroligt fina blomm/växt/djur bilder! Väldigt sevärt tycker jag.


Musik <'33

Hej vänner :)
Brukar ni också tänka på hur bra det är att musiken finns? Det brukar jag ofta göra, och det går bara inte att förklara hur mycket den betyder för mig. Jag älskar den rent ut sagt. Och som musikklassare så hoppas jag verkligen på en karriär inom musiken. Att få åka runt och spela för folk, att få skriva sin egen musik - och i bästa fall - att folk uppskattar den. Det är verkligen vad jag önskar, vill och hoppas på.

Tyvärr så går det inte alltid så bra att repa och leta låtar i bandet, och det brukar i värsta fall kunna sluta med att vi inte kommer någon vart. Hoppas att det blir ändring på det till i 8:an i alla fall.

Ögonbilder

Igpr så satt jag och redigerade lite ögonbilder. Det är riktigt roligt att sätta på linser kan jag säga :p Men de blev dock inte så noggrant gjorda, men hoppas att ni kan leva med det ^^


Soffsovaren

Hejsan, hejsan bloggen :)
Igår kväll slutade det med att jag gick för att sova på soffan, haha :p Det går faktiskt väldigt bra att sova där, den är så mysig :) Aaja.

Idag ska jag träffa Jonna, Sanna och Tilde :D Om ni bara viste hur roligt det ska bli (som det brukar vara varje gång). Jag har ingen aning om vad vi ska göra denna gång, men det brukar lösa sig. :)

Mörkrädd o.o

Hej bloggen!
Nu är det söndag(väldigt tidig)morgon. Under loven brukar jag vara väldigt duktig på att komma ur min vanliga dygnsryttm som brukar föra med sig att jag inte kan somna om kvällarna och stannar uppe ganska sent. Och just idag så är det också väldigt mörkt ute, så jag vågar faktiskt inte gå ut för att sova i stugan, haha x) Det är för mörkt helt enkelt för att jag ska våga mig ut, så jag tror att jag stannar inne denna natt. Det har ju varit grått och molnigt hela dagen, så det är säkert massa moln kvar på himlen, så det är ingen ljus och mysig sommarnatt heller :/ Smatidigt så orkar jag inte bädda i min säng i mitt rum (som är helt obäddad efter att jag tog ut täcke och kuddar ut till stugan). Så en massa galna idéer om att jag "ska" stanna uppe hela natten istället har dykt upp i mitt huvud några gånger, men det är säkert bara för att jag är trött.

Haha, nu blev det en massa snack om detta (inte fullt så) intressanta ämne :p Nej, jag ska nog gå och lägga mig nu i alla fall (här inne). Godnatt ♥

Prästkrage {bild}


*Hoppas*

Hej bloggen! :)
Nu hoppas jag verkligen att det kan bli lite bättre väder ute snart. De senaste dagarna har det bara regnat, blåst och varit kallt. Imorgon vill jag ha varmt och soligt. Så är det bara :p

Imorgon ska jag träffa Tilde, Sanna och Jonna, så som det ser ut just nu i alla fall :) Och det blir nog som planerat också. :)

Glöm inte tävlingen ! :)

Hejsan svejsan, tänkte bara påminna lite om tävlingen. Du kan hitta den i det här inlägget. :)

Sara Bareilles - Love song

Jag tycker om den här låten. Man blir så glad av den varje gång men lyssnar på den :) Man börjar typ att dansa lite för sig själv, haha :p

Musik'musik'musik

Hej bloggen :)
Här hemma sitter jag och lyssnar på musik. Massa All American Reject - låtar :) De är riktigt bra faktiskt, så ger ett tips att lyssna på, åtminstone, en låt med dem :) Lägger in ett par låtar här som ni kan lyssna på ;)

Bildredigering

Hejsan, hejsan. Nu har jag redigerat lite bilder i mitt (älskade) photoshop från att jag var ute och fotade lite på eftermiddagen idag ^^
<-- oredigerad :)

Regnväder

Hejsan bloggen. :]
För bara en liten stund sedan så öste regnet ner utanför fönstret. Åskade gjorde det också, och då drog jag ut sladden och stängde av datorn. Men nu är det över. Skönt tycker jag som kan känna mig lite orolig när det åskar och blixtrar. Man riktigt kände hur det durrade i golvet när det bullrade o.o Ett riktigt "fredag den 13:e oväder", haha :p

Vad ska ni göra ikväll då? Hopas att ni får en fortsatt bra dag :)

Bilden säger allt

Mohahah, jag vet att denn blev fett ful, men ni får stå ut med den :)

Nu sticker jag

Tjossan!
Nu hr jag bestämt mig. Jag ska gå ut på gården för att se om jag kan hitta någonting intressant att ta kort på :) Vi hörs senare :)


Hihi

Haha, just detta "hihi" brukar jag sällan använda mig av. En riktigt klar uppfattning om varför har jag inte direkt. Kanske just för att det låter så töntigt ibland (inget illa ment till er som använder det). Men här har jag en bild som jag skulle kunna kalla för just "hihi" av någon konstig anledning :p


Den här har jag visat er förut, fast då i dess orginalfärger, och en som jag redigerat i paintshop som bara gick i svart/vit. Men nu har jag gjort om den "på riktigt" i photoshop, och jag måste säga att jag är mycket nöjdare med den nu :)

Fota utomhus?

Hejhej bloggen o.~
Jag funderar på att kanske gå ut en sväng för att fota lite idag. Hittills har jag bara fotograferat ute när det varit varmt, solen varit framme, och mycket liv. Idag kan jag säga att det är helt tvärt om. Kallt, solen är i moln och det ser ganska dött ut. Jag tror att det skullöe kunna vara ganska roligt att pröva detta för en gångs skull :)

Fredag den 13:e

Hej bloggen! :)
Det får bli ett tidigt inlägg till den här dagen. Idag är det fredag den 13:e, men det kommer inte att försöta min dag, för jag är inte vidskeplig :)

Filmdags :)

Hejsan bloggen.
Här sitter jag i TV-soffan och tittar på film. "Min stora kärlek" är det :) Det handlar om "Hal" som bara blir förälskad i unga, smala, vackra tjejer. Men så möter han i en hiss en rådgivare som hypnotiserar honom till att bara se insidan, den som är den vackraste skönheten. Jag har sett lite av den här filmen förut, men aldrig hela.. så idag ska jag se den :D

Vill du också se filmen så kan du knäppa på TV:n och gå in på 6:an :)

Never Store

Hej bloggen! :))
Äntligen fungerar mitt internet igen. Nej, jag klarar mig inte utan datorn i allt för lång tid, så är det bara :p Igår så var jag till furuvik och kollade på Never Store lite och efter ett tag spelade Adam Tensta också, men honom lyssnade jag ingenting på :p Nu kommer det lite bilder på självaste Never Store i alla fall :))


Uuh, jag är trött..

Hej bloggen.
Nu känner jag mig.. nästan som död. Förmodligen kommer jag att sova gott inatt :p Haha, men jag somnade så sent igår - 3 på morgonen, sen så vaknade jag klockan 9 och kunde inte somna om. Det låter väl.. roligt? :p + så har det varit ett sjukt tråkigt väder idag som har gjort mig ännu tröttare. TV:n är bra på att göra folk trötta ;)

Det kommer nog lite bilder lite senare från övernattningen (ytterst få bilder, dock)

Tee's från forever21.com

Har nyss tittat lite på forever21.com, det var ett tag sedan senast nu. :)


Godmogon sömtutor

Hej bloggen.
Vaknade alldeles nyss av att Tildes telefon började låta. Det var Sanna som hade lånat den för att kunna ha larmet på så att hon kunde komma iväg på morgonen. Jag har sovit i stugan i natt också med Jonna, Tilde, Sanna Filip, Andreas. Vi kollade på skräckfilm igår, och det var också då som Linn åkte hem. Inatt så gick vi på en kvällspromenad m.m.

Baddags

Hej bloggen! :))
Nu sitter jag hemma vid Jonna. Jag följde med henne för att hämta sov- och bad saker :) Sen så bär det av igen för att bada. Vi ska träffa Tilde, Sanna, Linn, Andreas och Filip. Så vi ska bada och spela lite minigolf med dom. Jag tror i alla fall att det går för alla, haha :p

Men nu ska vi åla snart - så vi hörs! :)

Fotbollsturnering

Hejsan bloggen.
Klockan 14 idag så är det fotbollsturnering vid skolan, så jag ska gå och kolla på det :) Sanna skulle vara med och spela tror jag - men ikke jag! Jag suuger på fotboll rent ut sagt. Så jag ska bara kolla. Jonna, Tilde och Linn ska också dit, men jag tror inte att någon av dem kommer att spela heller. Eller Jonna och Linn skulle inte spela, men om Tilde ska göra det vet jag inte ^^

Kuuul :)

Hej bloggen! :D
Idag ska jag träffa Linnsen (Linn) :)) Det var ett tag sedan senast nu - så det ska bli jättekul att va' med henne. Hon har varit på klassresa under helgen nu också, så jag har fått höra lite hur det var där borta idag när hon ringde mig. Jag önskar nästan att jag var ett år ynge så att jag hade fått följa med på det, haha :p Dom verkar ha jaft riktigt roligt i alla fall :)

Ny design!

Nu har jag gjort om min design igen här på jaoduu-bloggen. Lite lila får det vara den här gången :)

Morgonbullar

Morgon, morgon bloggen :3
Nu är det inte länge sedan som jag vaknade. Var nyss nere och åt frukost. Lillasyster bakade lite bröd igår - very mumsigt :9

Imorgon firar tejs 1 år :) Doch har vi kännt varandra längre och började umgås tidigare än för ett år sedan (okej, jag började umgås med er .. början av förra året kanske?). Men för exakt ett år sedan (på tisdag) så kom vi på namnet tejs.


Fotografering pågår

Hej bloggen :3
Jag har blivit helt uppslukad av allt mitt fotande - det är så himla roligt, och jag älskar det! :p Men hur som hellst så har jag påbörjat ett nytt projekt inom mitt fotande nu. Igår kväll var det "Posing - in the night" bilderna som.. var lite speciella med tanke på att det var en serie med bilder. Och det är det jag håller på med nu också, jag har bara bytt tema på det hela nu. Den här gången är det temat "bönder" som gäller :) Ni vet den dära lite lustiga klädstilen och själva lantlivet. Det skulle vara roligt att testa det :)

Så någon(/några) som vill vara min(a) modell(er)? ^^ 
(än så länge fotar jag bara de jag känner)





Paintshop

Har du någongång testat paintshop? Har du det så vet du att det fungerar ungefär som photoshop (fast att det är lite sämre). Hur som hellst så har jag försökt att fixa med lite bilder som jag har förredigerat (men inte så mycket) i photoshop. Lägger upp lite före och efter-bilder.



Haha, jag testade pappas systemkamera häromdagen :p (knäppte inte några kort, men det var bara så roligt att hålla i den x})

Fan va' seegt -.-'

Ja, vad mer ska man säga? Just nu är min blogg sjukt seg och vill inte lagga upp bilder till ett inlägg. Så jag väntar väl till imorgon med att publicera det hela. Jag är inte på något vidare hummör nu i alla fall. Vill ju få skriva klart mitt inlägg. Men nu tror jag att jag ska gå och bada.. fast kanske inte.

Nu är jag..

..Måttligt trött på min mobiltelefon. Nu när jag har haft den i ett par år börjar den bli lite repig, söndrig, tråkig och den glappar. Japps, den glappar, om jag håller på att skriva ett långt sms ibland så slutar knapparna att fungera, stänger jag då ihop den så fortsätter desplayen och knapparna att lysa och några sekunder senare så stänger den av sig själv. Kameran är usel, spelen är sjuuukt ståååkiigaa.. Och det går inte heller att ladda ner några roliga teman till den. Den har inte mp3 eller radio heller.

Sammanfattning: Min ihopfällbara Samsung är allmänt tråkig, väldigt lätthanterlig och utan, så kallade, bra funktioner.

Jag fotar

Hej bloggen o.~
På förmiddagen/eftermiddagen så gick vi (Jonna, Tilde, Sanna, Jag) ut på promenad en liten stund. Jag hittade en nyckelpiga på en blomma då :) Och bara en liten stund senare så var alla på väg hem till sig igen.

Här är bilden :)

Nattens fotografering

Hej bloggen! :))

Inatt så blev det lite fotografering när Jonna, Tilde och Sanna som kvar hos mig :) Det blev 3 bilder som jag sparade, av de bilderna valde jag att göra en liten serie som jag kallar "Posing - inte night" (nej, ingen tidningsserie, utan en serie med bilder), även om det inte ser ut på bilderna som att det är natt, men annars kan man ju observera att vi posar ikapp med varandra iklädda våra pyamaser ^^. Jag skämtade lite och sa att "Ska vi fota lite i min studio? haha". Att kalla mitt rum + ett lakan som studio är lite av en överdrift, men det va roligt och fungerade ganska bra =) Så idag blev det lite redigering i photoshop.


Övernattning med tjejerna :)

Hej bloggisen! :)
Nu sitter jag och väntar på att Jonna, Tilde och Sanna ska dyka upp. De ska nämligen sova över hos mig inatt :DD Det ska sjukligt kulkulkul! haha :p


Idag var jag och kollade på strutsar med familjen. Det är konstiga djur säger jag bara :p Jag tog lite bilder när vi var där:

 Den där var riktigt knepig faktiskt :o den gjorde något jätteroligt med munnen - bljde dem så att det såg ut som att den hade typ läppar, du vet när man puter med dem. jag som trodde att näbben var hård o.o




 Yes my lord (haha), det är ett strutsägg :p
 I like art :)
 Det fanns supersöta gätter där ^^


En liten modellhund

Haha, jag vet att den här bilden blev sjuukt misslyckad i redigeringen x)) Jag såg inte det på den andra bilden som jag redigerade själva bilden på, men när jag fixade över den till den här datorn så såg jag att det blivit gula fläckar typ, så det fick jag sudda bort i paint (jag orkade inte göra om det nu). Men ni får se bilden i alla fall *mohaha*.


Blomm-bilder

Hej bloggen!
Idag har jag passat på att fota lite blommor, det är riktigt kul faktiskt, särskillt när färgerna och ljuset blir bra :)


Jag vill fota ;___;

Nu fick jag ett riktigt sug efter att få fotografera och redigera lite. Men min kamera är död, så jag ska sätta den på laddning under natten. På min dator så fungerar inte internet (fortfarande), så det blir lite omständligt om jag ska hålla på och redigera bilderna på ena datorn, och sen föra över dem till den andra. Men skit samma säger jag bara, haha :p

Jag tror jag blir galen

Hej bloggen.
Ja, det känns faktiskt som att jag håller på att bli galen. Jag bara slösar bort mitt sommarlov med att vara hemma :p självklart kommer det att ändras på efter ett par dagar, det brukar börja på det här sättet. Just nu känner jag för att träffa ett par vänner för att kika på film och sova över ^^ Det skulle vara riktigt kul nu tycker jag :)

It can't be true o.o

Hej bloggen :))
kan du gissa hur varmt det är hos mig nu? 32 grader i skuggan! Och jag går runt med jeans! Jag fattar nästan inte hur jag orkar :p Ska nog gå ut och sola lite snart. Man kan ju undra hur varmt det är i solen en dag som den här.  Fast jag känner nog mer för att bada, men det är så kallt i vattnet vid oss, så vi får se hur det blir.


Jag ska ju olja in bryggan lite senare också.


Pärlor, pärlor, pärlor (från cocoo.se)

Jag tycker verkligen om pärlor, det är ju så fint på sommaren! :) Så nu har jag hittat lite pärlarmand från cocoo.
165 kronor
149 kronor
149 kronor
165 kronor

Hemmasysslor

Hejsan bloggen! :))
Idag känns det verkligen som att jag har slösat bort min lediga morgon till att gå upp tidigare än vad jag skulle behöva. Myggen väckte mig imorse, så efter det kunde jag inte somna om. Jag har blivit biten ett antal gånger av dem på händerna, benen, fötterna och i ansiktet. Men jag känner inte av myggbetten, så det är bra :)

Idag har jag fått i uppgift att göra iordning bryggan. Jag ska olja in den så att man kan ha den i vattnet. Nej, jag har inte fixat ett "riktigt" sommarjobb åt mig i år, så jag arbetar lite hemma istället. Vi får se hur det blir nästa år, jag ska nog försöka få till något jobb tills dess. Jag får vara ute i god tid då i stället :p

Älskade sommarlov

Hej bloggen :)
Idag fick jag mitt överhärliga sommarlov. Mina lektioner upphörde redan i måndags (som var den sista riktiga dagen innan sommarlovet), så jag har haft det ganska lugnt i ett par dagar nu :) Imorse tog jag bussen till skolan med Sanna, hände en riktigt skum sak när vi klivit av den (jag säger ingenting om vad). Kören sjöng upp lite - sen bar det av till kurkan, och det hela satte igång. När vi väl fått vårat (supersköna) sommarlov så gick jag, Emma och Sanna för att fika lite. Carro kunde inte följa med, den lilla fisken ;( Men nu ska jag fortsätta med mitt sommarnjutande :)


- Glad sommar! :D


Tävling!

Så var en ny tävling igång igen. En design till din blogg är det som du kan vinna :)) Så här ser den ut:

{Psst.. Bilden är klickbar i fall att du vill titta lite närmare på den}

För att vinna ska du kommentera det här inlägget med ditt namn (förnamn räcker), din e-postadress (så jag kan skicka koden till dig när du har vunnit), adressen till din blogg.

I den här tävlingen vill jag även att du ska skriva en kort pressentation om varför just du vill vinna :)

Sluttid: 25 Juni
Lycka till!

"Utflykten"

Hej vänner! :))
Den här dagen har faktiskt varit väldigt lyckad tycker jag :) Jag fick lite sovmorgon imorse, så fick jag sluta tidigare än vad jag brukar göra, inga liktioner, BAAAD! :D haha, men det var kul att åka och bada. Varmt var det också (jag orkar inte göra en glad gubbe överallt, annars hade varit en gubbe efter varje mening, typ ^^). Det var tipsprommenad också med frågor om klassen, och då var det så att vi skulle tävla om vem som var snabbast att dricka upp vatten ur ett sugrör. Så då var det tre personer från klassen på varje tävling. Grillning, spel osv. blev det också. Det var så kul! :) Jag, Iida, Sanna och kajsa simmade till mitten av sjön också, men längre fick vi inte simma. Och jag hade inte heller vågat att simma längre - jag tycker att fiskar är så himla äckliga och vill helst inte simma i samma sjö som de..!

När vi skulle åka (Emma, Jag, Carro och Sanna) så fick vi stressa jättemycket. Jag och Sanna skulle ju med bussen, men vi åkte lite tidigare för att ta en buss som gick ännu tidigare än den vi först tänkte ta.

Nu kom jag på att jag har en festis i min väska, haha, så jag ska gå och hämta den! :p kommer strax.


Mmm.. Apelsin-festisarna är nog min absoluta favoritsmak på festisar (små paketerade festisar med 25cl)
Vilken är din favoritsmak? :))


Uppdaterad profil

Uppdaterade nyss min profil, det har inte stått någonting där förut - men nu gör det det! :) Kolla gärna, vettja.Funderar på att göra om designen på bloggen också, men det skulle bara ta tid att få i ordning den på den här datorn. Paintshop ger inte lite bra kvalitet som photoshop. Man vill ju ha det så fint som möjligt :)

Baddag med klassen {imorgon}

Hej bloggen! :))
Imorgon så ska klassen bort och bada. Det kommer nog bli ganska så roligt tror jag :) Även om typ alla i min klass verkar rätt så blyga av sig, så tror jag att vi faktiskt kan ha roligt också, så var det i alla fall när vi var och kollade på massa djur (kor och hästar är "mycket"). Men alla umgicks typ med alla, eller hur man nu vill uttrycka det. Killar och tjejer umgicks tillsammans och med djuren. Så det blir nog bra imorgon :)


Ida hade vi våran sista riktiga skoldag innan sommarlovet. Ändå gick vi inte en hel skoldag, så jag kunde ta en tidig buss hem :p Så det var ju lite skönt att få komma hem tidigt.

Inatt så sov jag inget vidare. Först så hade jag svårt att somna pga. att det var för ljust och det var massa myggor i rummet. Så då gick jag upp och slog igång myggmaskinen. Försökte somna igen, och efter ett tag så lyckas jag :D Självklart blir jag väckt klockan 3 på morgonen av att fåglarna börjar prata.. (det måste vara otroligt tråkigt att läsa detta)


Flyg iväg då!

Haha, det här lilla fröet "satte sig" på mitt ben härom dagen när jag var ut och fotade lite. Jag orkade faktiskt inte göra någonting av den bilden, så det vara som det var från början - helt oredigerad.


Dagens..

D A G E N S :

Låt: Muisery buisnes - Paramore
Plagg:  Tunika, shorts
Kompis: Sanna
Frukost: Smörgås och mjölk
Humör: Bored
Middag: Något :)
Sport: Noting (a)
Saknad: Internet på min dator
Längtan:  Sommarlov ♥


Dasgens redigerade bilder



Inhandlat till skolavslutningen

Förra veckan var jag och handlade lite grejer till skolavslutningen, det här är vad som är nytt i min garderob:




Shortsen och örhängerna ska jag dock inte ha på mig på skolavslutnings dagen.

Ett litet morgoninlägg

Godmorgon! :)
Nu ska jag snart smita iväg för att åka till skolan, tänkte bara skriva ett kort litet inlägg först. Idag är det min sista riktiga skoldag för terminen *sköönt*. Resten av dagarna så ska vi (i klassen) på utflykt, träna till avslutningen, det är kabbaré en dag osv.

Men nu måste jag gå så att jag inte kommer för sent.
Ha det bra! :)

Natti natt, bloggen

Godkväll (haha, för att vara lite gammaldags ^^), jag ska snart gå och börja göra mig iordning för att gå och sova. Tänkte bara rafsa ihop ett kort inlägg först. Jag kommer att sova bäst i natt, jag som ska sova utomhus :D jag trivs så bra där ute. Gud vad mysigt det ska bli, haha :p Helt ensam x) men ändå, det kommer fortfarande att bli riktigt mysigt.

Nu har det varit ganska tomt på bilder den senaste tiden, men jag har j uinte photoshop på den här datorn. Men jag ska fixa ihop en bild på andra datorn (som inte internet fungerar på för tillfället), så får jag fixa över den till den här datorn. För nu har jag varit ute och fotat en hel del också, så snart måste jag ladda över lite bilder. Faktiskt så tror jag att jag ska göra det imorgon när jag kommer hem från skolan - för jag längtar faktiskt efter mitt älskade photoshop ♥


D A G E N S :

Låt: My name is Jonas - Weeser
Plagg:  Linne och shorts
Kompis: Jonna
Frukost: Äggröra
Humö: Glader :))
Middag: Grillat kött
Sport: Cykling
Saknad: Choklad (6)
Längtan:  Sommarlov ♥


En riktig stranddag

Hej bloggibloggen :)
Idag har det varit en riktig stranddag för mig. jag åkte iväg på cykeln för att möta upp Jonna, Tilde, Linn och Sanna vid affärn', men då hade de redan börjat åka på vägen mot mig, så jag mötte dem vid.. hälften av vägen kanske det var. Jag låg mest på torra land och solade. När jag inte solade så badade jag fötterna och rodde lite båt med de andra :))

Ikväll så ska jag sova utomhus i lillstugan hade jag tänkt, det är så hima mysigt att sova där på sommrarna. jag har tagit ut täcke, kuddar och allting. Till och med väckarklockan har jag plockat med mig ut för att komma upp i tid imorgon till skolan. Men imorgon är det min sista riktiga skoldag :D Så ska vi börja plocka ur skåpen också, ta hem böckerna och sånt.


Åhh, jag längtar så otroligt mycket efter sommarlovet, det ska bli så skönt :) ♥