Bloggdesign till tävling

Så, nu har jag bestämt mej för att starta en egen bloggdesigntävling. Det är en design till Dig som inte är ute efter en så väldigt märkvärdig design, utan bara en som ska fungera som tillfälligt, eller som en helt (så att säga) vanlig som Du använder som vilken design som hellst.

Så här skulle jag beskriva den:
Inte allt för "glammig", helt vardaglig med en egen glans. Flickig (egentligen är det nog fel att säga att den endast passar för tjejer) och är varm i färgerna.

Sådär ja, passa på att försöka få lägga vantarna på den nu genom att vara med och tävla här.

Design till Jonna :)

Håller på med en design till Jonna just nu. För er som undrar ;p Inte för att det är någon som läser just den här bloggen då men x)

Design till Carro :}

Gjorde nyss en design åt Carro, nu ska vi se vad hon tycker ^^

Några ort till henne:
Detta kommer inte med:
Min visningsbild, den rosa texten under varje inlägg, tid och datum kommer att finnas bredvid länken till kommentarerna. Och stjärnan som ståbredvid rubriken kommer heller inte att vara med.

Design till Sanna

Håller på att göra en design åt Sanna, däe här är vad jag hittills åstakommit. Hon får titta på den först, sen berätta om jag ska ändra på någonting.

Några ord till henne:
Kunde inte göra dom här krumilurerna som du pratade om, så bakgrunden blev helt grå. Min visningsbild kommer absolut inte att komma med på din egen blogg :p Stjärnan som står bredvid rubriken kommer heller inte att finnas med och inte heller den rosa texten under alla inlägg. Tiden och datumen kommer att finnas längst ner (bredvid länken där man kommenterar).

RSS 2.0