Rix 08

Hejhej bloggen :)
Har inte berättat om hur det var på lägret som jag och vännerna åkte på, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om det idag.

Den 27 så var det dags att packa in väskorna i bilen för att åka till bussen som väntade i A*****. Vi kom dit och började lassa in väskorna, sen så fick vi göra lite vad vi ville i 20 minuter kanske. När bensträckaren var över så fick alla gå på bussen så började resan som tog.. 4-5 timmar kanske..? När vi kom fram så var det sjuukt varmt där, och vi skulle sätta upp våra stora tält - mitt på en åker utan skugga. Härligt :p

Kanske borde berätta att lägret var uppdelat i olika "byar", beroende på vart i landet man kommer ifrån. Så när tälten var klara så satte vi oss ned i en ring (bara våran by) för att berätta lite om oss själva - om vart man kommer ifrån, vad man heter och hur gammal man är etc.

Nästa dag så var det dags att göra iordning byn, vi hade "Nyår" som tema, så vi skrev "GOTT NYTT ÅR!" lite här och var. Gjorde iordning en stor staty som skulle vara en raket. Den stälde vi mitt i byn :) Så fixade vi ett staket och en ingång också. Väldigt charmigt faktiskt.. På sitt egna lilla sätt :p Det där måste vi hållt på med hela morgonen, och det var stekhett så vi gick runt med badkläder.. Och jag lyckades självklart bränna mig -.-' Någon dag senare så fick jag utslag på axeln också, nu är dom på väg bort, men det är ju fortfarande kvar. Så.. Jag känner mig duktig för det x)

På tisdagen så började alla aktiviteter. Jag hade valt multimedia som förstahandsval, men fick dock det jag valde till andrahandsval - musik. :) Anledningen till att det blev mitt andrahandsval var att jag håller på med musik så mycket i skolan. I min klass har vi 3 timmar mer än vad de andra klasserna har (statuus). Och multimedia lät så himla kul också, att få göra en film lix :p Aja, jag fick musik i alla fall. Vi blev indelade i grupper som vi skulle spela i och vad vi skulle göra var att skriva en låt på en dag och sen nästa dag spela upp den. Det gick.. Ganska bra för oss, kanske inte världens bästa låt x) den handlade om själva lägret, om vad vi hunnit gjort osv. och till den texten tog vi melodin från "We are all the winners". Jag fick spela piano - vilket det inte är något fel på, men det hade varit roligt att spela bas.. Men jag klagar inte :)

Kanske borde berätta lite om byfesten: I våran by hade vi Nyår som tema. Så vi fick klä upp oss, ha färgglada hattar, vi skålade in det nya året. Så gick vi runt till de andra byarna och ropade: "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0 - GOTT NYTT ÅÅR!". I de andra byarna så firade de Julafton, Påsk, Midsommar och Alla hjärtans dag.

Sista natten på lägret så var alla uppe så långt de orkade, min mobil dog efter att Daniel hade ringt mig, så vid 4 på natten (kanske) så gick jag och hämtade laddaren (nej, vi pratade inte till 4 på natten, jag hämtade inte laddaren förän vid 4), gick in i omklädningsrummet och började ladda den, självklart så lyckades jag somna där inne :o och vaknade en halvtimme senare av att det var folk där inne x) Då tog jag ur laddaren från jacket och gick och la mig i tältet :p Vi blev väckta vid 06:30 kanske, då kom resten från byn (dom som inte gick och la sig alls) och utmanade alla de som sov på "tältfotboll", det var ingen som orkade vara med på det.

Sista dagen så samlades alla på lägret och bildade en stor ring, sen så gick alla runt och kramade varandra. Så jag har lyckats fått ca. 300 kramar på en och samma dag - slå den ni om ni kan ;p Det kallades i alla fall för kramring :)

Under hemresan så var alla trötta, jag orkade knappt göra så mycket annat än att sitta och fippla med mobilen. Lyssnade på musik, sms:ade.

{Bilder kommer}

Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Syns ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0